Forum » Pomoč in nasveti » Fast Write na AGP-ju ON/OFF ?
Fast Write na AGP-ju ON/OFF ?
DJ-DUST ::
Me zanima, kaj pomeni ta funkcija Fast Write na AGP-ju in katera opcija je boljsa ON ali OFF.
Imam pa Hercules 3DProphet 8500LE@9100 ATi Radeon.
Hvala za nasvete.
Imam pa Hercules 3DProphet 8500LE@9100 ATi Radeon.
Hvala za nasvete.
Zheegec ::
On ali pa OFF, v nobenem primeru ti najbrž ne bo delal
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
DJ-DUST ::
Ne razumem
Trenutno je OFF kolker vidim v Control Panelu od ATI-ja, sem pa tud vidu, da nimam te opcije v BIOS-ih, katero sem pa imel na prejsnji plati.
Trenutno je OFF kolker vidim v Control Panelu od ATI-ja, sem pa tud vidu, da nimam te opcije v BIOS-ih, katero sem pa imel na prejsnji plati.
OZZY ::
FW k hitrosti ne prinese veliko-res minimalno, prinese pa veliko k stabilnosti, če je na off.
Go with the flow.
OZZY ::
Binji- FW je včasih delal men tud na ati karticah sedaj pa ga niti ne morem vklopit. Samo nima veze. Vse mi lepo deluje tako da ni problema.
Go with the flow.
Binji ::
Hmm tudi mozno. vem sam da ko sm jst to probaval vklopt in ni slo so mi rekli nej bi to podpirala sam Nvidia
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
2nemesis ::
Binji: Standardni odgovor serviserja. Ni sem mu dal ukvarjat s tabo, pa ti je rekel da se ne da ...!
Zheegec ::
Saj to imamo vsi z Radeoni, samo skoraj nikoli ne dela, ne vem ali je kriva plata ali grafka, pač ne dela, če pa dela pa lahko poveča hitrost in zmanjša stabilnost.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z novo grafično...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1282 (899) | Ibn Tahir |
» | problemi z 3d mark 2001SEOddelek: Navijanje | 1639 (1302) | boštjan |
» | nForce2 & ATI Radeon kompatibilna?Oddelek: Strojna oprema | 1427 (1204) | eee |
» | Fast writes/radeon 8500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1044) | Tic |
» | NASVET glede RADEONA 8500 ter RADEONAT-rjaOddelek: Pomoč in nasveti | 973 (839) | JLP |