Forum » Loža » Sramota SLO športnih programov
Sramota SLO športnih programov
Cace ::
V SLO imamo Sport Klub, TV Sport in še Arena Sport, vsak ima nekaj kanalov. Ampak noben ni sposoben prenašati Eurobasket U18, kjer bo SLO očitno evropski prvak, tako kot v U20. Imamo torej odlične mlade generacije košarkašev, nimamo pa sposobne šprtne TV, ki bi to prenašale. Raje imajo neke XY fuzbalske lige.
Groot ::
Haha pogledal pa nisi ravno najbolje a?
ŠportTV je v trenutku, ko so naši prišli v finale zagrabil priložnost in zakupil pravice. Plus dva res super komentatorja. Tule jim lahko samo zaploskaš za reakcijo.
Gledal sem že včeraj, kje je polfinale.. nikjer. Včerajšnji spored za nedeljo pa tudi ni prikazoval finala. Niti danes na Flashscore ni bilo informacij, kje naj bi bil prenos. Vsakih 5 minut pa res ne morem čekirat, če so kakšne spremembe v njihovem sporedu.
OK, če so vskočili v zadnjem trenutku, a informacij kje naj bi bil prenos, niso ponudili, niti na novinarskih portalih.
OK, če so vskočili v zadnjem trenutku, a informacij kje naj bi bil prenos, niso ponudili, niti na novinarskih portalih.
Kot rečeno.. danes sem pogledal samo na Flashscore na kompu, pa nikjer ni kazalo na kakršenkoli prenos. Spored za EON TV na kompu sem nazadnje gledal včeraj, ko se je že odvijal polfinale, pa tudi ni kazalo nikjer prenosa.
Groot ::
Torej pizdiš se nad SLO operaterji/programi, ampak njihovega sporeda pa ne bi pogledal? Zanimiva logika ni kaj.
Kaj naj vsakih 5 minut gledam, če so mogoče spremenili program? Včeraj ni bilo nobene košarke na sporedu.

IL_DIAVOLO ::
Nasi mediji so itak zanic in ne znajo narediti rom-pom-poma preden se dejansko dogodki zgodijo.
Za največje sportne dogodke imas ze 14 dni prej odštevanje recimo na dotičnih programih.
In bognedaj da bi rtv ali proplus naredil reklamo za konkurenčni medij.
Za največje sportne dogodke imas ze 14 dni prej odštevanje recimo na dotičnih programih.
In bognedaj da bi rtv ali proplus naredil reklamo za konkurenčni medij.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
feryz ::
Mogoče je pa to zato, ker ne zanima dovolj ljudi?
Vem da bi vsak rad program tak, kot njemu paše, ampak ne gre to tako.
Zaradi mene in ogromno ostalih, če prenašajo ali ne. In očitno se tega držijo.
Vem da bi vsak rad program tak, kot njemu paše, ampak ne gre to tako.
Zaradi mene in ogromno ostalih, če prenašajo ali ne. In očitno se tega držijo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nba na tv-juOddelek: Loža | 3962 (2975) | webmaher |
| » | Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 16167 (12273) | Dr_M |