Forum » Pomoč in nasveti » SB in 2 x CD
SB in 2 x CD
Baja ::
Imam SB awe64g, CD in CDRW. Zdaj bi rad oba CD -ja povezal na SB za poslušanje glasbenih CD-jev. Zato sem na tisiti kabelček prilotal še en konektor za CD in priključil. Nekaj časa se je muzika slišala z obeh CD-jev, zdaj pa se muzika sliši le, če imam priklopljen en sam CD. Ne gre mi v glavo zakaj je prej delovalo če sem imel priklopljena oba CD -ja, zdaj pa ne. No, majstri, zaj pa kdo prej kaj pogrunto.
miranpozar ::
En CD priklopi na CD-IN vhod, drugega pa na AUX-IN konektor, ki sta na zvočni kartici.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
msmiha ::
Poglej če se ti je kak kabel odlotal, če si slučajno slabo prilotal. Al pa če so v windowsih kake nastavitve. Nevem pa zakaj bi sploh potreboval, da se slišita oba CD roma na enkrat, če lahko poslušaš sam enoo pesem na enkrat
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Baja ::
Kabli so dobro prilotani, pa delovalo je. Oba pa bi rad priklopil zato, da je potem vseeno v katerega daš CD. Praktično a, ne. Problem je zaj edino v te,m da ne morem pogruntati v čem je štos.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 4805 (3624) | gorenjc |
» | DVD to DIVX/Xvid?Oddelek: Zvok in slika | 1171 (1080) | Hux |
» | Hitrost prenosa iz CD na HDDOddelek: Pomoč in nasveti | 1077 (959) | Tugo |
» | Pomoč za CD-R Plextor PX-W8432TAOddelek: Pomoč in nasveti | 1696 (1609) | TheJack |
» | Priklop pečiceOddelek: Strojna oprema | 2446 (2321) | Loki |