Forum » Hlajenje in modifikacije » Dremel
Dremel
CCD ::
Rabim vedet za en dober dremel ki mi nou požru denarnice pa je dober za modifikacije ohišij. Če loh napišete kater pa kje. Please.
lp
lp
msmiha ::
Poglej mal po Obiju in Baumaxu.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
MadMax ::
Merkur jih ima tudi.
Sicer ti pa bolj priporocam Proxxcon-veliko kvalitetnejse (vsaj po mojih izkusnjah)
Sicer ti pa bolj priporocam Proxxcon-veliko kvalitetnejse (vsaj po mojih izkusnjah)
CCD ::
MadMax, se strinjam s tabo, s Proxonom sem velik v šoli delal a sem upal, da boste predlagal kej druzga, ker je Proxon tolk drag. Waaaaaaaaaa
MadMax ::
Heh, najboljsi je kak biax na zrak z cca. 80 000 rpm, ampak ga ne bos dobil pod 1kDEM, pa se kompresor rabis...
Priporocam ti, da stisnes se kakega desetaka in kupis proxija.
Priporocam ti, da stisnes se kakega desetaka in kupis proxija.
Pretorijanec ::
Jst mam pa Minicraft. Je isto kakovosten kot Dremel, sam stane manj. dobiš ga pa v Conradu, BTC.
Bungee- ::
Pretorianec, ja pa Minicraft je v Merkurju kar par jurjev cenej kot v Conradu !!!! Aja tkole fantje ce kaj nabavljate potem pojdite v Conrad takrat, ko vam zaprejo vse ostale stacune, al pa ce res nimajo drugje, ker je cca 20% drazji ....
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DremelOddelek: Kaj kupiti | 2075 (1829) | Jackal |
» | Kam po nastavke za mini vrtalnike (Dremel ipd.)?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3894 (3645) | UWO (un.walking obj.) |
» | Dremel vs Perceuse Minilor?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1523 (1400) | Lio |
» | Spet lcd zaslončki (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5983 (4972) | Yacksy |
» | Kje kupiti DremmelOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2711 (2468) | Brane2 |