Forum » Pomoč in nasveti » je lahko menjava IP naslova kriva za sesuvanje Routerja?
je lahko menjava IP naslova kriva za sesuvanje Routerja?
Dead_Eye ::
torej, zdej se mi že serijsko vsako popldne sesuje router, pomaga izklop elektrike in reset (tipka na zadnji strani). Imam planet 401B router, adsl 1Mbit dinamični IP, 3 comp. priklopljeni - trenutno delasta samo 2, tretji je "v postopku nadgradnje".
na enem pc sicer laufa emule, samo mi je zelo čudno ki neha delat vedno popldne, ne ponoči,.... + se mi je enih 2x sesul tudi ko emule ni delal.....
na enem pc sicer laufa emule, samo mi je zelo čudno ki neha delat vedno popldne, ne ponoči,.... + se mi je enih 2x sesul tudi ko emule ni delal.....
The one and only
nicjasno ::
Meni se dogaja popolnoma enako. Zato razmisljam o tem, da bi zaprosil za fiksni ip pri siolu. Router pa mam level one 1405tx.
alesrosina ::
meni se je tudi pregreval, pa sem dal gor en ventilatorcek, in sedaj ni vec problemov. imam pa dinamicn ip (siol adsl)
perci ::
Zanimivo kolk vsi javkajo, da se tej cheapass ruterji grejejo. Recimo moj SMC router se niti poleti v največji vročini niti malo ne greje. Pa laufa tut emule non-stop gor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
OmegaBlue ::
Mam 1405TX, se ne greje ama nič, seseda se ne (Bittorrent laufa nonstop ).
Kopujete škartrobo?
Kopujete škartrobo?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router?Oddelek: Kaj kupiti | 3675 (2833) | nejck |
» | Katerega od teh 4 routerjev naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 3357 (2334) | malinavc |
» | Tezave z routerjem LevelONE FBR-1405TXOddelek: Omrežja in internet | 3701 (3102) | Caligula |
» | Router - Level One FBR-1405TXOddelek: Kaj kupiti | 1559 (1170) | Groovy |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5474 (4204) | plavko61 |