» »

Tiha, zelo tiha tipkovnica

Tiha, zelo tiha tipkovnica

CirCA|PhP ::

Pozdravljeni!

Problem je ta, da imamo računalnik v dnevni sobi, pa kljub oddaljenosti od TV prostora je zdajšna tipkovnica preglasna. Oziroma moja sestra dobesedno udarja po tipkovnici ko piše in jo je slišati po celi hiši :| Zato sem se odločil, da sebi ali njej malo izpraznim žepe in si privoščim eno tiho tipkovnico. Ve kdo mogoče za kakšno? Cena ni ravno omejitev, 20k pa tudi ni potrebno da stane...

Lep pozdrav!

Binji ::

preglasna tipkovnca8-O Ok zdej sm slisou pa vse:D

Drgac je pa resitev vec:
1. reci sestri nej uposteva dejstvo, da je to racunalnik, ne pa pisalni stroj
2. sam mam eno tipkovnco iz Mlacoma za 1.300SIT pa so tipke zelo tihe v primerjavi z eno starejso. Sam se zmeri se slisi klikanje tko da ne vem kasno tipkonvco bi ti rabu:)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

flipflop ::

Mene tudi zanima kakšno tipkovnico priporočate da ima dobre IN tihe tipke?

Han ::

Fujitsu Siemens tipkovnice so zelo tihe...

bosstjann ::

Critical error.

User error please change user then press any key to reset.

R0K ::

Kupi eno Cherryevo. Jst sem jo imel, pa je res zlo tiha. Sicer (vsaj meni) je malo težje pisati, ker so tipke 'težje' ampak imajo spodaj eno gumico, ki ublaži udarec, ko ti pritisneš tipko, in se skoraj ne sliši.

Loki ::

cherry (poceni) imam jaz in je GLASNA.

kupi kaksno drazjo (kvalitetnejso) > MS, Logitech.

morphling1 ::

Kar sem jaz slišal je najtišja od navadnih tipkovnic HPjeva wireless kombinacija (19k) res ima mehke in tihe klike. Sicer pa tihe so predvsem membranske tipkovnice, tako da če maš veliko denarja, ti bo sigurno všeč Logitech Dinovo bluetooth kombo >:D
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Ashrack ::

Imam CHERYJEVO in mi je ful QL. REsda je glasnejsa ampak to ni blem, vazno da se dobro tipka. V soli imamo neke HPjeve in so kr tihe pusebej v primerjavi z Cherijevo!
....

TribesMan ::

Se podpišem pod morphlingov post... No sam z DiNOVO bi pa res mal pretiraval.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Switch ::

Logitech Ultra Flat X - morala bi biti precej tiha:D Svojih izkušenj s tipkovnico pa še nimam

perci ::

Ja, Ultra Flat X je res tiha tipkovnica, pa tut za tipkat je odlična.

Hm, ta je pa taka skor k pr lappyih right? Ka pa onale Internet Navigator, je glasna?

sash ::

niti ni, pač odvisno kolk močno se je lotiš >:D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

boštjan ::

jaz sem glih v soboto v BB preizkušo mehkost in glasnost tipk med tipkovnicami cenovnega ranga 3000-20000 in prišel do zaključka,da so vse iste po mehkosti in glasnosti oz. nisem opazo razlik.med tem ko je tipkovnica od sestrične tiha in ma mehke tipke.ma pa tipkovnico za jurja.

humanoid ::

Priporočam ti BTC-jevo tipkovnico 8190A, sam si jo lastim in je zelo v redu, tipke so mehke in zelo tihe, tudi če močneje vdariš zvok ni pretirano glasen. Dobiš jo pri Mlacomu, Rolanu in Comtronu za nekaj več kot 4 čuke.

mchaber ::

Btc8190a je preveč glasna. Na tvojem mestu bu uzeu Logitech Ultra Flat X.;)
.

CaqKa ::

če kdo misli da ima glasno tastaturo... jaz imam cherry g80.

kolkor jaz vem so tihe te najbolj ta poceni kaj se jih da dobit.. sicer pa menda ja ni problem it v trgovino pa jih sprobat par.... sej pa jih nena v steklcenih vitrinah skirvajo.

jurcy ::

pojdi v trgovino in tam sprobaj..pri tej robi je to čisto odvisno od uporabnika(potem za glasnostjo še naklon,..)

ripmork ::

mam boljši predlog:
A)dopovej sestri,da se ne tolče po tipkah ampak tipka
(v sili uporabi password za winse al pa bum po glavi :P LOL)

B)poišči doma za pisalen stroj-ziher ga mate kje doma v kleti še spravlenga...

C)kupi si zamašk4e za ušesa...

drugih racionalnih možnosti ne vem....brezveze kupovat "tiho" tipkovnico,ker le ta ne obstaja----lahko razbereš iz zgornjih postov:en jo hvali kolk je tiha,drug pravi da je glasna...čist odvisno od posameznega modela tipkovnice:\ ...
enostavno vsako tipkovnico se pač sliši....

zdele sem se spomnu še en predlog:
D)dej TV BOLJ NA GLAS>:D

para-site ::

jst mam še en predlog... kupi si slušalke:D

sicer pa pelji sestro v eno trgovino, kjer majo demo tipkovnice razstavljene, pa ji reči naj malo tolče po njih... to je najbolj objektiven test. ok, ne televizije nosit sabo.

pingec ::

uzam uno k se projektira na mizo pa ti sam udarjas po mizi sej je bla enkrat novica :))
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Hh, dobre ideje! Sem bil sam včeraj v trgovini pa sem malo tolkel in sta še najbol logitech internet navigator pa mislem da office..Drugače pa ja, bom sestrco pelu u štacuno pa bo mal unicvala...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero slim tipkovnico?

Oddelek: Kaj kupiti
7757 (699) Pat_MaGroin
»

Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
11914292 (12051) Half-Saint
»

Čim tišja miška in tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
112338 (1887) egomez
»

Flat tipkovnice

Oddelek: Strojna oprema
192671 (2081) PlayTheGame
»

Katero tipkovnico (strani: 1 2 )