» »

Kakšen program kupiti ?

Kakšen program kupiti ?

Edelweiss ::

Naj mi nekdo napiše naslov programa za izdelavo spletnih strani na najlažji možen način.
Takšnega,ki ne rabiš nekega profesionalnega znanja.8-)
Predvsem iščem nekaj takega ,da vse skupaj sestavljaš na tak način kot delaš to v Power Pointu.Oblikuješ,kasneje si pa lahko pogledaš.
Odločam se za nakup takšnega programa,pa ne bi rad denarja kar tak vstran vrgel,zato prosim za mnenja in nasvet.:)
THX :\

zaj_tam ::

NetObjectFusion.

Al nekaj takega.

Edelweiss ::

Zaj_tam , zaj_tu : pa kaj si že videl ta program ? Jaz predvsem iščem nekaj takšnega ,da dela po istem principu Power Pointa, tako da lahko tud laik,če ima voljo nekaj naredi.
Prebiral sem prej razne forume o spletiščih in videl sestavljanje nekih tabel ..... grrrr ;(( .
Čim bolj enostavno :) .

Zgodovina sprememb…

zaj_tam ::

Mja. Vem priblizno kak program zgleda. Ce mas voljo ... Probaj najrpej preizkusno verzijo. Al pa preizkusi celotno:>>>

[MYTiX] ::

S tabelami se bos pa c mogu srecat, ker so to najenostavnejse za izdelavo web paga. To je prakticno osnova.

hotbird ::

Jaz ti predlagam microsoft frontpage - je zelo podoben power pointu saj je tudi ta program član družine microsoft office. Jaz ga uporabljam že od oblikovanja moje prve spletne strani in ga še dolgo ne bom zamenjal! Predlagam ti verzijo 2002 ali novejšo! Stane okoli 60000 SIT. Za obvladovanje programa pa ne boš potreboval velikega znanja html-ja.
Če te pa še kaj bolj podrobno zanima v zvezi s tem programom pa pošlji mail na s56wzm@netsi.si

Lep pozdrav!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB tv/radio tuner in razširitev radijskih frekvenc (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5111102 (7954) radmannsdorf
»

Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
14551897 (31462) gzibret
»

Ukv inpolicija

Oddelek: Loža
3520451 (6304) francek1
»

brezplačni program za izdelavo spletne strani