Forum » Pomoč in nasveti » tezave z radeon 9600 pro
tezave z radeon 9600 pro
becijas ::
mam nov compl in imam tezave z grafiko. ce zacnem igrati igro lahko ostanem v njej samo nekaj casa(cca 5-10 min) potem pa me najveckrat postavi na stranski tir in na zaslon izpise da ni vhodnega signala in da gre monitor v stanje pripravljenosti, nato ne morm narediti nicesar razen resetirat complna.vcasih pa se po celem ekranu pojavjo črtice konec enak prejsnemu. ker uporabljava ta racunalnik dve osebi sta na njem tudi dva racuna, in ce preklopim iz enega v drugega, ga za par sekund zmanka pol se pa spet zbudi(monitor se izklopi ampak se zatem kmalu sam tudi vklopi). probal sem z gonilniki ki so na ati jevi strani ampak jih najdem samo v paketu in ne vem ce je ta kartica zajeta v ta paket? ce mi lahko kdo pomagal bom zelo vesel tudi morda pri nastavitvah same graficne-to nism nic spreminjal, sem samo instaliral.
specifikacije racunalnika: pent 4, 3.0MHz, 1024 rama, disk 120GB, graficna ati radeon 9600 pro.
aja pa se to ne vem niti ce so mi dal pravo graficno ker cd z gonilniki ki sem jih prejel polek so bili za radeon 9800 series .
hvala, pa naj vam bog na otrocih poplaca!
specifikacije racunalnika: pent 4, 3.0MHz, 1024 rama, disk 120GB, graficna ati radeon 9600 pro.
aja pa se to ne vem niti ce so mi dal pravo graficno ker cd z gonilniki ki sem jih prejel polek so bili za radeon 9800 series .
hvala, pa naj vam bog na otrocih poplaca!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5468 (2531) | dziht |
» | Mobility Modder - gonilniki za ATI Mobility Radeon HD 3430Oddelek: Pomoč in nasveti | 2970 (2879) | jan01 |
» | [Linux][Ubuntu] smola, ni več grafike (Edgy)Oddelek: Operacijski sistemi | 1366 (1009) | Spock83 |
» | Prvi test Radeona X1950Oddelek: Novice / Grafične kartice | 5408 (3397) | mtjz33 |
» | Stare AGP grafične - kaj priporočateOddelek: Kaj kupiti | 1628 (1256) | Maxtor |