Forum » Zvok in slika » Fast Movie Machine 2
Fast Movie Machine 2
hanzeljn ::
ima kdo kartico "Fast Movie Machine 2" in celo ve, kaj početi z njo ? Vgrajeno imam v računalnik, pa ne vem, kako deluje in kakšne so sploh njene možnosti/sposobnosti.
marS ::
Včasih sem imel Fast AVMaster, ki je nekaj podobnega (vsaj zdi se mi ),
je pa za zajem analognega videa (vhs, svhs, video8, hi8),
Mislim da shranjuje z MJPEG kompresijo in fastovim mjpeg kodekom v avi format, ki je kar dober(je bil), sedaj ga še redkokdo uporablja. Je pa blo kr problem naštelat, kartica se je kregala z vsem hardverom v pcju (PII300Mhz).
Če ti deluje jo uporabljaj za zajem analognega videa, ker je brez dvoma boljša kot kake cheap nove karte.
je pa za zajem analognega videa (vhs, svhs, video8, hi8),
Mislim da shranjuje z MJPEG kompresijo in fastovim mjpeg kodekom v avi format, ki je kar dober(je bil), sedaj ga še redkokdo uporablja. Je pa blo kr problem naštelat, kartica se je kregala z vsem hardverom v pcju (PII300Mhz).
Če ti deluje jo uporabljaj za zajem analognega videa, ker je brez dvoma boljša kot kake cheap nove karte.
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
CaqKa ::
če boš imel kake težave z karto potem idi v bios pa mu irq naštelaj...
ko sem jaz za mojo fast karto naštelal irque ročno je vse delalo naenkrat :)
sicer pa je karta za zajem videa... poglej na fastovo stran mogoče ti celo omogoča kakšne efekte v realnem času.
ko sem jaz za mojo fast karto naštelal irque ročno je vse delalo naenkrat :)
sicer pa je karta za zajem videa... poglej na fastovo stran mogoče ti celo omogoča kakšne efekte v realnem času.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kartica za zajem videa iz zunanjih virov?Oddelek: Kaj kupiti | 2332 (2261) | kurjač |
» | Video konverterjiOddelek: Zvok in slika | 2041 (1904) | marS |
» | Zajem analognega videa - s katerim programomOddelek: Zvok in slika | 1253 (1086) | waters |
» | Zajem videa s prenosnikomOddelek: Kaj kupiti | 1103 (1025) | faca9 |
» | Snemanje videa na tuner ?Oddelek: Zvok in slika | 1228 (1126) | ZeeDee |