» »

Anti-virus programi

Anti-virus programi

««
6 / 50
»»

klanjsekII ::

Naj povem samo to da sem laufal Avast skoraj eno leto BP pol pa je začel neke finte delat, ki so me tok razp***, da sem že mislu vse skup razbit. V trenutku je namreč v temp dir (win/temp) avast začel delat neke preko 700MB velike fajle in sicer tako da je ružlo po disko ko pri norcih. Mašino je tako zablokiralo, dsa sem lahko še samo reset stisnu. Tako da avast.... good bye.

bradek ::

Meni je avast do zdaj na kaksnem racunalniku blokiral edino ko sem ga prvic instaliral na kisto z 30+ virusi, dialerji, trojanci itd... Mogoce je bil vzrok drugje muddyfox? :)

RejZoR ::

Muddyfox,katera verzija in edition avast!-a in katera okna?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

_Sajmon_ ::

Jaz z avastom nimam nobenih težav. Ga mirno lahko priporočim. Sploh mi je všeč, ker so updejti hitri tudi preko modema. Btw: ali sploh obstaja kaka boljša zastonj alternativa?

ripmork ::

_Sajmon_:za finto probaj dat gor kaspersky ali kateri drugi boljši program(trial verzijo) in povej koliko virusov ti bo odkril.
Avast sem uporabljal tri tedne-vsak dan up-dejtal in vsake par dni prečekiral-ni bilo (kao) nič,potem pa sem druge probal pa so mi odkril še pa še virusov.Možno je,da je AVAST stvar bolj resno vzel v roke zadnje mesece,kar pa močno dvomim.Zastonjski antivirusi so v redu
(bolje kot nič),samo da ne bo kdo mislil da se je z njimi virusov odkrižal...žal je tako.
Dobra izkušnja ne pomeni toda ti nobenega virusa ne najde,ampak da jih čim-več programov sprobaš in ugotoviš kateri je bil bolj učinkovit.

DominusSLO ::

RIPMORK
Moja izkušnja pa je obratna: Sem imel Mcafee-ja in pol sem dal avasta(zastonj!!), ki mi je najdu cel kup virusov...Od takrat avasta več ne menjam.

RejZoR ::

Mit o tem da je plačljivo boljše že dolgo ne velja več,še posebej ne pri avast!-u. Itaq vsi brezplačni uporabljajo enak engine kot njihovi večji bratje ki so kakopak za plačat. Vsa stvar je samo v omejenosti programa kar se tiče nastavitev.
Seveda pa te pred lastnim kretenizmom ne reši niti najhujši antivirus...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

nojus ::

Mit o tem da je plačljivo boljše že dolgo ne velja več,še posebej ne pri avast!-u.


Ne klobasaj neumnosti. Tudi avtomobili so najboljsi tisti, ki jih folk podarja (zgonene stoenke, katre, lade...)?
Ce pac nisi pripravljen placati za en kvaliteten program, ki ti naredi sistem karseda varen, je to stvar tebe. Mi na firmi si pac ne moremo privosciti ene fake zadeve.

Sploh pa ni ne vem kaksen strosk dat 20k sit za en program (za QuarkXpress smo odsteli dva meseca nazaj 3x 600k sit= miljon osemsto sit.
In nam ni skoda, ker ta program je vreden (ceprav se dobijo alternative za vsaj 3x ceneje).
sovražim Gargamela.

flashek ::

sam imam nod32 pa sem zadovoln.prej sem imev norton 2005 pa računalnik tok opočasni da je kaj hitro letev iz mojga mašina
AMD Athlon 64 3000+ ; 2x512 MB ; Radeon X700 pro ; ASUS A8N-SLI Deluxe

DominusSLO ::

nojus

R u kidding? Kako lahko primerješ avto s programom??? Avast home edition je edini zastonj, to je logika, ki mi je všeč, saj doma ne služiš z njim. Update-i pa so isti, kot za plačljive različice programa. Kako lahko sploh primerjaš nabavo programov za doma, z nabavo za v službo?

Takih neumnosti res že dolgo ne... po tvojem so vse zastonj distribucije linuxa smeti :\

bradek ::

Licenca za NOD32 (studentska) je 5.000sit za eno leto.

RejZoR ::

Heh butli. Pa plačujte za plačljive programe ki so "toooolk" boljši.
Itaq mate skor vsi warez tko da bodte sam tih:\
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Gutjerez ::

Jaz sem do zdaj uporablal nortonona samo antivirus. Se pravi norton antivirus 2003, 2004 in pol mi frend da nortona 2005 pa prvo kot vidim je velik samo 88 MB pa mi je bilo malo cudno. Pa ga instaliram in vam povem da zelo obremeni pc. Moj ta star je sicer 1000 celerom, 384 rama in se zelo pozna.
Kaj se pa tice zascite pa je vedno bil zelo zelo dober. Vse je imel super. Tudi glede poste. Vedno je lepo vse pregledal tko da ni blo nic virusov.

Zdaj pa sem formatiru pc pa sem si nalozu preizkusno verzijo F-Secure Internet Security 2005.
Ker me zanima kako je kaj to.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech

Tear_DR0P ::

Jst ne bom ravno rekel da ne uporabljam antivirusnikov, sam moja najljubša antivirusnika sta tale dva:
Housecall - Trendmicro
Panda online scan
Na vsake tri do štri mesece mi uspešno odstranita kakega trojanca ali pa virus, poženem jih pa vsakega 1. v mesecu.
Na računalniku pa lavfa še sygate personal firewall.

zanima me kake izkušnje mate drugi s temi online antivirusniki???
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Golden eye ::

neki neki ma firbec v Kaspersky?
Real time protection: na kok mate naštiman?
on demand scan: na kok mate maštiman?

metava ::

Mam problem z pando platinium 7.Sem si nabavo novi camp in me zajebava v mozek.Na starem mi je delala super brez problema.Mam plačano do junija.Vedno mi javi da se nemore posodobit ker ni pravi strežnikin javi neko napako CRC datoteka NAPAKA.Imam vpisano njihovo geslo in upor.ime.Včeraj sem jo dol vrgo in sem gor dal nod 32.Mi lahko kdo pomaga prosim?

DominusSLO ::

Nova izkušnja za jo delit z vami:
Danes sem bil pri kolegu, ki je dolgo laufal nortona 2005. Najprej veliki problemi za uninstall, nato pa avast najde 7 trojancev(od tega 6 različnih)!!! Poleg tega, je njegov pc postal dosti hitrejši.
Priporočam torej izogibanje nortonu na vso moč.
LP

Gutjerez ::

Jaz uporablam trenutno F-Secure Internet Security 2005.
Na spletu je 30 dni brezplačnega. In še v slovenščini.

Drgač pa kaeri protivirusni program se najbolj splača in da ne obremeni pc tko kot norton 2005. Katastrofa.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech

drummerboy75 ::

Fantje, če hočete res dober scan potem si zrihtajte NOD32. Ne upočasni računalnika in prečeše vse diske do najmanjše pikice.

Golden eye ::

vsak za svojga govori kako je dober, sej to je zmer tko....:\
testi pa povejo svoje!

DominusSLO ::

golden eye
O katerih testih pa govoriš?:\

PS: Zaenkrat bom kr zaupal svojim izkušnjam-->norton in mcafee nikoli več na mojem pc-ju in ne na pc-jih, katere jst rihtam

klanjsekII ::

....da nadaljujem z zgodbo a avastu. Torej imam win xp, gor pa je bila zadnja verzija avasta HE, ki je kot sem rekel delovala res super, amapk fajle pa je sigurno delal avast ker se je tako imenoval tudi dir, natančneje _avast_pa še neki (se ne spomnim več). Mi pa še danes ni jasno zakaj in kaj se je dogajalo....kot sem rekel, vse je delalo normalno, potem pa neaenkrat.... hop pa ružit po disku vse dokler mi ni zafilalo diska na C: 8-O

V glavnem, sedaj imam nod32 in je zaenkrat vse kul...

RejZoR ::

Ja,lahko je menjat AVje če je itaq vse WAR EZ. Drugače pa očitno še niste slišali za tehnično podporo ka-li?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

DominusSLO ::

Rejzor
O komu in čemu pa govoriš? :\

Avast home je zastonj in se obnese boljše, kot plačniški verziji norton in mcafee. To so moje izkušnje(legalne). Drugih AV pa ne morem komentirati, ker jih nisem probal, ali sem imel piratsko verzijo(panda, f-prot). Glede na komentarje ostalih uporabnikov in svoje izkušnje, lahko priporočam le Nod ali Avast...

makador ::

js bom pa tko reku. norton v usakem primeru odpade, bodi si to systemworks, anitivirus, internet security, use skp je ena velka stalka !!!!! tut mcafee pa panda nista kj prevec prida. mi pa res ni jasn za kaj se nj odlocem med avg-avast-bitdefender-nod. a marbitkdo izkusnje z symantec corporate editon 9 trenutno ga mam zdj js, se usak dan redno posadablja, pozre ful mal rama, hitr poskenira racunalnik, pa use mi najde / zaenkrat. vam pa povem da ni antivirusa k bi najdu use. loh usazga nalozis pa lah usak neki najde. pa cist odvisn za usazga posameznika kaj kj na netu pocne !!!!!!!!!!!
lp folk:D :D :D :D [:D

makador ::

>:D >:D >:D >:D aja pa se za vse nainveze. kako za hudica lahko nasedate testom antivirusom. tomi pa res ni jasn !!!!!!!!!!! k di bi jst postavu eno stran in gor fuknu test da je norton najbolsi po testih,ker so mi pac placaal ne vem kok dnarja, pa ceprou vsi vemo da norton nima za burek !

RejZoR ::

No ja Norton 2005 je načeloma precej kul zadeva,opazil sem le eno veliko napako ki bo najbrž popravljena šele v 2006.
Namreč Norton Antivirus 2005 ne pregleduje za takoimenovanim "riskware" sranjem v realnem času ampak samo pri pregledih na zahtevo (On-Demand).
To zna bit zelo moteče ker gre mimo skenerja grda zalega pa AV ne bo niti trznil.
Druga zgodba pa je Norton Corporate Edition 9 ki pa ni tolko nakičen pa še bolje opravlja svoje delo.
Drugače pa je trenutno eden najbolj aktualnih skenerjev McAfee Enterprise Edition 8.0i. Po novem McAfee servira update dnevno namesto tedensko kar je ogromen bonus,hkrati pa je po detekciji takoj ob boku Kaspersky-a (seveda je malenkost hitrejši kar je kul plus).
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

MLADI-MB ::

A mi lahko prosim kdo hitro pove URL za update v BitDefender-ju 8 pro plus?

LP,
MP
Vem, da sem totalen idiot, kar se racunalnistva tice!

MrStein ::

witboy007 : "da nortona 2005 pa prvo kot vidim je velik samo 88 MB pa mi je bilo malo cudno."

"Samo" ????? Sophos je velik 15 mega.

RejZoR : "Drugače pa očitno še niste slišali za tehnično podporo ka-li?"

A to je avtomatski odzivnik, ki prav "resetirajte PC, še enkrat ga resetirajte, reinstalirajte program, resetirajte, reinstalirajte windows, resetirajete, še enkrat reinstalirajte program, pa kaj ste še vedno na liniji ? Pa kaj težite ?" ?

Ja, priznam, to res pomaga ... not !

"Po novem McAfee servira update dnevno namesto tedensko "
Ah ? Prej je komaj po 7 dneh update ven vrgel ?
To je vic ???
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

nojus ::

"Po novem McAfee servira update dnevno namesto tedensko "


lol , Kaspersky Antivirus vsako uro updejta bazo, antispam pa vsakih 20 minut updejtajo. Ni mi jasn, da si lahko privoščijo 1 x na teden mal posodobit bazo, pa da jim še vedno lavfa sistem?

Drugače pa se učinkovitost AV vidi, ko uleti kak hud virus in naredi svoj dizaster.
sovražim Gargamela.

Good Guy ::

Jst uporablam Avast prej sm uporablu kasperskya pa nism bil preveč zadovoln veliko procesorja mi je vzel poleg tega mi ni našel vseh virusov ki mi jih avast najde. Za update mam pa tko naštiman da ob vsakem zagonu računalnika ko vzpostavijm povezavo se mi automatsko updata tko da fol
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

OldSkul ::

Jaz uporabljam Norton Antivirus Corporate edition v.9.0 in vam povem, da je to super antivirus. Dosti boljši od Nortona 2005. Porabi manj rama in dela hitreje.

Tilen ::

Ne uporabljam antivirusa. Samo Sygate + Ad Aware.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

roli ::

Tule maš naslov za update bitdefenderja: http://upgrade.bitdefender.com
LP!
http://www.r00li.com

RejZoR ::

@MrStein
Očitno nimaš pojma kaj to sploh je tehnična podpora.
Alwil ima eno najboljših tehničnih pomoči sploh.
Mail je zelo hiter,najhitrejše pa dobiš pomoč na forumu od precej izkušenih uporabnikov in tud Alwil programerjev/tech support samih, ki redno sodelujejo na forumu. Če je to zate avtomatizirana podpora(grem stavt da si to videl pri Symantecu) potem pa ti res ni več pomoči.

@nojus
Kaj ti ni jasno? McAfee sedaj updata enkrat dnevno razen med soboto in nedeljo (razen če je kakšen izbruh črvje zalege).
Symantec je sedaj edini, ki se še drži tedenskega sistema.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RejZoR ()

hury ::

sej a ni izdala panda zastojn verzijo platinum ? mal poiščte na netu stric google veliko pove!!!!!!!!!!!!!1
Pamet je pametna!

MrStein ::

RejZoR, glej, ti si vprašal, če smo slišali za tehnično podporo in jaz sem ti odgovoril. Ne samo, da sem slišal zanjo, celo obilo izkušenj imam z njo. O Alwil-u pa nisem nič rekel. Če imajo dobro podporo, potem pač izstopajo iz žalostnega povprečja.

Če pa že govorimo o tem pa evo mojega primera:
- v enem dialogu se AV vedno zmrzne
- popdora : poskusite ga na novo instalirat
- še vedno crkuje ( očitno gre za napako v programu ki se lahko odpravi le z apdejtom )
- popdora : poskusite ga še enkrat na novo instalirat
- seveda je še vedno isto :\
- popdora : hmm, vas bomo z inženirjem povezali ( končno ... )
- inženir : a imate mogoče HP-jev printer ?
- ne
- inženir : poskusite ga še enkrat na novo instalirat

( še windows sem na novo instaliral, da ja ne bi kaki "tuji" faktor bil kriv, oni pa le meljejo "na novo ga instalirajte" ... )
Zdaj pa ti imej pozitivno mnenje. Pa to ni nobena izjema bila. Prej pravilo, kar se tiče "podpore".
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

LeBron James ::

jst ze dolg uporablam avast pa ad-aware pa se lepo obnese pa tud update je cist kul tko da nemislm zamenat

dibko ::

Uporabljal sem že skoraj vse kar se da te antivirusne stvore. Predzadnji je bil NOD32, ki pa ga je sedaj zamenjal, kakšen teden nazaj BitDefender 8 Pro. Po tednu dni sem zadovoljen z njim in ostaja še v naprej na disku.

LP
Saj vem, da sem tečen, pa tako vsaj kaj izvem.

ska-core ::

Jaz pa imam Norton antivirus 2005..in en problem z njim. Ko igram kaksno igro mi povzroči par-sekundne zamrznitve..rad bi ga izklopil za tisti čas dokler igram ampak ne vem kako! Lahko sicer izkopim "auto-protect" z desnim klikom na ikono v taskbarju, vendar norton še vedno laufa v ozadju in povzroča zamrznitve....Torej edina rešitev bi bla v task managerju izklopit vse nortonove procese, teh pa je dosti in nevem točno kateri so....nekje sem prebral da se ga da izklopit tako da poženeš nekaj v run...lahko kdo pomaga?

luckeyluk ::

mene pa zanima za kaj hoce kaspersky kar ene code ko mi scana arhive pa napise pasword protect..kaj naj naredim.....

OmegaM ::

To je mogoce zato ker prej nisi odstranil ta prejsnjega antivirusnega.
To je blo pri meni
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

luckeyluk ::

ne to zagotovo ni ker sem formatiral in nanovo nalozil kasprsky...

nojus ::

to nima nobene veze z kodo Kapersky-ja oz.njegovo "serial number" - keyem.
To vprasa, ce mogoce ves kodo od zaklenjene datoteke. V windowsih imas po deafultu nekatere datoteke zaklenjene s kodo da jih ne mores spreminjati. Samo kliknes, cancel in ti avtomatsko preskoci te datoteke.

Drugi antivirusni teh datotek sploh ne gledajo oz. na NOD32 vem, da samo opozori pri log fajlu da datoteke no mogel pregledati.

Drugace pa to nima nobene veze z .KEY fajlom ok Kaspersky-ja. (licencni kljuc)
sovražim Gargamela.

luckeyluk ::

sej to vem da nima veze s keyom samo zanimalo me je zakaj hoce key?

luckeyluk ::

fantje ima sko iskusnje it kaspersky hacker in kaj sploh je to??

Maximus ::

luckeyluk, to je firewall.

Drgač pa sm osebno že malo morje antivirusov testeru in sm se vrnu nazaj kaspersky-ju. Bo že res, da malo bolje obremeni sistem kot nod32, sam useen bolje deluje.

LP!

blacoma ::

Kteri anti trojan naj bi bil najboljš za poskenirat in odstrant to golazn z računalnika?
Golazen za kazen, če lonec je prazen!:-D

panja003 ::

Jaz uporabljam AVG free edition in glede na to da je zastonj nudi res ogromno.Jaz ga ne menjam za nobenega drugega.Je zanesljiv,hiter,nikoli ga ne boli glava...:D

roli ::

Jaz pa že 3 mesece ostajam na Bitdefender 8 PRO PLUS.
Razlika je le v tem,da sem ga namestil še na linux (Bitdefender
console antivirus).
http://www.r00li.com
««
6 / 50
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Antivirus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11332610 (15044) hdx
»

Boljša alternativa AVG Free antivirusnem programu (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6514704 (13089) opeter
»

Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11359626 (45426) d4vid
»

Kingsoft Antivirus 2012 izšel! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Informacijska varnost
12825338 (20950) alexz
»

Kateri antivirusni program naj izberem

Oddelek: Programska oprema
499199 (8146) bluefish

Več podobnih tem