Forum » Pomoč in nasveti » Položaj vgraditve HDD
Položaj vgraditve HDD
pucvoler ::
Zanima me če je jahko škodjivo za moj disk, če leži na zgornji plošči (tam kjer je nalepka).
Namreč položil sem ga na 5 cm debelo peno, od zgoraj pa ga hladim z 80*80 ventom na 5v, tako da piha na elektroniko in motorček.
LP
Namreč položil sem ga na 5 cm debelo peno, od zgoraj pa ga hladim z 80*80 ventom na 5v, tako da piha na elektroniko in motorček.
LP
Ne me poslušat!!!!!!
BaRtMaN ::
Glede na to, da sem bral, da nekaterim disk _visi_ na kablih, je tale tvoja rešitev povsem varna in učinkovita!
Scorpia ::
Men se zdi, da je najbolš da disk stoji kakor je namenjeno, oz. kakor je narejeno. Ker kasneje se lahko pojavijo težave (iz lastnih izkušenj vem).
jest10 ::
Disk naj bi bil postavljen normalno ali na stranicah.
Pod kotom pa naj nebi bilo priporočljivo
Pod kotom pa naj nebi bilo priporočljivo
pucvoler ::
Saj ni postrani, samp ma gjavo je obrnjen.
Tae pena mi full otiša kišto tam nek za 35 %.
A se mi lahk elektronika pregreje če ga postavim normalno na peno? Verjetno bo pena ful izolirala stvar!
Tae pena mi full otiša kišto tam nek za 35 %.
A se mi lahk elektronika pregreje če ga postavim normalno na peno? Verjetno bo pena ful izolirala stvar!
Ne me poslušat!!!!!!
hi-tech ::
Mislim da je čisto vseeno kako je obrnjen disk. Vredu je vse do takrat ko ni pod kakšnim kotom! Tak, da ga lahko brez skrbi obrneš na glavo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU temperatureOddelek: Pomoč in nasveti | 3640 (2213) | solatko |
» | postelje in vzmetniceOddelek: Loža | 11275 (9248) | t1grica |
» | Izdelava in nabava tihega računalnika?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1602 (1089) | BozidarB |
» | S čim zvočno izolirat ohišje? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8236 (5731) | Kato |
» | Trdi Disk - Obrnjen ''na glavo'' !??Oddelek: Strojna oprema | 1842 (1379) | Odpadnik |