» »

Siemens M55 in Siemens MC60

Siemens M55 in Siemens MC60

CAT ::

Pozdravljeni.

Mene pa zanima če ima kdo kerega od teh dveh telefonov.Ali pa da ima kdo izkušnje s katerim.Mnenja me malo zanimajo ker si mislim kupit enega od teh dveh pa še ne vem točno katerega.:8)
Lp
CAT

freserovski ::

jaz imam m55, hja, telefon je odličen. Ampak šele takrat, ko se navadiš teh malih in trdih tipk (to me edino moti) z ostalim sem pa zadovoljen...
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

RisPo ::

imam M55, vse je OK in super, enino ohišje mam čist zrisano, pa potolčeno, samo v okolici ekrana, kjer je nek drug material, na ostalih mestih je trd ko kamen. Sam ne vpraši kje je že ta telefon letel in iz kod je padel.

CaqKa ::

stran na www.mobisux.com
malo specifikacij :)

CAT ::

CaqKa to sem že prebrala kakih 4x :D tak da že znam na pamet skoraj
Lp
CAT

CaqKa ::

glej tak je.. načeloma je mc60 novejši že zaradi tega ker ima višjo cifro :>
tak da bi reko da ima ziher nekak več funkcij...
nadalje se pa z vsako novo tipo telefona pridobi z izkušnjami o tipkah itd...
ker imam sam simensa bi ti nekaj položil na srce... pojdi se prepričat kak je z tole znano napako na simens telefonih o "napaka na sim kartici" to je na mojem s35 bilo zelo nadležno.. telefona več ne morem uporabljat... dočim kot na s45 se mi zdi da so že kar dobro popravli...
ko bom jaz naslednji telefon kupoval bom gledal da bo imel vsaj ir/bluetooth in pa gprs ali pa kakšno drugo možnost za dostop do interneta.
poleg tega z mc60 pridobiš mini fotkič... :)

pa sej veš
sexy ;)

CAT ::

ja saj..ta fotkič me malo mika a ni mi pa tud ne tako pomeben.Sem sicer imela že priložnost videt MC60, ker ga ima bratranec in mi je bil všeč.Od takrat tud ne vem katerega vzet.Čeprav mi je pa vizualno bol všeč M55.:8) hudič je ko se ne moreš odločit.

Zaenkrat pa še ostajam pri M55.Pa če ne bo kakih 10k odveč pol bo kar M55 moj novi telefon.
Lp
CAT

Tero ::

Jaz tudi mislim da bi bil boljši MC60 ima dosti več "stvari" kot M55. Meni osebno se tale "X" tipkovnica zdi tako kjut:D

Jah tole z napako kartice se je meni dogajalo na M35 in zdaj včasih na M50. Imajo (nekateri) siemensi res malo slab sistem za vlaganja SIM kartice.:\
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Blue22 ::

ja tole z sim karitcam pa siemensi je problem..trenutno mam ŠE C45 pa moram met mal papirja pod baterijo, da je SIM bolj stabilna..drugače mi vsako uro vrže ven NAPAKA NA KARTICI..sicer sta pa oba telefona odlična..mislim, da z nakupom enega izmed teh dweh ne moreš narediti slabega nakupa
kurc kne vem kaj bi napisu

Edelweiss ::

Moram ti povedati oziroma napisati,da sem bil vesel lastnik Siemensa M55,ampak ker sem dobil služben telefon iste znamke sem seveda mojega prodal in kupil Nokio.
Kaj lahko rečem ? Telefon je vsaj zame izredno dober tud tipke niso tako napačne kot nekateri pravijo.Ekranček in pa steklo pred njim sta ravna pri C60 se mi pa zdi da je sprednja plastika-steklo malo zaobljeno in pogled na ekran ni tako dober oziroma vidnost ni najboljša. To se da videti najbolje na Siemensu C45. Tam sem bil razočaran prav zaradi tega - slabe vidljivosti na monitorček.
No, ta M55 pa ima ekran popolnoma raven in se fenomenalno vidi saj si po potrebi nastavljaš kontrast in svetlobo.Tisti fotič,ki ga pa dobiš zraven pri C60 pa moraš vedeti,da to ni ne vem kako kvalitetno.
Kupil sem si še podatkovni kabel poiskal barvne igrice in melodije in ko si vseskupaj po želji naložiš v M55 (logo operaterja,lastno sliko za ozadje ter polifonično melodijo ki ti je všeč) ti postane telefon izredno priljubljen saj si ga lahko iz dneva v dan spreminjaš.Spremeniš celo barvne sheme ... itd . Res nimaš kaj, če mene vprašaš ......... M55 !!:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14810100 (6086) zolja
»

Odklep Siemens MC 60 s kodo

Oddelek: Mobilne tehnologije
192561 (2273) microera
»

Siemens M65

Oddelek: Mobilne tehnologije
131433 (1312) megy
»

A ma kdo izkušnje s Siemens ST60

Oddelek: Mobilne tehnologije
221819 (1562) boogoo
»

igre m55

Oddelek: Mobilne tehnologije
9869 (789) Lith

Več podobnih tem