Forum » Programska oprema » focus on scroll
focus on scroll
tamburash ::
tale tema bi najbolje pasala nekam vmes med OS in programje... zanima me namrec ce se da kako v win xp usposobit window focus on scroll? (mouse - wheel) vem za active window tracking, samo ni to to kar iscem... mogoce ala da se vklopi AWT, ko se zaskrolla.....?
trenutno uporabljam mouseware 9.79, z katmouse, ker scroller v MW se vedno ni total usposobljen... =/ na win xp, kakor sem ze rekel... ce ima kdo kako idejo, naj TAKOJ zine...! aja, pa odgovori v stilu "linux..." niso zazeljeni... (ce se prov spomnm, je to omogocen tam...?)
hvala in lp
p.s.: moj prvi post na slo-tech...! :D
trenutno uporabljam mouseware 9.79, z katmouse, ker scroller v MW se vedno ni total usposobljen... =/ na win xp, kakor sem ze rekel... ce ima kdo kako idejo, naj TAKOJ zine...! aja, pa odgovori v stilu "linux..." niso zazeljeni... (ce se prov spomnm, je to omogocen tam...?)
hvala in lp
p.s.: moj prvi post na slo-tech...! :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TCP window?Oddelek: Omrežja in internet | 1235 (814) | 680x0 |
» | Kako inštalirati SP2 za WinXp?Oddelek: Operacijski sistemi | 1019 (904) | smetko |
» | Kazen mora biti vzgojna.Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2132 (2132) | nicjasno |
» | UltraEdit (Tool Configuration)Oddelek: Programiranje | 728 (589) | Japonski |
» | Internet Explorer si ne zapomni velikosti okna - okenski hrosc ?Oddelek: Programska oprema | 2057 (1908) | Cokolesnik |