» »

Združljivost GA-7N400L+ Corsair ram

Združljivost GA-7N400L+ Corsair ram

moowy ::

Kaj kdo ve kako je kaj s Gigabytovo plato GA-7N400L in Corsair rami. Je treba plato kaj flashat al sta že takoj združljiva?

LP

Miha

boštjan ::

zakaj pa bi bili problemi.si kje kaj bral o tem.v najslabšem primeru se ti ne bodo navijali.

Zanima me predvsem zarad tega ker so rami 400mhz, plata pa je rev1.0. Sicer plata podpira ddr400 sam s to revizijo ne vem kako je. Slisal pa sem da prihaja do problemov z rami in plato??

LP

Miha

boštjan ::

če plata podpira,pol ne bi smelo biti težav,pri privzetih frekvencah.

humanoid ::

Gigabyte GA-7NNXP naj bi imela težave s Corsair rami, tudi če niso bili naviti oz. če je bil FSB na 166, zadeva nekako ni delovala (mašina ne pride v winse, resetiranje, onemogočano instaliranje programov,...) potrebno je storiti le to, da v BIOS-u daš voltažo ramov na +0,1V, in zadeva je zopet delovala v redu. To je bilo le s Corsair rami in nekaterimi Kingstoni (predvsem Hyper X serija).
Ta plata ne bi smela imeti težav, poglej na http://www.amdforums.com in pod matičnimi ploščami klikni na gigabyte, ter poskusi kaj poizvedet.

Stran sem si ogledal in nisem opazil, da bi imela plata kaksne probleme s temi rami. Corsairje sem si danes kupil in delujejo brez problema, tko da sem zadovoljen. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Grafične kartice?? Se splača?

Oddelek: Kaj kupiti
141222 (1014) vevrca
»

Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
271972 (1524) Ethan
»

"težava" z NF7-S in AthlonXP 2500+ (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
735537 (4278) Tilen
»

monitor se ne prizge

Oddelek: Strojna oprema
11974 (842) daKine
»

Nforce2 in Corsair rami

Oddelek: Strojna oprema
81004 (910) daKine

Več podobnih tem