» »

Neodvisnost medijev

Neodvisnost medijev

Temo vidijo: vsi
1
2
3

karafeka ::

Ahhh Playboy.... v slovenskem je bilo več teksta kot pa slik....

EU_zamašek- ::

Hja, bil sem na Hrvaškem, pa se mi je brivec tudi opravičeval, da nima originalnega.

Sicer ni bilo sile - takrat je bil toples zelo popularen, posebej pri turistkah iz jedrne Evrope.

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 ::

primoz4p je izjavil:

Na MSM medijih lahko beremo
- o poroki Taylor Swift
- razprtijah na angleškem dvoru
Ne moremo pa brati o poroki najmlajše slovenske evropske poslanke Zale Tomašič :P)

Res je, MSM to skrivajo, to pomembno informacijo lahko poiščeš samo v DSM (domoljubnih slovenskih medijih).

Kako je ta Zala prišla v Bruselj mi pa tudi ni jasno.

Ima odlične gene svojega očeta, zato smo jo pravi domoljubi podprli na volitvah, kot nam je svetoval oz. namigoval v odličnem DSM (Nova24).

Zgodovina sprememb…

karafeka je izjavil:

Če je prišel Grims, ne vem zakaj bi bila Zala problem.

Konec koncev jim je tudi Grims dal nekaj vetra ...

Ja saj sem gledal takrat novo24, pa ne moreš glasovat za nekoga o kateri pojma nimaš kdo je in jo prvič vidiš.

Isto velja za Jovovo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

karafeka je izjavil:

Ja saj sem gledal takrat novo24, pa ne moreš glasovat za nekoga o kateri pojma nimaš kdo je in jo prvič vidiš.

Saj zato si jo pa lahko pred volitvami večkrat videl na Novi24, ne samo enkrat. Domoljubi mislimo na vse.

lynxslo5 ::

karafeka je izjavil:

S preferenčnimi glasovi volilcev, tako kot vsi ostali kandidati.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

karafeka je izjavil:

Isto velja za Jovovo.

Kako pa so tam na Štajerskem nekje glasovali za Mijića?

lynxslo5 je izjavil:

karafeka je izjavil:

S preferenčnimi glasovi volilcev, tako kot vsi ostali kandidati.

Ja, to je samoumevno.
Sprašujem se o razmišljanju ljudi, ki so volili nekoga, ki je brez izkušenj, brez da bi kaj prej pokazala oz. se izkazala. Vsaj jaz sem imel tak pogled. Če pa so jo izbrali na podlagi videza, pa so malo zamešali tekmovanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

Enako lahko napišeš za Grimsa, Zvera, Evico Irglovo ...

Harmonikarju prepuščam, da našteje levuharje ...

Zgodovina sprememb…

EU_zamašek- je izjavil:

Enako lahko napišeš za Grimsa, Zvera, Evico Irglovo ...

Harmonikarju prepuščam, da našteje levuharje ...

Ne bom nepošteno izvoljenih levakarjev tiščal v isti prispevek k odličnim domoljubnim poslancem.

Potem ne javkaj, da ne moreš podati svojega mnenja javnosti. Pa da rabite keš za alternativne portale in časopise ...

kot argument pa navajate "uravnoteženost" ...

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

krepelce je izjavil:

nekikr je izjavil:

Oh, Jančič. Kakopak. Ivan ne čaka niti sekunde, da nastavi svojega novega/starega urednika. Siol uradno znova postaja propagandna greznica.

Zadnje 4 leta je bil Siol propaganda levih in NVOjev. Neberljivo sranje in hujskaštvo. Če ne moremo imeti uravnoteženega pisanja, potem naj bo pa vsaj zdaj 4 leta kontra tisti prejšnji greznici. Tokrat z drugim vonjem.

Če je siol zadnja 4 leta zate propaganda levih (pa je bil samo zmerno desno nagnjen, je pa res, da ni bil skrajno desničarski), potem se lahko človek samo
zgrozi, kaj boste šele zdaj naredili iz njega. Nova24 na kvadrat.

Vidim, da vas hudo mika Orbanizacija Slovenije.

Da vidimo, če jaz prav razumem:
- trdite, da je povsem OK, če so mediji leva trobila
- še več, to celo zagovarjate (ker nikjer ne obsojate)
- dokazano smo to gledali na RTV in še kje in s tem niste imeli težav
- nikjer ne omenjate, da bi mediji morali biti neodvisni
- ampak desna trobila pa ne smejo biti, to pa ne

Ostali smo za nevtralne medije. In, če nekdo reče, da je treba leva trobila nehat financirati začnete zganjati vik in krik.
Pazi: pa gre samo za mnenje. Ker nihče od nas tukaj o ničemer ne odloča.
Samo mnenje: pa se že derete. In nasprotnega mnenja niste sposobni sprejeti.

To, da je bil siol zmerno desen je pa direktna laž. Nismo pozabili finančne injekcije golobje hunte v ta medij. Čez noč so spremenili stališča.
Laži komu drugemu.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

krepelce ::

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

nekikr je izjavil:

Oh, Jančič. Kakopak. Ivan ne čaka niti sekunde, da nastavi svojega novega/starega urednika. Siol uradno znova postaja propagandna greznica.

Zadnje 4 leta je bil Siol propaganda levih in NVOjev. Neberljivo sranje in hujskaštvo. Če ne moremo imeti uravnoteženega pisanja, potem naj bo pa vsaj zdaj 4 leta kontra tisti prejšnji greznici. Tokrat z drugim vonjem.

Če je siol zadnja 4 leta zate propaganda levih (pa je bil samo zmerno desno nagnjen, je pa res, da ni bil skrajno desničarski), potem se lahko človek samo
zgrozi, kaj boste šele zdaj naredili iz njega. Nova24 na kvadrat.

Vidim, da vas hudo mika Orbanizacija Slovenije.

Da vidimo, če jaz prav razumem:
- trdite, da je povsem OK, če so mediji leva trobila
- še več, to celo zagovarjate (ker nikjer ne obsojate)
- dokazano smo to gledali na RTV in še kje in s tem niste imeli težav
- nikjer ne omenjate, da bi mediji morali biti neodvisni
- ampak desna trobila pa ne smejo biti, to pa ne

Itak, da nisi prav razumel, če bi bil sposoben karkoli razumeti, bi naredil srednjo šolo in ne bi volil skrajne desnice.

FireSnake je izjavil:

Ostali smo za nevtralne medije.

Ne niste. Te debate v povezavi s skrajno desnico ni.

Kar je za vas nevtralnost medijev, je, da plasirajo vaše čiste laži. In kdorkoli ima malo integritete, in noče lagati konzumentom
medijskih vsebin (lastnim strankam), vaših laži ne bo širil.

In take potem začnete napadati, da so pristranski, levičarji, neuravnoteženi ipd. sranje, dejansko pa samo nočejo širit vaših laži,
ker se bojijo, da bodo padli pod tak poden kot je Nova24 TV in bodo propadli, ker jih ne bo financiral orbanov konglomerat podjetij,
tako kot Novo24 TV.
Čudovita počitniška usklajenost skrajno desničarskih trolov, začele so se
počitnice, in na forum pridejo ob isti uri, iz njega izginejo ob isti uri,
človek, bi misli, da tudi spijo v istem šotoru, z isto ženo ;) /s

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

FireSnake je izjavil:

To, da je bil siol zmerno desen je pa direktna laž. Nismo pozabili finančne injekcije golobje hunte v ta medij. Čez noč so spremenili stališča.

Na srečo je zdaj Gospod Janša poskrbel, da so čez noč spremenili stališča nazaj na domoljubje, uravnoteženost, nevtralnost in neodvisnost iz 2020-2022, ko je tudi Gospod Janša skrbel za demokratičnost medijev. Takoj se je dvignila tudi kvaliteta s sveže pogretimi vročimi članki z bloga gospoda Janšiča.

FireSnake ::

krepelce je izjavil:

Ne niste.

Ja, smo! IN to smo večkrat napisali.
Samo ti jokcaš in stokcaš, ko se levakarska trobila skuša omejiti.

O nori TV pa sploh ne govori! Ker oni premorejo vsaj toliko ponosa, da se financirajo sami. nora TV je svetlobna leta pred tabo, kar se razmišljanja tiče, ker vire financiranja poiščejo sami.
Vi, levaki pa samo državni sesek priznavate. Vaša trobila si plačajte sami, paraziti eni.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Utk ::

A vam ni všeč vaše lastno zdravilo? Upam da na novem razpisu za medije nora24tv dobi tistih 19 mio namesto rtv. Pa bojo oni delali "program za manjšine". Kje piše da jih mora ravno rtv.

Ker smo opozarjali na to, pa vam je dol viselo. Glavno da se je plesalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Te debate v povezavi s skrajno desnico ni.

Kar je za skrajno desnico nevtralnost medijev, je, da plasirajo vaše čiste laži. In kdorkoli ima malo integritete, in noče lagati konzumentom
medijskih vsebin (lastnim strankam), vaših laži ne bo širil.

In take potem začnete napadati, da so pristranski, levičarji, neuravnoteženi ipd. sranje, dejansko pa samo nočejo širit vaših laži,
ker se bojijo, da bodo padli pod tak poden kot je Nova24 TV in bodo propadli, ker jih ne bo financiral orbanov konglomerat podjetij,
tako kot Novo24 TV.

Razen tega, mi je čisto vseeno, kaj dobi Nova24 TV. Pač ste koruptivni do konca, niti ne pričakujem drugega, kot, da boste spet okradli
državo do maksimuma, skozi cela 4 leta. To je edino kar znate. Krasti in lagati - pardon, ti znaš samo lagati, kradli bodo drugi, tudi
tebi.

A že plešeš?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Mi se zavedamo kaj je nova24. Vi ste pa tako poblazneli da ne vidite sploh "vaših".

T440 ::

Včerajšnja oddaja Tanje Gobec je bila malo sramotna za 'neodvisno' RTV. Je že čisto prav da Grimsa vržejo ven iz tiste evropske skupine, ampak oddaja z dvema komentatorjema, ki trobita v isti rog (z novinarko vred) pa ni OK. Tako da ja, ukinit prispevek, pa naj Gobčevo plačuje kdor želi.

primoz4p ::

T440 je izjavil:

Včerajšnja oddaja Tanje Gobec je bila malo sramotna za 'neodvisno' RTV. Je že čisto prav da Grimsa vržejo ven iz tiste evropske skupine, ampak oddaja z dvema komentatorjema, ki trobita v isti rog (z novinarko vred) pa ni OK. Tako da ja, ukinit prispevek, pa naj Gobčevo plačuje kdor želi.

Nič o Grimsu brez Grimsa ...

T440 je izjavil:

Marcel je še hujši kot Gobčeva. On v studio povabi tri skrajne levičarje in potem z njimi trobi v isti Rog. Po novem pa ima oblačeno črno majico na kateri piše "mi to plačujemo". Očitno se norce dela iz nas, ki ga preko rtv prispevka plačujemo.

Ne vem ali ga niso povabili ali ni hotel prit, ker ne gledam več teh oddaj na rtv, ampak k Slaku je prišel in povedal svojo stran. Lahko se z nekom strinjaš ali ne, ne moreš pa tulit v en rog če ne veš kaj ima on za povedat o tem.
Da je epp in lajna bistveno višji nivo kot Grims pa ne vem, morda je, ampak še zmeraj daleč od kakih resnih politikov.

Grims morda obrne kaj v svojo korist, ampak tudi epp morda ne govori ravno cele resnice.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Mi se zavedamo kaj je nova24. Vi ste pa tako poblazneli da ne vidite sploh "vaših".

Res je. Domoljubi vemo, da je Nova24 objektiven DSM (domoljubni slovenski medij), RTV je pa levakarski pristranski MSM.

Utk je izjavil:

ker ne gledam več teh oddaj na rtv

Jaz sem tudi iz protesta nehal gledat RTV, ker po volitvah kritizirajo samo še domoljube, pred volitvami so bile še v redu oddaje, kjer so bili pernati včasih na tapeti. Kot domoljub vem, da se je najhujša depolitizacija na RTV zgodila po volitvah aprila letos, še huje pa bo od junija, ko je Gospod Janša vlado sestavil, samo domoljube bodo še kritizirali.

Zgodovina sprememb…

bosto ::

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

Res je. Domoljubi vemo, da je Nova24 objektiven DSM (domoljubni slovenski medij), RTV je pa levakarski pristranski MSM.

Utk je izjavil:

ker ne gledam več teh oddaj na rtv

Jaz sem tudi iz protesta nehal gledat RTV, ker po volitvah kritizirajo samo še domoljube, pred volitvami so bile še v redu oddaje, kjer so bili pernati včasih na tapeti. Kot domoljub vem, da se je najhujša depolitizacija na RTV zgodila po volitvah aprila letos, še huje pa bo od junija, ko je Gospod Janša vlado sestavil, samo domoljube bodo še kritizirali.

Jst nevem kaj se čaka s vsesplošno depolitizacijo. Kdaj boste domoljubi že depolitizirali še vse ostale čisto nepotrebne stranke 😛?

Domoljubi ne delamo medijskih depolitizacij (to delajo levaki), mi politično uravnotežujemo program in dvigujemo kvaliteto z novimi kvalitetnimi domoljubnimi kadri, ampak levakarske depolitizacije je vedno preveč, ne glede na to, kaj domoljubi delamo.

Utk je izjavil:

Upam da na novem razpisu za medije nora24tv dobi tistih 19 mio namesto rtv. Pa bojo oni delali "program za manjšine". Kje piše da jih mora ravno rtv.

V zakonu o RTV. To bi moral Gospod Janša črtat iz ZRTVS in morda tudi sprejet nov ZN24TV. Mogoče tudi brez zakona, pa naj prosti trk zagotavlja ustavne medijske pravice manjšinam, če bo dobičkonosno. Še prej pa bi bilo dobro nove oddajnike zagnat, da bo tudi Nova24 spet na voljo preko DVB-T in ne samo RTV. Oz. idealno RTV vreči dol in nadomestiti z Novo24 kot nacionalnim domoljubnim medijem.

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

Upam da na novem razpisu za medije nora24tv dobi tistih 19 mio namesto rtv. Pa bojo oni delali "program za manjšine". Kje piše da jih mora ravno rtv.

V zakonu o RTV. To bi moral Gospod Janša črtat iz ZRTVS in morda tudi sprejet nov ZN24TV. Mogoče tudi brez zakona, pa naj prosti trk zagotavlja ustavne medijske pravice manjšinam, če bo dobičkonosno. Še prej pa bi bilo dobro nove oddajnike zagnat, da bo tudi Nova24 spet na voljo preko DVB-T in ne samo RTV. Oz. idealno RTV vreči dol in nadomestiti z Novo24 kot nacionalnim domoljubnim medijem.

Po zakonu mora rtv to delat iz naročnin. Dodaten denar da pa vlada lahko komerkoli. Tako kot ga je prejšna vlada dajala.

Edina potrebna sprememba zakona o rtv je ukinitev.

Če pa moramo financirat medije, ali iz prisilne naročnine ali iz proračuna, naj ljudje izberejo sami komu hočejo dat denar.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

Po zakonu mora rtv to delat iz naročnin. Dodaten denar da pa vlada lahko komerkoli. Tako kot ga je prejšna vlada dajala.

Verjetno bi lahko res Gospod Janša finančno ojačal program za manjšine z dodatnim denarjem še za domoljubne TV, RTV levaki naredijo premalo manjšinskih oddaj glede na zakon:

zagotavlja uresničevanje ustavnih pravic madžarske in italijanske narodne skupnosti na področju radijskega in televizijskega javnega obveščanja in spodbuja povezovanje narodnih skupnosti z matičnim narodom in vključevanje kulturnih ter drugih dosežkov italijanskega oziroma madžarskega naroda v narodnostne programe;

Rtv mora delat kar dela z denarjem, ki ga ima. Drug denar gre pa lahko komu drugemu.

Jaz sem sicer za to da se ukine vso državno financiranje medijev, ampak dokler jih financiramo, ne rabimo financirat vreč brez dna.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Edina potrebna sprememba zakona o rtv je ukinitev.

Ja, vi levaki bi zdaj ukinjali RTV, ko bo Gospod Janša dvignil kvaliteto programa. RTV bomo domoljubi ukinili, ko ne bomo na oblasti.

Utk je izjavil:

Če pa moramo financirat medije, ali iz prisilne naročnine ali iz proračuna, naj ljudje izberejo sami komu hočejo dat denar.

Ljudje so povedali na referendumu, da želijo RTV, in domoljubi moramo to spoštovati vsaj dokler bo vlada Gospoda Janše. Ko bodo levaki spet prevzeli oblast, pa bomo domoljubi razmislili o ukintvi.

Zgodovina sprememb…

Kdor želi rtv, naj plačuje rtv. Noben si pa nima pravice želet rtv na moj račun.

p1nky ::

Utk je izjavil:

Kdor želi rtv, naj plačuje rtv. Noben si pa nima pravice želet rtv na moj račun.

Torej zate je razvita drzava taka, ki nima svojih medijev? To zate pomeni napredek?
Stojimo na robu prepada, ampak mi bomo naredili korak naprej.
Jozef horvat, nsi, 2020

Država v kateri predsednik vlade določa kaj bojo govorili državni, pa tudi "privat" mediji, ali jih bo pa nehal financirat, in to celo še preko gradbenih poslov, sigurno ni razvita.

Zgodovina sprememb…

p1nky je izjavil:

Utk je izjavil:

Torej zate je razvita drzava taka, ki nima svojih medijev? To zate pomeni napredek?

Jenull se je pa protestih drl "RTV je naš". Torej RTV je samo do levičarjev in ne vem zakaj bi morali to vsi plačevati. Zakaj bi vsi Slovenci plačevali RTV, ki zganja propagando in žali polovico Slovencev.
Edina stvar, ki si jo ogledam na RTV, so smučarski skoki in tudi brez tega bi zlahka preživel, saj lahko to gledam tudi na Eurosportu.

p1nky ::

Torej vidva potrjujeta, da je simbol napredka drzave to, da nima svojih medijev, in ima samo komercialne in privat politicne in druge medije? To se vama torej zdi napredek?
Stojimo na robu prepada, ampak mi bomo naredili korak naprej.
Jozef horvat, nsi, 2020

lynxslo5 je izjavil:

p1nky je izjavil:

Utk je izjavil:

Jenull se je pa protestih drl "RTV je naš". Torej RTV je samo do levičarjev in ne vem zakaj bi morali to vsi plačevati. Zakaj bi vsi Slovenci plačevali RTV, ki zganja propagando in žali polovico Slovencev.
Edina stvar, ki si jo ogledam na RTV, so smučarski skoki in tudi brez tega bi zlahka preživel, saj lahko to gledam tudi na Eurosportu.

Zakaj domoljubni Slovenci ne bi plačevali ravno zdaj, ko bo Gospod Janša uredil program in ga naredil domoljubnega? Najboljša strategija je, da domoljubi ukinemo RTV takrat, ko bodo levaki spet prevzeli oblast in nadaljevali z uničevanjem RTV.

Zgodovina sprememb…

p1nky je izjavil:

Torej vidva potrjujeta, da je simbol napredka drzave to, da nima svojih medijev, in ima samo komercialne in privat politicne in druge medije? To se vama torej zdi napredek?

Jaz absolutno da. Državni mediji so v 21. stoletju nepotrebni, tudi če so kdaj sploh bili potrebni.

Lahko kaj o tem preberemo v naših čudovitih depolitiziranih medijih?

https://www.finance.si/matevz-marc-ni-v...

T440 ::

p1nky je izjavil:

Utk je izjavil:

Zate pomeni napredek v prime time terminih Tanja Gobec in Marcel Štefančič?

T440 je izjavil:

p1nky je izjavil:

Utk je izjavil:

Zate pomeni napredek v prime time terminih Tanja Gobec in Marcel Štefančič?

Absolutno, vsaj nekaj kar intelektualno ne smrdi po vasi. Ker vaških vsebin je ves čas dovolj.

Čisto nazadovanje pa bi bilo, če bi imeli skrajni desničarji kakršnokoli besedo pri tem.

Kaj, te moti, da še kdo drug razen skrajnih desničarjev pride do besede?

Recimo kakšna Alenka Župančič namesto vseh tistih enih in istih skrajno desnih komentatorjev, ki stalno gostujejo povsod?

Sorry, vem, da vaški sceni to ne dogaja, ampak jaz pa vseeno raje poslušam komentar mednarodno priznane filozofinje, kot
neka brezvezna natolcevanja brez kakršnekoli intelektualne vrednosti.

Zgodovina sprememb…

A Gobec je mednarodno priznana filozofinja? Pa Štefančič?

Zakaj zgubljajo čas na rtv taki strokovnjaki?

Utk je izjavil:

A Gobec je mednarodno priznana filozofinja? Pa Štefančič?

Zakaj zgubljajo čas na rtv taki strokovnjaki?

Ker so najboljši. Skrajna desnica tega kalibra ljudi sploh nima. Saj za Land und Leute niste primerna, oba pa sta špica
oddaj, ki jih vodita.

Sicer ja, te razumem, počutite se butaste, ko jih poslušate - oz. jih sploh ne, ker vam nabijata preveč kompleksov. Ampak to ne
pomeni, da je bolje, da namesto njih daš nekega mentalnega kmeta iz skrajne desne, zato ker drugega nimaš.

Nista ne Marcel, ne Gobčeva kriva, da desni intelektualci praktično ne obstajajo, ker kdorkoli, ki je dovolj dolgo v intelektualnih sferah
(govorim o 4 letih faksa, kaj šele več), ne more zagovarjati skrajnega desničarstva, ki je nazadovanje civilizacije.

Zgodovina sprememb…

Gobec nima pojma o ničemer, Marcel je pa fuknen enako kot ti.

4 leta faksa imaš? Zakaj ga nisi nikoli končal?

Utk je izjavil:

Gobec nima pojma o ničemer, Marcel je pa fuknen enako kot ti.

4 leta faksa imaš? Zakaj ga nisi nikoli končal?

Le knaufe sodi naj knaufar. Pa ne zeletavaj se v primerjalnega književnika kot je Marcel, ker toliko knjig, kot jih je on prebral
kot zahtevo smeri, nisi ti, v celem življenju, niti videl. Kaj ti misliš, da njegov besedni zaklad in razgledanost izvirata iz
polagnja knaufa in debat ob alkoholu, kot tvoje?

Če se pa hočeš kaj naučiti, ampak seveda se nočeš. Zato si tu in zagovarjaš skrajno desnico, ker se nočeš učiti:

Zgodovina sprememb…

Ne zagovarjamo skrajnega desničarstva, ampak normalno sredino. Oz kot ti temu praviš, fašizem.

Utk je izjavil:

Ne zagovarjamo skrajnega desničarstva, ampak normalno sredino. Oz kot ti temu praviš, fašizem.

Ti si prototip skrajnega desničarja. Ne samo po idejah ampak tudi po kompleksih, ki jih kompenziraš z lažmi in hudobijo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Morda res tako misliš, ker so tvoje skrajno leve "vrednote" pač fucked up. Poštenost ni hudobija. Nepoštenost je hudobija.
In jaz sem pošten.

Zgodovina sprememb…

1
2
3