Forum » Pomoč in nasveti » Serial ata disk in kontroler
Serial ata disk in kontroler

Tone1 ::
Cau!
Jaz imam Seagate 120gb sata in seveda sata controller, ker na matični nimam podprte te funkcije! Ko priklopim disk je vse v redu, bios ga zazna, ko pa hočem instalirati Win 2000 gor pa mi javi da ni diska! Sedaj me pa zanima ce moram vklopiti kaksno funkcijo v biosu, ali je kaj drugega, da bo stvar delovala! Aja imam pa Matsonic 8137C, amd 1800xp, 256 rama....
Jaz imam Seagate 120gb sata in seveda sata controller, ker na matični nimam podprte te funkcije! Ko priklopim disk je vse v redu, bios ga zazna, ko pa hočem instalirati Win 2000 gor pa mi javi da ni diska! Sedaj me pa zanima ce moram vklopiti kaksno funkcijo v biosu, ali je kaj drugega, da bo stvar delovala! Aja imam pa Matsonic 8137C, amd 1800xp, 256 rama....

Dr_M ::
ko se ti zacne instalacija win2k pritisni F6 in dej not disketo od kontrolerja da nalozi driverje.
lohk bi mal bolj pozorno bral kaj se dogaja med instalacijo...
lp
lohk bi mal bolj pozorno bral kaj se dogaja med instalacijo...
lp
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows inštalacija se zatakne pri kopiranju datotek (0%)Oddelek: Operacijski sistemi | 2383 (2092) | BorutK-73 |
» | Inštalacija xp ne dela. Zakaj ne mi pa vi povejte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1818 (1591) | krneki0001 |
» | sata/ide nepravilno razumevanje pojma!Oddelek: Strojna oprema | 3428 (3101) | Icematxyz |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6131 (4994) | fredyjetle |
» | V čem je problem?Oddelek: Operacijski sistemi | 1831 (1713) | andrej_brucek |