Forum » Programska oprema » norton ghost 5.1a pomoč! prosim?
norton ghost 5.1a pomoč! prosim?
ohter ::
LP!
Z ghostom bi rad naredil sliko particije, ki je na C: in na kateri se nahaja win xp prof , kar mi tudi uspe, vendar pod pogojem, da ne inštaliram:
-norton antivirus 2003
-sp1a
-language pack SLO
Ali mi zna kdo pomagat? Napiše pa mi da ne more narediti nek DUMP in da se lahko pojavi napaka. Al bi šli z novejšo različico? hvala za odg.
Z ghostom bi rad naredil sliko particije, ki je na C: in na kateri se nahaja win xp prof , kar mi tudi uspe, vendar pod pogojem, da ne inštaliram:
-norton antivirus 2003
-sp1a
-language pack SLO
Ali mi zna kdo pomagat? Napiše pa mi da ne more narediti nek DUMP in da se lahko pojavi napaka. Al bi šli z novejšo različico? hvala za odg.
@ljash ::
če je disk v FAT32 datotečnem sistemu, bi tudi s tvojo verzijo moralo iti. Problem pa se ti pojavi, ker (kot kaže) hočeš shranit particijo na samo sebe. Potrebuješ še eno particijo, kamor boš shranil image, saj Ghost ne more pisat sam nase... :)
LP
bmw.f1
LP
bmw.f1
ohter ::
imam dve particiji, zato sem sliko C skopiral na D. Slika znaša 2,6 gb in jo težko zapečem na cd.
Slowenc ::
Pa saj ti zapeče na več CDjev. Drugače izbriši vse nenujne stvari in šele potem naredi sliko. Imaš pa tudi možnost izbirati koliko naj ti stisne to sliko, se pravi skompresira. Pa daj na največ kolikor je možno.
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (574) | oo7 |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7355 (5775) | thebaloh |
» | kako nardit kopijo linux diska na DVDOddelek: Operacijski sistemi | 1383 (1203) | Gandalfar |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3559 (2789) | smirnof |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2374 (1745) | BlackHole |