» »

daljinec za avtoalarm

daljinec za avtoalarm

Cuoresportivo ::

Mene zanima naslednja stvar. Kolega ima Alfa romeo , model 155. Serijsko ima noter avtoalarm. Je drug lastnik avta. In sicer zraven ni dobil daljinca za avtoalarm oz se je le ta nekak izgubil.

Kolega mi je rekel, da je ta alarm čist fizično odkloplljen, saj se v nasprotnem primeru sproži , če je pod napetostjo, saj ni bil izklopljen s strani daljinca. Bil je že na servisu za Alfe in tam so mu povedali, da al mu cel sistem na novo naredijo, seveda proti plačilu ali pa da nima alarma. Mene zanima ali bi se dalo naredit nekak daljinca oz ugotovit kodo oz frekvenco tega alarma. Jaz se na to kaj dost ne spoznam. Kolega me je prosil , če bi karkoli vedel, saj ima v bistvu nov alarm, ampak fali samo daljinc. Hvala že vnaprej.
lep pozdrav(best regards)

Azrael ::

Če je bil alarm vgrajen tovarniško, potem morajo na Alfi imeti podatke o tem alarmu in tudi njegovi kodi in zelo verjetno lahko dobavijo nov delujoč daljinec.
Pooblaščen servis lahko pride do vsega tega (isto velja tudi za ključe), samo serijsko številko avtomobila je treba vedeti (je v prometnem dovoljenju in na tablici pri motorju).

Vsaj tako je bilo v servisu Podboršek v Kr, ko sem naročil in kupil nekaj rezervnih delov. Na žalost je ta servis propadel, sedaj pa ne vem za nobenega, ki bi mu vsaj malo zaupal.

Je pa še možnost, ko so odklapljali alarm, so lahko le tega uničili in ti nov daljinec ne bo nič pomagal. Isto pa je tudi možnost, da je samo alarm izklopljen in čaka na signal z daljinca. Če poznaš kakšnega dobrega avtoelektrikarja se posvetuj z njim.

LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

domač avtoalarm

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
9913 (661) blay44
»

IR ograja okoli hiše-pomoč

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
245106 (4190) svizec75
»

Plažni čuvaj vaših napravic (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
518426 (6496) Fizikalko
»

Avtoalarm

Oddelek: Loža
92248 (2012) SkIDiver
»

Avtoalarm

Oddelek: Loža
133004 (2866) SkIDiver

Več podobnih tem