Forum » Igre » Medieval: Total War
Medieval: Total War
root987 ::
Hi!
Glede na to da sem velik ljubitelj Shogun: Total War-a sem se odločil preizkusiti tudi Medieval: Total war. Vendar pa ko sem si naložil demo, na mojem stroju, ki precej presega minimalne zahteve(amd athlon 2000+ xp, 256mb rama, gf2mx), igra MOČNO šteka(tudi pri resoluciji 640x480). In ne da bilo takrat na zaslono prisotnih recimo 2000 vojačkov ampak pri 500 vojačkih. Moje vprašanje: Se enako dogaja še komu oziroma je to le problem dema?
Glede na to da sem velik ljubitelj Shogun: Total War-a sem se odločil preizkusiti tudi Medieval: Total war. Vendar pa ko sem si naložil demo, na mojem stroju, ki precej presega minimalne zahteve(amd athlon 2000+ xp, 256mb rama, gf2mx), igra MOČNO šteka(tudi pri resoluciji 640x480). In ne da bilo takrat na zaslono prisotnih recimo 2000 vojačkov ampak pri 500 vojačkih. Moje vprašanje: Se enako dogaja še komu oziroma je to le problem dema?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
EjTi ::
Jaz imam Celeron 1.7GHz, 256MB rama pa Radeon 7500 s 64MB rama pa vredu dela ... ampak nisem igral demota ampak retail verzijo.
Tudi ko je maksimum vojakov na bolišču, vredu dela.
Probaj orginal igro + patch (če obstaja).
Tudi ko je maksimum vojakov na bolišču, vredu dela.
Probaj orginal igro + patch (če obstaja).
BaRtMaN ::
Mojemu sošolcu laufa cela verzija na AXP 1800+, 256MB SDRja in GF2MX povsem zadovoljivo, vsaj meni ni nič potožil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zahteve za gledanje divx filmovOddelek: Strojna oprema | 3152 (1912) | Azrael |
» | težava z radeon 9000Oddelek: Strojna oprema | 981 (772) | YdoIPonU |
» | shogun ne dela?Oddelek: Igre | 906 (833) | joze |
» | 3D Mark 2000/2001 rezultatiOddelek: Strojna oprema | 1759 (1388) | R0K |
» | Iz voodooja na GeForce 256Oddelek: Pomoč in nasveti | 1570 (1316) | diso |