Forum » Izdelava spletišč » Bi bil kdo pripravljen sodelovati pri izdelavi strani v phpju?
Bi bil kdo pripravljen sodelovati pri izdelavi strani v phpju?
@ljash ::
Zdravo!
Pred 3 leti sm naredu (takrat še statično, s frejmi) stran BMW-F1.
Stran je tako rekoč že za odpad, čeprav bojo podatki, ki jih mam (prevodi, opisi...) prišli še prav na novi strani. Torej, v sredini letošnjega leta sem se odločil za izdelavo nove strani (izdelane v phpju) - s pomočjo njok-a, sem tudi izdelal že eno zasnovo - KLIK.
Sedaj pa bi nujno potreboval nekoga, ki bi bil pripravljen sodelovati pri izdelavi - predvsem kar se tiče programiranja v phpju. Če je kdo zainteresiran, naj mi prosim pošlje aljaz.zdesar@guest.arnes.si MAIL-KLIK ali pa preko ZS. Lahko pa tudi tle v temi predlagate kakšen template, ki bi bil dobr za športni portal - o moštvu WILLIAMS F1 in Formuli 1.
Naj še povem, da bi bilo delo neplačano, edino plačilo, ki ga boste prejeli bo, da bo na strani dosmrtno objavljeno Vaše ime..
Aja, forum je pa tle - KLIK
Lep pozdrav,
bmw-f1
Pred 3 leti sm naredu (takrat še statično, s frejmi) stran BMW-F1.
Stran je tako rekoč že za odpad, čeprav bojo podatki, ki jih mam (prevodi, opisi...) prišli še prav na novi strani. Torej, v sredini letošnjega leta sem se odločil za izdelavo nove strani (izdelane v phpju) - s pomočjo njok-a, sem tudi izdelal že eno zasnovo - KLIK.
Sedaj pa bi nujno potreboval nekoga, ki bi bil pripravljen sodelovati pri izdelavi - predvsem kar se tiče programiranja v phpju. Če je kdo zainteresiran, naj mi prosim pošlje aljaz.zdesar@guest.arnes.si MAIL-KLIK ali pa preko ZS. Lahko pa tudi tle v temi predlagate kakšen template, ki bi bil dobr za športni portal - o moštvu WILLIAMS F1 in Formuli 1.
Naj še povem, da bi bilo delo neplačano, edino plačilo, ki ga boste prejeli bo, da bo na strani dosmrtno objavljeno Vaše ime..
Aja, forum je pa tle - KLIK
Lep pozdrav,
bmw-f1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mldonkey problem!Oddelek: Programska oprema | 1715 (1415) | Karlos |
» | Pomoč pri postavitvi serverjaOddelek: Operacijski sistemi | 1385 (1191) | hruske |
» | Maxtor 80 GB (2 MB bufferja) bere max 30 MB/sOddelek: Pomoč in nasveti | 1755 (1462) | @ljash |
» | Za koga navijate v F1?Oddelek: Loža | 1369 (954) | ]Fusion[ |
» | marquee in W3 standard!Oddelek: Izdelava spletišč | 1627 (1556) | @ljash |