Forum » Programska oprema » Tezave z bookmarks-i v MOZILL-i
Tezave z bookmarks-i v MOZILL-i
Xplicit ::
Sem imel instalirano mozillo 1.5 in kar na lepem so mi izginili bookmarks-i
ne vem kaj je krivo, mogoce zato ker sm ponesrec odklopu elektriko kompjuterju, al pa ce ga je kej zje**l k sm instaleru messengerja 6.1 u glavnem od naslednjega uklopa racunalnika ne dela vec tko kot bi mogl
sm probu na naov instalirat, odinstalirat in instalirat novejso verzijo 1.6, pa se vedno ne prikaze bookmarksov
pol sm pa importiru ene k sm jih mel od prej shranjene pa jih prikaze sam mi pa se vedno ne prikaze PERSONAL TOOLBAR FOLDER kar pa je se hujse mi pa sploh noce nobenga bookmarksa shrant v ta personal toolbar folder
no pol sm pa se enkrat vse odinstaleru in sel brisat vn iz registra podatke od mozille, sam ob ponovni instalaciji mi spet prikaze vse nastavitve od prej (vse une bookmarkse k sm jih importiral in to)
kje se vse te nastavitve zbrisejo da lahko na novo instaliram mozillo?
hvala
ne vem kaj je krivo, mogoce zato ker sm ponesrec odklopu elektriko kompjuterju, al pa ce ga je kej zje**l k sm instaleru messengerja 6.1 u glavnem od naslednjega uklopa racunalnika ne dela vec tko kot bi mogl
sm probu na naov instalirat, odinstalirat in instalirat novejso verzijo 1.6, pa se vedno ne prikaze bookmarksov
pol sm pa importiru ene k sm jih mel od prej shranjene pa jih prikaze sam mi pa se vedno ne prikaze PERSONAL TOOLBAR FOLDER kar pa je se hujse mi pa sploh noce nobenga bookmarksa shrant v ta personal toolbar folder
no pol sm pa se enkrat vse odinstaleru in sel brisat vn iz registra podatke od mozille, sam ob ponovni instalaciji mi spet prikaze vse nastavitve od prej (vse une bookmarkse k sm jih importiral in to)
kje se vse te nastavitve zbrisejo da lahko na novo instaliram mozillo?
hvala
Xplicit ::
sm ze ugotovu
zbrisat je treba folder od mozille v local settings oz. C:\Documents and Settings\User_Name\Application Data\Mozilla\
zbrisat je treba folder od mozille v local settings oz. C:\Documents and Settings\User_Name\Application Data\Mozilla\
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 73029 (62194) | opeter |
» | Zaznamki shranjeniOddelek: Programska oprema | 2040 (1838) | jozekuch |
» | Firefox 1.0 je tu! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11315 (11315) | MrStein |
» | Število uporabnikov Mozille se je povečaloOddelek: Novice / Brskalniki | 3017 (3017) | Swiwer |
» | Netscape7-vroča žemlja DL!Oddelek: Omrežja in internet | 1848 (1257) | Marjan |