Forum » Pomoč in nasveti » Netowrk drive
Netowrk drive
matic ::
Ko prizgem racunalnik mi vedno javlja network drive not avaliable, ko pa 2x kliknem pa je vse ok.
To imam povezan mrezni disk z drugega racunalnika - streznika, ki je 24ur prizgan. In vsakic ko se zazenejo winXP javijo da je ta network drive unvalaiable. To mi pri nekaterih programih (npr. Dreamweaver) povzorca tezave.
Da zacne zadeva delovat, samo odprem my computer in odprem (2x klik) na ta network drive in to je to!
Vcasih se mi to ni dogajalo. Kdo mogoce ve kako lahko to tezavo odpravim? Se se komu t dogaja/lo?
To imam povezan mrezni disk z drugega racunalnika - streznika, ki je 24ur prizgan. In vsakic ko se zazenejo winXP javijo da je ta network drive unvalaiable. To mi pri nekaterih programih (npr. Dreamweaver) povzorca tezave.
Da zacne zadeva delovat, samo odprem my computer in odprem (2x klik) na ta network drive in to je to!
Vcasih se mi to ni dogajalo. Kdo mogoce ve kako lahko to tezavo odpravim? Se se komu t dogaja/lo?
-----------------------------------------
podpis: _____________
podpis: _____________
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Java] Eclipse: cannot be resolved to a type pri velikih projektihOddelek: Programiranje | 783 (562) | Spura |
» | novell uninstall?Oddelek: Programska oprema | 963 (912) | flashroyal |
» | XP SP2 - izbris Network DriveOddelek: Operacijski sistemi | 1154 (1042) | energetik |
» | Windows - sistem pol minute išče odsotni mrežni shareOddelek: Operacijski sistemi | 1225 (1047) | _sem_ |
» | Filesharing in XP, Simple filesharing na OFF !Oddelek: Omrežja in internet | 1604 (1446) | slokii |