Forum » Kaj kupiti » grafična ati radeon 9200
grafična ati radeon 9200
punisher16 ::
ali se mi splača ati radeon 9200 obdržat,ali naj raje kupim močnejšo grafično!je u redu ta grafična kartica?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vrocipes ::
Odvisno zakaj jo boš uporabljal!
Saj če imaš dober procesor boš s tole grafo lahko kar nekaj časa poganjal nove igre!!
Obdrži jo!
Razen če nisi neki gamer!
Saj če imaš dober procesor boš s tole grafo lahko kar nekaj časa poganjal nove igre!!
Obdrži jo!
Razen če nisi neki gamer!
ok thanks!pol se da spilat tut nove igre na njej al kaj?a je kvalitetnejša od radeona 9000?
Ja, ko bo pa potrebno pa boš kupo novo!!
Kaj pa imaš za sistema??
Glede tega ali je boljša od radeon 9000 pa absolutno saj ima 9000 najslabši takt memorya pa še slabo je ohlajena!!:>
Kaj pa imaš za sistema??
Glede tega ali je boljša od radeon 9000 pa absolutno saj ima 9000 najslabši takt memorya pa še slabo je ohlajena!!:>
jurcy ::
je v istem cenovnem rangu(mislim da je čisto malo boljša).Igre boš lahko igral v redu na majhni resoluciji pa efekti na off
Precej bolša pa tudi igre bo lahko igral!!
Jaz imam radeon 9000 pa mi gre recimo UT2003 vse detajle na highest pa dela gladko!!
Jaz imam radeon 9000 pa mi gre recimo UT2003 vse detajle na highest pa dela gladko!!
Beri temo od začetka saj on ima 9200 in le sprašuje lai je boljša od 9000 !!!!!
Drugič si preberi in potem komentiraj!!
Drugič si preberi in potem komentiraj!!
ok thanks,kr sm misliu da mi bodo na firmi uturili najslabšo kartico-kakšno geforce 4 mx!sm že razmišljal al mi bo potrebno kupiti novo,hotel pa sem ati radeon 9600 pro-sam očitno se mi jo še nekaj časa splača obdržati!hvala
jurcy ::
ti si napisal da je precejšna razlika hotdog-kar pa ni res(ne mislim se kregati sedaj tukaj(imam že zadost tega s strankami))
punisher16-če imaš denar kar poseži po 9600pro ali še bolje xt verziji(je očitna razlika med tema dvema)
punisher16-če imaš denar kar poseži po 9600pro ali še bolje xt verziji(je očitna razlika med tema dvema)
Če imaš denar, jaz če bi imel denar bi že imel P4 3.2 Ghz!!!:>>
Pa ni vedno tolko denarja!:>
Pa ni vedno tolko denarja!:>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja - mnenja prosimOddelek: Kaj kupiti | 2257 (1787) | Sami |
» | Spet graficna karticaOddelek: Kaj kupiti | 1586 (1219) | delfinus |
» | Ali RADEON ali NVIDIA ali S3(to najbrz ne?!!) ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 846 (751) | Zheegec |
» | Katero grafično kupiti do 30k?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8456 (6698) | js |
» | Imam čudno škatlo, nova grafa needed!Oddelek: Kaj kupiti | 1268 (1101) | nsignific |