Forum » Mobilne tehnologije » Siemens M65
Siemens M65
megy ::
Zdravo!
Kupujem podatkovni kabel za Siemens M65. Na trgu jih je kar veliko. Katerega naj kupim, da bo delal brezhibno. A mora biti original ali je tudi kopija vredu? Kakšne so vaše izkušnje? Kje naj ga kupim?
Hvala in LP!
Kupujem podatkovni kabel za Siemens M65. Na trgu jih je kar veliko. Katerega naj kupim, da bo delal brezhibno. A mora biti original ali je tudi kopija vredu? Kakšne so vaše izkušnje? Kje naj ga kupim?
Hvala in LP!
JOKER ::
Podatkovni kabel ?
RS232 je pametna izbira. Deluje brezhibno. Sam sem imel "kopijo" in moram reči, da nisem imel problemov.
RS232 je pametna izbira. Deluje brezhibno. Sam sem imel "kopijo" in moram reči, da nisem imel problemov.
Prav tukaj sem ga jaz tudi kupil. Na linku, ki ga je dal predhodnik.
Pogledal sem si stran, vendar je tam en kup kablov. Pri vseh piše, da so združljivi z M65. A mi lahko prosim točno poveš, katerega si kupil in da dela. A je to navaden al USB kabel? Kateri je boljši?
Slišal sem, da je kar nekaj težav s temi kabli, zato bi res rad kupil pravega.
Hvala!!!!!
Slišal sem, da je kar nekaj težav s temi kabli, zato bi res rad kupil pravega.
Hvala!!!!!
Evo točno ta kabel, tega sem jaz kupil.
SIEMENS RS-232 (serijski) data kabel združljiv z SF65, SL65, SL55, SK65, S65, S55, MC60, M65, M55, CX70, CX65, CF65, CFX65, CF62, C65, C62, C60, C55, A65, A60 in novejši (GPRS povezava, nadgradnja - Flash)
(združljiv z originalnimi SIEMENS podatkovnim kablom DCA-500)
Priklopi se na COM1 ali 2 in na telefon.
Potrebuješ še en programček in ko telefon priklopiš na kabel klikneš na ikonco, ki jo je ustvaril inštaliran program. Odpre se ti okence v katerem se ti prikaže direktorij telefona : slike, melodije ..... itd in čist simpl potem datoteke izmenjuješ v in iz telefona.
Res, bil sem s tem kablom izredno zadovoljen.
Tudi ta trgovina ima izredno hitro dostavo. Naročiš danes dobiš jutri, kar je pozitivno.
SIEMENS RS-232 (serijski) data kabel združljiv z SF65, SL65, SL55, SK65, S65, S55, MC60, M65, M55, CX70, CX65, CF65, CFX65, CF62, C65, C62, C60, C55, A65, A60 in novejši (GPRS povezava, nadgradnja - Flash)
(združljiv z originalnimi SIEMENS podatkovnim kablom DCA-500)
Priklopi se na COM1 ali 2 in na telefon.
Potrebuješ še en programček in ko telefon priklopiš na kabel klikneš na ikonco, ki jo je ustvaril inštaliran program. Odpre se ti okence v katerem se ti prikaže direktorij telefona : slike, melodije ..... itd in čist simpl potem datoteke izmenjuješ v in iz telefona.
Res, bil sem s tem kablom izredno zadovoljen.
Tudi ta trgovina ima izredno hitro dostavo. Naročiš danes dobiš jutri, kar je pozitivno.
Poskusil sem najti ta SIEMENS DATA SUITE, pa ga nikjer ne najdem. Kje ga lahko dobim? A obstaja tudi SLO verzija?
LP
LP
Ne razumem, kaj ti ni za prečekirat malo po Googlu !?
Takoj ko sem vpisal sem našel ..... eni ste komot !
Probaj s tem, čeprav ne piše tvoje oznake telefona. Tudi jaz nisem imel posebej za mojo oznako programa pa je delalo kot bomba: LINK !
Takoj ko sem vpisal sem našel ..... eni ste komot !
Probaj s tem, čeprav ne piše tvoje oznake telefona. Tudi jaz nisem imel posebej za mojo oznako programa pa je delalo kot bomba: LINK !
Joker, hvala, res si mi tokrat ogromno pomagal, vendar me vseeno ni treba po nedolžnem obtoževati, da sem komot... Sem iskal, vendar nisem našel za moj model GSM-a, zato sem vprašal, ker sem pač mislil, da imaš ti pravega.
Mogoče res kompliciram, vednar sem imel z Nokio tolk problemov okrog tega, ker program ni delal, da sem sedaj bolj previden.
Še enkrat hvala za pomoč in brez zamere!!!
LP
Mogoče res kompliciram, vednar sem imel z Nokio tolk problemov okrog tega, ker program ni delal, da sem sedaj bolj previden.
Še enkrat hvala za pomoč in brez zamere!!!
LP
No, saj nisem tako hudo mislil kot sem napisal.
Tudi na svojih CD-jih sem preveril če še imam ta program, ampak žal sem z telefonom in kablom ter CD-jem vseskupaj prodal.
NOKIA !!!! Hjoj, tudi jaz sem imel probleme.
Imel sem 7650-tko pa Bluetooth sem kupil LevelOne, ampak nikakor nisem mogel zadev iz telefona prenest na comp, obratno pa ni bilo problemov.
Sedaj imam SonyEricssona in Irda USB ključ in zadeva v obe smeri dela fenomenalno fantastično. Toliko.
LP
Tudi na svojih CD-jih sem preveril če še imam ta program, ampak žal sem z telefonom in kablom ter CD-jem vseskupaj prodal.
NOKIA !!!! Hjoj, tudi jaz sem imel probleme.
Imel sem 7650-tko pa Bluetooth sem kupil LevelOne, ampak nikakor nisem mogel zadev iz telefona prenest na comp, obratno pa ni bilo problemov.
Sedaj imam SonyEricssona in Irda USB ključ in zadeva v obe smeri dela fenomenalno fantastično. Toliko.
LP
Še enkrat zdravo!
Še vedno težave..... Kabel v programu dela, ne morem pa namestiti posodibitve programa na GSM. Ne zazna mi priključenega telefona.
Poskusil sem Firmware iz uradne strani - ne dela.
http://communications.siemens.com/cds/f...
Na pooomoooččččč!!!!
Še vedno težave..... Kabel v programu dela, ne morem pa namestiti posodibitve programa na GSM. Ne zazna mi priključenega telefona.
Poskusil sem Firmware iz uradne strani - ne dela.
http://communications.siemens.com/cds/f...
Na pooomoooččččč!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens m35 - rs232 - AT commandsOddelek: Mobilne tehnologije | 3148 (2334) | JanezovJanez |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12932 (9101) | Azrael |
» | Mobitel-čim manjši, čim bolj vzdržljivOddelek: Mobilne tehnologije | 3307 (2951) | Dr_M |
» | program za mobitel siemens cx70???Oddelek: Programska oprema | 1288 (1225) | RacMan007 |
» | A ma kdo izkušnje s Siemens ST60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1882 (1625) | boogoo |