Forum » Pomoč in nasveti » Težave zobnovitvijo backupa ... pls help
Težave zobnovitvijo backupa ... pls help
Dr X ::
Pozdravljeni!
Imam veliko težavo. Upam, da mi boste lahko pomagali. Ko hočem v winsih narest restor backup fajla mi jav kr eno napako "Error: An inconsistency was encountered in the requested backup file.". Sumim, da je problem pri tistih mapcah, ki so prazne. Bi bil lahko to vzrok. Ali imate kakšen drug predlog. Kaj naj naredim.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
p.s.
Moj način izdelave backup-a:
- Najprej celoten backup pomembnih fajlov.
- Nato ob vsakem zagonu računalnika backup spremenjenih fajlov.
Backup-ov je skupaj 283.
Imam veliko težavo. Upam, da mi boste lahko pomagali. Ko hočem v winsih narest restor backup fajla mi jav kr eno napako "Error: An inconsistency was encountered in the requested backup file.". Sumim, da je problem pri tistih mapcah, ki so prazne. Bi bil lahko to vzrok. Ali imate kakšen drug predlog. Kaj naj naredim.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
p.s.
Moj način izdelave backup-a:
- Najprej celoten backup pomembnih fajlov.
- Nato ob vsakem zagonu računalnika backup spremenjenih fajlov.
Backup-ov je skupaj 283.
Nič ni nemogoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3808 (2903) | axee |
» | batch fajl iz txt (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9629 (8290) | b3D_950 |
» | Potrebujem pomoč pri ugotavljanju backup programaOddelek: Pomoč in nasveti | 865 (807) | hardfreak |
» | Pomoč pri nastavitvah NTbackup.exe v win xpOddelek: Programska oprema | 1657 (1386) | XWY |
» | Problem, kako napisat *.bat datotekoOddelek: Programiranje | 1687 (1497) | simon |