Forum » Programska oprema » Cacheman
Cacheman
hopla79 ::
Pozdravljeni!!
Imam vprašanje za program Cacheman 5.11. Precej ljudi mi je reklo, da omenjeni program lahko naredi več škode kot dobrega. Pa me zanima je je to res in če res pomaga pri hitrosti računalnika??
Hvala za odgovore in nasvete!!!
---------------
samo naslov in ime programa sem ti popravil, da ga bo search našel
Imam vprašanje za program Cacheman 5.11. Precej ljudi mi je reklo, da omenjeni program lahko naredi več škode kot dobrega. Pa me zanima je je to res in če res pomaga pri hitrosti računalnika??
Hvala za odgovore in nasvete!!!
---------------
samo naslov in ime programa sem ti popravil, da ga bo search našel
- spremenil: Predator ()
darkolord ::
Glede tistega, da ti kar iz lufa potegne neki free RAMa, tisto ni ravno najboljse... ostale nastavitve pa, kakor sem vidu, samo v registru spremenijo par stvari (ki pa lahko res pomagajo pri hitrosti, če so prav nastavljene)
Predator ::
prav nastavljen cacheman se lepo pozna na sistemu, samo če nimaš 512+ mb rama ga ne uporabljat, razen če misliš samo icon cache preminjat ;) , "ram recovery" je pa itaq prodajanje tople vode... če hočeš svež sistem naredi reboot, izklopi nepotrebne windows service... bo veliko bolj pomagalo
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
darkolord ::
jah ene par stvari je uporabnih tudi brez dosti rama (page lock limit, disable creation of dos filenames, speedup updating of directories, disable last accessed stamp, itd...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 32 oz. 64 bitne aplikacijeOddelek: Programska oprema | 908 (759) | Rippy |
» | 64bit Windows 7 prepozna 3,25 GB RAMaOddelek: Operacijski sistemi | 1326 (1186) | Enterprise |
» | Windows 7 x64Oddelek: Operacijski sistemi | 1966 (1406) | Pina |
» | Ne gre naviti A64 3000+ ? Pomoc ! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5483 (4297) | Cranchi |
» | Povečanje sistemskih sredstev v w98 / MEOddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (884) | Highlag |