» »

internet explorer 6.

internet explorer 6.

hani ::

Ali ve kdo kakšen internetni naslov, odkod bi si lahko prenesel na disk Interent explorer 6 v slovenščini. Na microsoftu sem probal pa ne gre.

Han ::

IE 6 kot samostojen "download" ne obstaja. Je le del Windows XP. V starejših 'polknih' ga zato ne moreš uporabljat... :\

sverde21 ::

kva ne jest mam IE 6 na cd ju sm od frenda dobu vem d se da nekod narest d dobiš dol sam sm pozabu

jype ::

Internet Explorer je eno najnevarnejsih orodij za pohajkovanje po internetu.

Ce se le da, se izogibajte njegovi uporabi, ali pa trpite viruse, crve in podobno nesnago.

Mozilla ali Firebird zastonj, Opera za reklame ali denarce. Nikarte IE, je prenevarno.

cryptozaver ::

IE 6 SP1 skini tule vaga okoli 450 KB. Ko pozenes setup se ta poveze na net in dopolni z ene 11MB solate. Sledi namestitev in to je to. Priporocam se zadnji upgrade z MS strani, da res malo "pokrpas" luknje. Obstaja pa tudi samostojni setup file IE6sp1 ampak ga je mal teze dobit (google). Res pa je, da gre za ANG verzijo.

jype ::

Tudi ta IE je totalno luknjast. Ne nasedajte MS propagandi, berite bugtraq (http://www.securityfocus.com/)

Predator ::

iirc, slo verzije od 6.0 ni
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.

sverde21 ::

mogl bi bit z slo language pack za win xp pro sej zdi se mi k jest mam home xp je pa n gre baje ta lang. pack gor

Myth ::

Kaksne mate... :\
Kolikor vem, dobiš na XP verzijo 5. Jaz sem lepo odsurfal na IE stran in potegno updejt. To je moja verzija sedaj: 6.0.2600.00... No ja, neka dolga cifra v glavnem. Kje vidis kakšno verzijo imaš sedaj, ziher veš: Pomoč->Vizitka.
Spomnim pa se, da lahko dol potegneš to verzijo, kajti link sem dal kolegu ki uporablja Win ME in ima sedaj isto verzijo kot jaz. Tak da preisci IE stran al pa če ne boš našel, mi povej. Bom jaz poiskal, ko bom imel čas.

Pa en lp.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IE 6 SP1 ne pokaže pravilno SLO-TECH foruma!!!

Oddelek: Slo-Tech
291898 (1291) VuLc4n0
»

Počasno delovanje Outlook expressa

Oddelek: Programska oprema
151385 (1199) ToniT
»

kje do inštalacije Internet Explorer 6 !!

Oddelek: Omrežja in internet
101120 (989) M&M
»

IE 5.5 download. kje???

Oddelek: Omrežja in internet
121970 (1832) Azrael
»

Win2000 SP3 problemček

Oddelek: Operacijski sistemi
211448 (1121) krucymucy

Več podobnih tem