» »

simobil opomin

simobil opomin

CaqKa ::

mene zanima na kakšni podlagi mi simobil lahko že kr takoj s prve zaračuna opomin...
sploh namreč nimajo nobene podlage in dokaza da sem jaz dejansko račun dobil. oni pa kar zaračunajo...
sej vem da je v pogodbi tak napisano.. ampak kaj se pa zgodi če dejansko res ne dobiš računa, čez en teden pa dobiš račun z opominom. a ni to malo čudno?

nadalje pa že kar nekaj časa opažam, da se zgodi, da pošljem sms za katerega dobim potrdilo da je bil dostavljen, kasneje pa od osebe izvem da smsa nikoli ni vidla... kako naj ukrepam? ker imam razčlenjen račun imam natančne čase kdaj so mi kater sms zaračunali.

sash ::

kar se tice prejema opomina je stvar taka da v pogodbi (vsaj v moji je bilo, zdaj nevem kak je) pise do kdaj bos dobil racun in v kolikor ga nebos prejel jih moras o nedobavi obvestiti simobil da ti izstavijo duplikat.

kar se pa tice dostavljanja SMS-ov pa me malo cudi ker se nisem mel takega primera, vendar bos tudi tukaj bolj malo dosegel, ker tudi tukaj njih varuje pogodba saj imajo not clen v katerem pise da se zakonsko obvezujejo da bodo zagotavljali njihove primarne stroitve in to je PRENOS GOVORA, edino kar bos lahko dosegel je povracilo stroskov za SMS, za kar pa se obrni na simobilov info, vendar vedi da moras biti precej potrpezljiv preden bos kaj dosego, ker jaz sem se z njimi pogajal skoraj 2 meseca, vendar sem na koncu svoje dosegel :D in so mi vrnili narocnino za 2 meseca >:D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

flipflop ::

CaqKa,si pa trajnik naredi,pa ne boš mel več problemov z opomini. Za SMS pa jst tudi ne vem. Mogoče se pa tiste osebe ki si jim pošiljal lažejo?|O

CaqKa ::

se ne lažejo.. mam dostop do puncinega telefona... poleg tega ni edina pri kateri se mi je to zgodilo...
sploh pa mi ni jasno zakaj so ukinli zastonjsko internetno pošiljanje. sedaj se pa človek več niti na pošiljanje iz telefona ne more zanest.
trajnik je pa no way... ker samo tak vem kdaj mam kolko dnara in jaz rečem da če že morem da tudi kdaj bom šel v minus.

Taras_Bulba ::

Zastonjsko pošiljanje na Simobilu je še. In sicer na e-klapi, se je pa treba registrirat prej. Pa vsi sms-ji so dostavljeni.
Heh glede opomina. Dons sm dobil opomin za račun, ki sem ga včeraj sicer plačal. Samo so ugotovili, da jim dolgujem tisto od prej in še šest (6) tolarjev po ne vem kakšni postavki. Pa že na opominu je bil znesek za en tolar višji. ??? In kaj a mi bojo zdej poslal še opomin za 6 tolarjev?

salesky ::

Vsak tolar je vreden :D

Kako je uni pregovor...zrno na zrno, pogača. >:D >:D

bosstjann ::

opomina ti po zakonu nesmejo poslati za znesek manjši od 1000,00 sit in strošek opominjanja ne sme biti višji od dolga.

neki tazga sem zanč po radio slišal


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 šalabajzerji (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Omrežja in internet
723128740 (5026) d4vid
»

Simobil - strosek obvestila o neplacanih racunih (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5512327 (7798) MarioMisaron
»

Simobil - reklamacija računa

Oddelek: Mobilne tehnologije
3511764 (9364) Ales

Več podobnih tem