» »

e-sim za Indijo

e-sim za Indijo

srus ::

Imate kaj izkušenj z e-sim karticami v Indiji. Rabim za en teden, nekaj GB podatkov, lahko brez pogovorov ali SMS, lokacija Bangalore. Nakup in aktivacija e-sim morata biti enostavni (vse opravljeno vnaprej od doma), brez kakršnekoli interakcije z lokalci na letališču, ali skeniranja potnega lista oz vize. Sem si enkrat poizkusil urediti lokalno sim kartico na letališču, pa te "indijske izkušnje" nočem več ponoviti.

Kaj priporočate, prosim za izkušnje iz prve roke.

koli99 ::

Jaz vedno uporabljam Airalo, brez problema.

telexdell ::

Sam uporabljam Maya mobil- le prenos podatkov. Omogoča tudi mobilno dostopno točko. E-sim si naložiš doma in začne delovati takoj po pristanku. Izbiro operaterja nastavim na ročno in se v tujini sploh ne prijavim v njihovo omrežje s svojo SIM. Klice potem opravljam preko prenosa podatkov.
Primer 10. dnevnega E-sim
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

youPlonker ::

Poleg Saily in Airalo precekiraj se Trip.com in Klook, ponavadi sta slednja za azijske drzave cenovno ugodnejsa.

srus ::

Najlepša hvala vsem za nasvete.

Nikonja ::

Meni je osebno najlažja opcija Revolut, itak koristim njihovo aplikacijo/kartico skoz, in v aplikaciji imaš opcijo za nakup E-sim paketov za državo/regijo/kontinent - cene so ugodne in jih lahko še zbiješ če vnovčiš tiste njihove pike. Iz moje strani večkrat preverjeno dela v ZDA, Južni ameriki in v Aziji

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Nikonja ()

Mikyta7476 ::

Imel sem podobno izkušnjo. Na koncu sem začel uporabljati travel eSIM namesto lokalnih SIM kartic v Indiji.

Vse lahko urediš doma, samo skeniraš QR in dela takoj, ko prideš tja. Jaz sem za podobne stvari uporabljal sms-man com, za internet pa ljudje pogosto vzamejo Quackr, Yesim, Airalo ali Mobimatter.

Veliko lažje kot pa letališče in vse tiste komplikacije z lokalnimi SIM karticami. Samo izbereš paket za Bangalore in si miren.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: gregyk ()

WaterBoy ::

Do sedaj sem vedno uporabljal airalo. trenutno pa uporabljam v Egiptu revolut.
Je cenejši kot airalo tako sedaj bom naprej uporabljal revolut.
Primer za Egipt kjer sem sedaj. Airalo okoli 5€ za 1gb za 3 dni, revolut 5 EUR, 1gb za 7 dni. Inštalacija je na revoluti enostavnejša, na airalo me vedno nekaj heca inštalacija. Sicer na koncu vedno dela.

tikitoki ::

Damn, 5 EUR za 1 Gb. Ok, ce ti tako majhna kolicina zadostuje.

V-i-p ::

Iz ChatGPT:

Moj nasvet (realno)
Če hočeš mir in brez skrbi -> Airalo
Če hočeš res veliko neta (YouTube, hotspot) -> Holafly
Če hočeš največ GB za ceno -> Nomad
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Scorpy84 ::

V-i-p je izjavil:

Iz ChatGPT:

Moj nasvet (realno)
Če hočeš mir in brez skrbi -> Airalo
Če hočeš res veliko neta (YouTube, hotspot) -> Holafly
Če hočeš največ GB za ceno -> Nomad

Pusti chatgpt, za take drzave poglej kateri operater pokriva, kje se bos gibal in ce esim ga podpira. Najcenejsa moznost te lahko stane vec. V yucatanu je mene tko zajebal ker operater ni bil prisoten, ki ga moja esim podpira. Na sreco sem imel us tmobile in je delalo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

esim usa kartica

Oddelek: Mobilne tehnologije
141690 (308) Scorpy84
»

Prenos podatkov v tujini - izkušnje

Oddelek: Mobilne tehnologije
375201 (1308) Gogo
»

Letalo check-in (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
516791 (4911) fikus_
»

Gostovanje Združeno Kraljestvo (Telekom)

Oddelek: Loža
5800 (622) Nikonja
»

E-sim za worldwide roaming

Oddelek: Kaj kupiti
61389 (1092) bojsi

Več podobnih tem