Forum » Pomoč in nasveti » Raspppoe v Win2000 - počasna povezava!?
Raspppoe v Win2000 - počasna povezava!?
pitarda ::
Tkole je,.... V Win2000 nastavljena raspppoe povezava je delovala normalno,... ker je blo precej šare na PC-ju sem z adaware očistil zadevo. Na PC sem naložil še pop-up killer, tko da bi bil mir.
Sedaj pa se povezava vzpostavlja skoraj 2 minuti, v tem času pa PC skoraj zmrzne!??!
Naredim novo raspppoe povezavo,.... ISTO!? Se ne poveže prej kot v 2-h minutah !?
Odinštaliram popup killer,... nč boljš,...
V računalniku je Realtek mrežna,... ki pred postopkom čiščenja ni bila problematična,... zakaj bi bila sedaj?
Resetiral že vse,.... pa ni bilo nič bolje!
Hvala za pomoč
Sedaj pa se povezava vzpostavlja skoraj 2 minuti, v tem času pa PC skoraj zmrzne!??!
Naredim novo raspppoe povezavo,.... ISTO!? Se ne poveže prej kot v 2-h minutah !?
Odinštaliram popup killer,... nč boljš,...
V računalniku je Realtek mrežna,... ki pred postopkom čiščenja ni bila problematična,... zakaj bi bila sedaj?
Resetiral že vse,.... pa ni bilo nič bolje!
Hvala za pomoč
ali3n ::
če nimaš -> mrežni dej "en" IP naslov.. npr. 192.168.0.1 -> subnet da avtomatsko na 255.255.255.0
poročaj...
PS:
načeloma se raspppoe poveže v kaki slabi sekundi; če sem prav razumel tebe moti "delay" ob bootanju sistema?
poročaj...
PS:
načeloma se raspppoe poveže v kaki slabi sekundi; če sem prav razumel tebe moti "delay" ob bootanju sistema?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
pitarda ::
ali3n -- ne,... nimam nobenih težav z bootanjem sistema!
Ko kliknem Dial-up (raspppoe) povezavo, racunalnik zmrzne in traja dve minuti, pol se pa skonekta na net in dela normalno!
Ko kliknem Dial-up (raspppoe) povezavo, racunalnik zmrzne in traja dve minuti, pol se pa skonekta na net in dela normalno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični ruter - doseg?Oddelek: Omrežja in internet | 2516 (2296) | pivmik |
» | Windows 2000 serverOddelek: Operacijski sistemi | 1653 (1252) | _Dejan_ |
» | Deljenje internet povezave s pomočjo ICSa ne gre?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (1171) | bastadu |
» | Autoconnect ADSL - raspppoeOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (889) | akulp |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5223 (4459) | Klemenn |