Forum » Omrežja in internet » PROBLEM z loadanjem nekaterih strani
PROBLEM z loadanjem nekaterih strani
psihopat ::
POZDRAVLJENI!
Imam 2 računalnika, en je server en client, skratka sharam internet, brez routerja. na clientu se mi določene strani nočejo zloadat, do konca. sploh jih ne pokaže niti malo. kaže da loada, ampak ne javi nobene napake, strani ne prikaže. gre samo za nekatere strani, večina pa jih pokaže.
nekatere strani ki jih ne prikaže:
www.pef.uni-lj.si
www.rtvslo.si
www.madblast.com
ah, pravzaprav jih je kar veliko, te sem odkril, če grem na www.rtvslo recimo, mi ne pokaže, ko pa grem na kako podstran, recimo prodaja, pa mi jo pokaže. na pef.uni-lj.si pa mi je še pred kratkim jo pokazal, ko pa sem se mal špilal s security pa mi jo ne pokaže več, niti nobene podstrani te strani. pa sem nazaj naštelal na iste internet security nastavitve, pa od takrat naprej še vedno sploh noče nič delat s te strani.
uporabljam IE 6, ugotovil sem že da ni fora v browserjih. sumim internet security, ampak tudi če kako stran ki mi je noče zloadat, dam pod trusted sites, še vedno ne dela.
JE KDO IMEL PODOBNE TEŽAVE ali pa ima kake REŠITVE?
hvala
Imam 2 računalnika, en je server en client, skratka sharam internet, brez routerja. na clientu se mi določene strani nočejo zloadat, do konca. sploh jih ne pokaže niti malo. kaže da loada, ampak ne javi nobene napake, strani ne prikaže. gre samo za nekatere strani, večina pa jih pokaže.
nekatere strani ki jih ne prikaže:
www.pef.uni-lj.si
www.rtvslo.si
www.madblast.com
ah, pravzaprav jih je kar veliko, te sem odkril, če grem na www.rtvslo recimo, mi ne pokaže, ko pa grem na kako podstran, recimo prodaja, pa mi jo pokaže. na pef.uni-lj.si pa mi je še pred kratkim jo pokazal, ko pa sem se mal špilal s security pa mi jo ne pokaže več, niti nobene podstrani te strani. pa sem nazaj naštelal na iste internet security nastavitve, pa od takrat naprej še vedno sploh noče nič delat s te strani.
uporabljam IE 6, ugotovil sem že da ni fora v browserjih. sumim internet security, ampak tudi če kako stran ki mi je noče zloadat, dam pod trusted sites, še vedno ne dela.
JE KDO IMEL PODOBNE TEŽAVE ali pa ima kake REŠITVE?
hvala
njok ::
Ja, mi smo mel podobne probleme, ko smo mel en zacasen router in je gor tekel PPPoE iz WindowsXP. Nato smo namestili RasPPPoE in ni bilo vec tezav.
hmm... what the f... is rasPPPE whatever? mi pomagaš to naštimat? ampak jst nimam routerja...
al pa če kdo pozna še kako drugo rešitev?
al pa če kdo pozna še kako drugo rešitev?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: psihopat ()
hja, sem dol povleku, pa mi pod SIOL povezavo noče inštalirat, hoče mi le pod "local internet connection" ampak tam pa mi ne pomaga kej dosti, še tam ne vem če je inštalirano, ampak tam vsaj sprejme driver
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win98se in adslOddelek: Pomoč in nasveti | 816 (735) | emcee |
» | Novopecenec ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2271 (1587) | BaRtMaN |
» | adsl povezava rabi 5 min da se prikažeOddelek: Pomoč in nasveti | 1174 (1100) | KontraCepec |
» | Auto. povezava v internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1009 (904) | Krmec |
» | Adsl vprašanjaOddelek: Omrežja in internet | 2375 (1819) | Vrvy |