Forum » Pomoč in nasveti » CD-ROM-a
CD-ROM-a
theD3viL- ::
Torej težava: imam 2 cd-roma 1. je LiteON LTR 52327S
2. je PIONEER DVD ROM DVD 120S
Noben od teh mi ne dela na device maneger-u mi pa pred usakim nariše rumen klicaj! Torej ni driverjov. Ali za CD-ROM-a rabim gonilnike??? Nisem jih še nikoli. Prosim če mi kdo da vsaj link za driverje ali pa mi nej pove kako in kaj!
Hvala, LP
2. je PIONEER DVD ROM DVD 120S
Noben od teh mi ne dela na device maneger-u mi pa pred usakim nariše rumen klicaj! Torej ni driverjov. Ali za CD-ROM-a rabim gonilnike??? Nisem jih še nikoli. Prosim če mi kdo da vsaj link za driverje ali pa mi nej pove kako in kaj!
Hvala, LP
ERGY ::
Kaksne mas windowse ? Preglej kako mas vezane naprave( cd/dvd-rom) na vodilo ?!? mositicke upam, da si prav nastimal ?! dobro je le se ce updateas firmware in instaliras aspi driverje .
LP ERGY
LP ERGY
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ERGY ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crucial bx100 počasen boot time (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8504 (7118) | ajfon |
» | LG GSA-4120B dela probleme pri pečenju DL DVD+RjevOddelek: Strojna oprema | 1703 (1512) | mtosev |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3146 (1698) | kurjač |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1371) | AnWar |
» | DVD se ustavljaOddelek: Zvok in slika | 1329 (996) | js |