Forum » Hlajenje in modifikacije » PROMISE Ultra100 TX2 bi rad predelal v raid kontroler
PROMISE Ultra100 TX2 bi rad predelal v raid kontroler
gabl136 ::
Vem, da se je to s primise-ovimi kontrolerji dalo, vendar pa nisem prepričan konkretno za tega. Je to mogoče??
Prosil bi, če ima kdo kak link, da mo ga napiše!
LP
Prosil bi, če ima kdo kak link, da mo ga napiše!
LP
Jebiveter ::
http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_promise66_hack/
To bi moralo delovat tudi na 100MB karticah.
Na podoben nacin sem jaz hacknu Promise kontroler na BX Master, razlika je v tem, da se tam na maso veze enega od pinov na Primary kontrolerju.
PS: Mogoce si lahko se kaj z TEM pomagas. Server je sicer down in ni slik... preberi pa ti bo mogoce kaj jasno.
To bi moralo delovat tudi na 100MB karticah.
Na podoben nacin sem jaz hacknu Promise kontroler na BX Master, razlika je v tem, da se tam na maso veze enega od pinov na Primary kontrolerju.
PS: Mogoce si lahko se kaj z TEM pomagas. Server je sicer down in ni slik... preberi pa ti bo mogoce kaj jasno.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Lith ::
je mogoče kdo to zdaj naredil, a deluje ?
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD zaslončekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1707 (1477) | Moravče |
» | kaj je voltmodOddelek: Navijanje | 1084 (909) | Dragi |
» | graficna trese oz. migeta :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 938 (847) | astras |
» | Flashanje biosa grafični (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3714 (3305) | planetparty |
» | Kako se znebiti System Restora v WinME?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1938 (1938) | romci |