» »

eSIM za Kitajsko

eSIM za Kitajsko

makucv ::

Ima kdo izkušnje kateri eSIM z VPN je dober za Kitajsko vključno z Hong Kongom?
Katera aplikacija se bolj pogosto uporablja za plačilo Ali Pay ali We Chat Pay?
Da vem kaj si naložim na telefon.

Zimonem ::

ESim na trip.com , za Hongkong nucaš drugega. Alipay pa banko obvesti da ti ne blokirajo transakcij.

Z esim ne nucaš vpn.

Pol pa Didi, wechat, ...

llc ::

Ehmm, Jaz sem uporabljal Saily eSIM. Imel je sicer neke porodne krče (za katere sem verjetno sam kriv, ker sem imel še od prej tudi nek njihov drug eSim naložen), potem je delal bp. Ampak rabil sem pa VPN tudi z eSIM. Vsaj v Šanghaju in okolici. Pa tudi ni nujno, da vsak VPN dela... Alipay mi je zadostoval za vse (z Revolutom dela bp) - kako zgleda kitajski papirnati denar sploh ne vem. Didi in vse ostalo imaš znotraj Alipay-a. Pa (spet govorim za Šanghaj in okolico, drugega ne poznam) na Google maps pozabi, jaz sem si za navigacijo namestil nek njihov Amap

Zimonem ::

Amap je super. Aja pa trip app si tudi naloži.

Zvezdica27 ::

Če imaš Revolut imaš v drugem paketu (ne osnovni) vključenih nekaj global GiB esim in VPN, a težava je, ker meni to na Japosnekm ni delalo, en drug pa je tu poročal, da tudi v Koreji ni... očitno jih torej Azija jebe

Samo v info, da bi bila to najbolj simple rešitev, če bi meni delala... Osebno sicer uporabljam Airalo (malce kolca sem ter tja, a dela), poglej katero regijo imajo, vem da imajo Azijo, tako da imaš en paket za oboje...

Napiši potem tu, kako je bilo, da bomo vedeli, jaz grem tudi tja naslednje leto...

zz

llc ::

Meni pa Revolutov eSIM na Kitajskem ni delal. Ampak kot sem že zgoraj napisal, imel sem neke težave z eSIM-i, Rešil potem s tehnično pomočjo od Saily v hotelu prek Wi-FI-ja (Vse zbrisal, pa nanovo naložil), pa potem z Revolutovim nisem niti več probaval. Si pa ne predstavljam, kako bi tam dol prišel skozi brez telefona...

Boobiz ::

Jaz sem za činezijo vzel esim pri Yesim.
I'm drunk, what's your excuse?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Boobiz ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

e-sim za Indijo

Oddelek: Mobilne tehnologije
10840 (285) Scorpy84
»

Prenos podatkov v tujini - izkušnje

375729 (1836) Gogo
»

Se splača zamenjati klasično sim kartico za eSim?

277171 (3874) blackRa
»

ZDA SIM kartica

Oddelek: Loža
145516 (4524) kunguruj

re:do novi mobili operater (strani: 1 2 3 )

11129000 (19065) Yellow

Več podobnih tem