Forum » Operacijski sistemi » Zanima me kateri program je to?
Zanima me kateri program je to?
JIM22 ::
Zanima me kaj je to Microsoft dal med update "Microsoft XML 4.0 Parser SDK". Ne vem čemu služi. Inštalira se kar prek Automatic update. Mogoče ve kdo zakaj bi bil dober? Jaz mislim, da ga ne potrebujem.
BigWhale ::
Ce mislis da ne potrebujes, potem kar pobrisi! Tako je! Kaj bi avtomatsko nekaj instaliral, ce ti mislis, da ne nucas.... ... trmasti racunalniki!
PS: Po mojem tudi C:\NTLDR ne potrebujes...
;>
PS: Po mojem tudi C:\NTLDR ne potrebujes...
;>
JIM22 ::
Ja sej bom skenslo. Sem ze včeraj enkrat, pa mi ga je nazaj inštaliralo. Kaj pa to je zaena zadeva"C:\NTLDR" ? Mislim, da ga nimam. Bom jutri pogledal, ker moram dobit napajalnik.
kuglvinkl ::
.... ... trmasti racunalniki!
Hehe.
Ok, zdej pa zares. Short for NT Loader, a program loaded from the hard drive boot sector that displays the Microsoft Windows NT startup menu and helps Windows NT load.
Hehe.
Ok, zdej pa zares. Short for NT Loader, a program loaded from the hard drive boot sector that displays the Microsoft Windows NT startup menu and helps Windows NT load.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec podpore za Windows 7/8.1 na novih procesorjih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29663 (25187) | konspirator |
» | Windows star 25 let! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26999 (24179) | pegasus |
» | Program/Skripta za izpis NTFS pravic izbranega uporabnikaOddelek: Programska oprema | 699 (591) | imagodei |
» | xp sp1 1106 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4999 (3686) | Paramedic |