Forum » Pomoč in nasveti » joystick
joystick
nimitz ::
V racunalnik sm dal zvocno kartico Hercules MUSE XL, ker sm hotu prklopt joystick na racunalnik. Ampak mi joystick nikakor ne dela. Game port mi izpise v Device Mannagerju napako (This device cannot find enough free resources that it can use.) Kaj nej nardim?
Mam plosco ABIT NF7-S, AMD 1200, 256Mb RAM, Top Gun PLATINUM-->joystick
Mam plosco ABIT NF7-S, AMD 1200, 256Mb RAM, Top Gun PLATINUM-->joystick
frenk ::
pa sej maš gameport na matični...samo gor ga morš prklopt...no ja, vsaj 8rda+ ga je mela, za tole pa ne vem...grem pogledat
...sicer pa lahko v biosu izklopš onboard game port...pomoje da te to zajbava
p.s.: zgleda ga res ni
...sicer pa lahko v biosu izklopš onboard game port...pomoje da te to zajbava
p.s.: zgleda ga res ni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()
nimitz ::
Se enkrat vas prosm, ce kdo ve kaj bi blo narobe, nej mi prosim pomaga. V Device Managerju mam na spisku Standard Game Port. In ko kliknem na Properties mi pod jezickom Resources-->Conflicting Device List napise napako: Input/Output Range 0201 - 0201 not available.
In zdej joysticka ne morem nikakor uporabljat. Aja ce kej pomaga mam vindows XP.
HVALA!!!
In zdej joysticka ne morem nikakor uporabljat. Aja ce kej pomaga mam vindows XP.
HVALA!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z joystickomOddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1154) | MagicMan |
» | Joystick WingMan in volan in kako igrati?Oddelek: Igre | 932 (880) | waLkeR^! |
» | Joystick konektor, kje kupiti?Oddelek: Strojna oprema | 905 (863) | para-site |
» | Joystick dela v Win ME ne dela v Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 839 (786) | Muflon1 |
» | problem z gameportomOddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (1113) | brane |