Forum » Operacijski sistemi » Katiri OS za staro kišto-ftp
Katiri OS za staro kišto-ftp
pucvoler ::
Mogoče tole spada pod rubriko pomoč in nasveti. Namreč imam staro kišto P100, 16MB rama, 1.6GB diska in bi na njej rad imel samo ftp server.
Zdaj vas pa vprašam: kir os dat gor, da bo majhen, unčinkovit in varen (kakšen fireall), po možnosti velik par disket?
Če vas bo zaneslo na kakšne unix, linux zadeve, vas prosim če bi mi objasnili kako se ta zadeva konfigurira, ker ne rabim druga kot FTP.
BTW: a se da iz S-T distribucije postavt ftp? samo verjetn ne bo delala na 16 rama...
Lp, in hvala za odgovore.
Zdaj vas pa vprašam: kir os dat gor, da bo majhen, unčinkovit in varen (kakšen fireall), po možnosti velik par disket?
Če vas bo zaneslo na kakšne unix, linux zadeve, vas prosim če bi mi objasnili kako se ta zadeva konfigurira, ker ne rabim druga kot FTP.
BTW: a se da iz S-T distribucije postavt ftp? samo verjetn ne bo delala na 16 rama...
Lp, in hvala za odgovore.
Ne me poslušat!!!!!!
- spremenil: pucvoler ()
fRiK0 ::
Jaz priporočam netBSD saj ima zelo majhne zahteve.
Kaj boš pa z FTPjem pri tako malem disku?
Kaj boš pa z FTPjem pri tako malem disku?
Hvala
LP Tadej
LP Tadej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov strežnik za malo podjetjeOddelek: Kaj kupiti | 6447 (4751) | woow |
» | Kup vprašanj o serverjih in routerjihOddelek: Omrežja in internet | 2163 (1490) | sword |
» | Nakup strežnikaOddelek: Kaj kupiti | 1785 (1463) | Ice-Heki |
» | Doma narejen router!Oddelek: Omrežja in internet | 2391 (1373) | sidd |
» | Bi si kdo preko FTPja in hitrega ADSLja izmenjaval legalne,.. file? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5241 (2976) | NevarHere |