» »

PROBLEM z loadanjem nekaterih strani

PROBLEM z loadanjem nekaterih strani

psihopat ::

POZDRAVLJENI!

Imam 2 računalnika, en je server en client, skratka sharam internet, brez routerja. na clientu se mi določene strani nočejo zloadat, do konca. sploh jih ne pokaže niti malo. kaže da loada, ampak ne javi nobene napake, strani ne prikaže. gre samo za nekatere strani, večina pa jih pokaže.

nekatere strani ki jih ne prikaže:
www.pef.uni-lj.si
www.rtvslo.si
www.madblast.com

ah, pravzaprav jih je kar veliko, te sem odkril, če grem na www.rtvslo recimo, mi ne pokaže, ko pa grem na kako podstran, recimo prodaja, pa mi jo pokaže. na pef.uni-lj.si pa mi je še pred kratkim jo pokazal, ko pa sem se mal špilal s security pa mi jo ne pokaže več, niti nobene podstrani te strani. pa sem nazaj naštelal na iste internet security nastavitve, pa od takrat naprej še vedno sploh noče nič delat s te strani.

uporabljam IE 6, ugotovil sem že da ni fora v browserjih. sumim internet security, ampak tudi če kako stran ki mi je noče zloadat, dam pod trusted sites, še vedno ne dela.

JE KDO IMEL PODOBNE TEŽAVE ali pa ima kake REŠITVE?

hvala

njok ::

Ja, mi smo mel podobne probleme, ko smo mel en zacasen router in je gor tekel PPPoE iz WindowsXP. Nato smo namestili RasPPPoE in ni bilo vec tezav.

hmm... what the f... is rasPPPE whatever? mi pomagaš to naštimat? ampak jst nimam routerja...

al pa če kdo pozna še kako drugo rešitev?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: psihopat ()

hja, sem dol povleku, pa mi pod SIOL povezavo noče inštalirat, hoče mi le pod "local internet connection" ampak tam pa mi ne pomaga kej dosti, še tam ne vem če je inštalirano, ampak tam vsaj sprejme driver

Preberi manual na strani, če greš točno po navodilih ne moreš zgrešit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win98se in adsl

Oddelek: Pomoč in nasveti
7816 (735) emcee
»

Novopecenec ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
172271 (1587) BaRtMaN
»