Forum » Operacijski sistemi » Kako resitirati vse Security nastavitve v Windows 2000 Pro?
Kako resitirati vse Security nastavitve v Windows 2000 Pro?
bastadu ::
V nastavitvah sem se malo igral in naenkrat mi je (verjetno zaradi tega) nahalo delovati dostopanje drugih do mojih datotek v skupni rabi (več o tem v tejle temi). Zanima me, če obstaja kakšen način da vse te nastavitve vrnem v prvotne default nastavitve? Hvala za odgovore!
andrej ::
uporabis default security template. mas cel white paper na to temo na ms webu, samo ne vem na pamet naslova.
Andrej, a si pogledal temo v postu zgoraj? Veš mogoče, kje bi bil problem, da drugi ne morejo več dostopati do mene?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Aja, BTW, kje se pa resetirat nastavitve z default security template? Rabim malo bolj natančen opis...
andrej ::
zazeni mmc.exe
dodaj security templates in security configuration and analysis snap-ina. tam bos vido security template ;)
dodaj security templates in security configuration and analysis snap-ina. tam bos vido security template ;)
To sem že sam našel, vendar še vedno ne vem kako naprej? Kaj moram narediti, da bo prepisalo sedanje nastavitve z privzetimi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP repairOddelek: Pomoč in nasveti | 1131 (973) | kmetek |
» | [java] system.setproperty xml apis vec implementacij naenkratOddelek: Programiranje | 2680 (2139) | Fizikalko |
» | iščem dober source za cascading menu ?!Oddelek: Izdelava spletišč | 1106 (1001) | cicerooo |
» | NTFS dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2348 (1851) | ToniT |
» | win2k & paging fajliOddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1208) | Mercier |