Forum » Strojna oprema » Isce se starejse ohisje iz 90ih
Isce se starejse ohisje iz 90ih
HyperGL ::
Isce se starejse ohisje za racunalnik (ali celo kar komplet z maticno itd...). V 90ih letih ga je podjetje SECOM iz Sezane uvazalo iz Tajvana in prodajalo predvsem v kombinaciji s 386 40MHz maticno plosco in trident graficno kartico. Pred vec kot 6 leti, sem sklenil, da si sestavim svoj prvi racunalnik in mi manjka se ohisje (ponavadi je imelo celo izboceno nalepko SECOM na sprednji maski). V kolikor bi imel kdo info o takem ohisju kakor je na sliki spodaj, mu bom zelo hvalezen, do sedaj sta se mi dva izmuznila,en na bolhi, drugi v avstraliji (ta je bil se v skatli zapakiran).
Lp Martin
Lp Martin
- spremenilo: Samael ()
DarwiN ::
Tega strica vprašaj, če slučajno ni prodal oziroma če ima kontakt osebe, ki ji je prodal.. Pa potem ponudiš 1 BTC. ;)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Se še spomnite specifikacij vašega prvega PC računalnika? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 23110 (16257) | mihagr |
| » | Namizni računalnik do 150 EUROddelek: Kaj kupiti | 4847 (4186) | lonewolf_ |
| » | Računalnik se noče prebudit - AMDOddelek: Strojna oprema | 7112 (6613) | opeter |
| » | Nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2967 (2325) | svit |
| » | MSI K8N NEO2 Platinum in A64 939 problemi... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6004 (4895) | Moonman |