» »

Radeon VIVO, MMC 8.7 in zadnji CATATLYST gonilniki

Radeon VIVO, MMC 8.7 in zadnji CATATLYST gonilniki

matic ::

Radeon VIVO, MMC 8.7 in zadnji CATATLYST gonilniki in mi zadeva NE deluje!! ;(( Ima se kdo omenjene zadeve in mu ne/deluje? Ob tem mi javlja ob zagonu programa TV in "zbirke" MMC da Video in cold not be intialized!

Ce namestim starejse CATALYST gonilnike - iz prilozenega CDja Radeonu potem deluje, edino ob zagonu TV programa javi EAZYLOOK can not be started because of out of date display dirvers Please ednsure that you have the latest Radeon dislay drivers! Za kar mi cist dol visi, samo mi pa dejansko te tolk stari driverji niso vsec, ker so res mal glupi.

Edino ce bi nasel neko vmesno verzijo gonilnikov, ki bi bili dokaj normalni in bi deloval tut MMC na njih!? Samo se mi ne zdi ravno normalno to...Kako to da NE DELA na zadnjih gonilnikih??? So tolk neresni pri tem ATIju al kaj????
-----------------------------------------
podpis: _____________

Jose ::

Ta problem je tudi meni znan. Imam Hercules AIW7500. Ko sem posodabljal gonilnike (se ne spomnim na katero verzijo) sem tudi sam dobil isti napis. Celo sem imel problem se vrniti na prejšnje stanje. Pri meni je pomagalo le Ghostanje s teden starim imageom. Nekje na forumu sem prebral, da je DirectX 9.0b povzročal probleme, ki ga je tudi težko odstraniti. Zdaj pač laufam na starejših gonilnikih.

matic ::

Sej ne morem verjet... zunaj je novi ati mmc 8.8. in novi driverji za RadeOna, meni pa zadeva se vedno ne deluja!?!?

Ko zazenem TV, javi spet isto napako in da lahko pozenem test. Po testu pa javi:

Audi Clock Inaccurancy > (+ or -) 0.2%
Remote Wonder: Not Version 1.5.0.0 or more recent
DVD : Generic DVD-ROM SCSI CdRom revice
DMA for DVD operation may not be enabled

Najbolj kar me bega je tale:
- Remote Wonder: Not Version 1.5.0.0
?? Ampak to je verjetno pilot / dalinjski upravljalnik pri ATI ALLINWONER-ih? Jest imam pa itaq Ati RadeOn VIVO, ki tega nima... ali je to kaj drugega?!

Ma se kdo kak predlog? Je se kdo kaj testiral novi mmc 8.8.0 in nove RadeOn driverje?
-----------------------------------------
podpis: _____________

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vista transform pack

Oddelek: Operacijski sistemi
71227 (1013) RejZoR
»

ATI RadeOn 4870 HD Sapphire Ventilator (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
587667 (6222) M-XXXX
»

Dve grafični kartici in problem

Oddelek: Programska oprema
112783 (2554) bluefish
»

Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
211845 (1473) nokia6310
»

Video in (r9200)