» »

Odklep Siemens MC 60 s kodo

Odklep Siemens MC 60 s kodo

XrobertoX ::

jst mam pa program za odklent sam pa ne znam in ne vem kako naj kodo vtipkam

Calkulator: "Dark DCT4 Calculator Shell" ,tud na muli se dobi.

Prosim če kdo ve kako se to naredi naj mi napiše postopek. Imam Siemensa MC 60

Pa še nekaj zdej dela sam na Si mobil omrežje,jaz bi pa rad da dela tud na Mobitel omrežje

V programu se vpiše -IMEI
-select your country "Slovenia"
-select your network"možnost je
"Mobitel in Si.mobil"KAJ na izberem?
-for all oder phones clik asic type2
-save codes to log file

To je to sam ne vem katero omrežje izbrat in po koncu kalkuliranja prikaže kode,tole je sam za primer NPR.: #pw+352176474023570+1#
#pw+753210170154412+2#
#pw+317466531526161+3#
#pw+752440676016746+4#
#pw+397216710544017+5#
#pw+332866755070664+6#
#pw+705530221367032+7# -In kako tako kodo vtipkati v mobitel?

Sim kartice ni not jo moram imeti?

Problem je samo v tem,da ne vem katerega operaterja je treba označit,tistega na katerem trenutno deluje al tistega na katerem ne deluje,oziroma na tistega na katerega je mobitel zaklenjen.

Torej 2 vprašanja:

1.Katerega operaterja naj označim?
2.Kako potem ta telefon odklenem oziroma vpišem kodo v mobitel za odklep?

Hvala za vašo pomoč,tega nism še nikol delal,zato vas prosim za pomoč.:\
Robi

jurre ::

v programu moras oznaciti tistega operaterja, na katerega imas telefon sedajle zaklenjen. Se prav moras izbrat simobil.
potem ko imas te kode, telefon izklopis, vzames ven sim kartico, ga priklopis nazaj in ko ti rece vstavite sim vpises to kodo. Najbolje da poskusis prvo, ponavadi dela - napise ti telefon odklenjen ali nekaj podobnega (odvisno od telefona). Te crke p in w v kodi pa dobis z * na tipkovnici - pritiskas veckrat. Ce pa koda ne prime poskusis s kaksno drugo, mislim pa da imas 5 poskusov. Ce 5-krat ne prime se potem da odklenit edino s kablom.

steev ::

Izberes tizga operaterja, pri katerem je mobitelj zakljenje. Če si ga kupil pri simobilu, daš simobil.
:|

Napiše
Prosim vstavi SIM kartico
in potem hoćem vtipkati kodo pw+ pa mi ne rata vtipkat kok nej to vpišem,mam siemens mc60
Robi

jurre ::

saj sem ti napisal da z zvezdico. Sedaj ne vem kako je na siemensih, na nokii enkrat pritisnes * je *, 2x je p, 3x je w..na SE moras drzat zvezdico...

čudno to kar si mi napisal probal tipko držat,probal sem pritsnit 2-krat,pa se mi sam dve zvezdice pokažejo,nikakor pa ne dobim proklemanih črk please HELP:(
Robi

Ste pa res radodarni z odgovori,tist k je to že počel bi pa lohk tud kej povedo,tko al tko bom hotu to sam rešt.Prosm dejte mi pomagat.
Ne vem kako naj to kodo v telefon sploh vpišem # in številke še gredo sam ko hočem vtipkat kako črko pa mi to sploh ne rata.Please Help me....:\
Robi

zee ::

ta program je za odklepanje telefonov znamke Nokia.

ostalo so zgolj tehnikalije, ki sledijo iz gornjega.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

A mogoče je kje kak drug program?

Ali bo potrebno odklent kar na kabel,s kakim freia10 programom?
Robi

A je zmanjkalo idej in iskušenj? :\
Robi

Kaj res nihče nič več ne ve,kako bi jaz telefon odklenil preko kode.

Torej kako naj telefon odklenem preko kode?

"Siemens MC60":\
Robi

Zgodovina sprememb…

Pimoz ::

po mojih izkušnjah se siemens telefone ne da odklenit s kodami tako kot nokie...
odkleneš lahko s kablom samo je veliko verjetnosti da če en veš točno kaj delaš sesuješ telefon v nulo

Torej,če sem prov razumu po tem sam telefon s kablom priključim na com port,na računalnik in potem čist tko na grobo zdele recimo UNLOCK amarat odklenem in bi zaseva mogla delat kajne,brez kakega rezanja in "testpoints"kajne?:\

Ja pa še en program obstaja k mu pravte "TRAVCA" no pa povejte mi še to kak se ta program prou zares imenuje please.:\
Robi

Zgodovina sprememb…

Torej dejte mi povedat se da Siemens odklent brez testpoint-a,ker kabel in ogromno primernih programov tudi sam mene zanima če bom lahko telefon odkledil brez kakega grobega posega v mobilnik.Torej s programom in kablom.Se da?

Aha pa še to,če že ne bo šlo brez testpointa potem pa kje se to pri nas dobi?8-O
Robi

zee ::

rabis kabel in ustrezen program in veliko srece s ta zadnjim. boljse je, da das tistega jurja, kolikor pride odklepanje v Salomoncu pa je. MC60 ne mores odkleniti s kodo.

drugic, z odklepom izgubis garancijo.

tretjic, ce si telefon kupil pri mobitelu v lanskem letu, je tako ali tako ze odklenjen.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

To že vse vem,le da imam vedno tako žilco za te stvari in se vedno znova rad kaj naučim pa naj bo to računalmištvo ali pa mobiteli in neglede koliko stane.Rad tudi sam kaj pizkusim,poleg tega pa mu je garancija že davno potekla.Rad bi ga odklenu,ker ženska ima enga mojga starga ta pa ne pride prav ker je zaklenjen na Si.mobil

Torej brez Testpoint-a?
Pa a se sploh testpoint dobi? In kje?:\
Robi

Evo ,že imam odgovor na to temo,pa kr na sliko ki je ni,na tist prazen okvirček klikni in ti bo stran prkazal.čao pa hvala

Robi

Zgodovina sprememb…

microera ::

če se boš slučajno z testpoint-i igral (rezal tisto vezico) pazi, da ne prekineš še kaj drugega, kot je prkinil ta začetnik na "prejšnjem postu"!
Ti ne bodo delale tipke, pa še kaj drugega mogoče!

Drugače pa pri nas delamo VEDNO brez rezanja, sam je potrebno imeti malo dražjo opremo od navadnega kabla!

www.microera.si
LP

www.microera.si

No sej men se mi zdi,da tud men ni smerna tipka delala,če že je blo po moji krivdi.:D
No sicer pa kot sem gledal neki TESTPOINT v tujini stane približno 20-22000 sit,torej kje pa to lahko pri nas dobiš ? Ker bi ga kupo,jaz imam rad take igrače,ki so bolj za ta velke:)
Robi

microera ::

najboljši za Siemense je Martech!
Sedaj imajo znižanje in stane 250EUR + poštnina cca 40EUR
http://www.martech.pl/
LP

www.microera.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odklep telefona pri simobilu