Forum » Omrežja in internet » EMule
EMule
jl ::
A se še komu dogaja, da po določenem času eMule obremeni procesor na 100% in pol nič ne dela. Nato ga izklopim v task managerju, samo se stvar ponovi, ko ga naslednjič vklopim... Poskusu sem 0.30d in 0.30e verzijo pa je pri obeh enako.
- zaklenil: jurre ()
Alkoman ::
Imam enak problem, vendar na napisani strani ni več rešitve. Mi lahko kdo pove, kako rešim ta problem s preobremenjevanjem procesorja?
lp, Aleš
lp, Aleš
/// --- I Am What I Am --- \ \ \
Alkoman ::
Ja menda pa ja nimam verzije izpred 2 let... halo???
Če že hočeš pisati takšne komentarje probaj zamenjati forum - kakšna najstniška čvekalnica mogoče?
Če že hočeš pisati takšne komentarje probaj zamenjati forum - kakšna najstniška čvekalnica mogoče?
/// --- I Am What I Am --- \ \ \
Ejsi_Disi ::
Jest sm pa naložu verzijo 0.47a pa zmeraj ko hočem iti v 'mape' mi mula štekne. Torej ne morem naštimat kaj vse bi sharal in kam naj bi se mi datoteke naložile. Ostalo vse štima. Sem probal tudi z verzijo 0.47c pa je isto. Torej, kaj bi bilo narobe?
jurre ::
glede emule uporabljajte to temo. Tole pa zaklepam..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvigovanje denarja na bankomatu na Hrvaškem?Oddelek: Loža | 5859 (5693) | krho |
» | Dvig denarja na bakomatih v tujiniOddelek: Loža | 25256 (18746) | fosil |
» | Inkscape: presek ne delujeOddelek: Programska oprema | 1174 (1110) | m0LN4r |
» | Izšel Inkscape 0.47Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4399 (3293) | filip007 |
» | težave z muloOddelek: Programska oprema | 1350 (1350) | toblak |