Forum » Pomoč in nasveti » Matična plošča
Matična plošča
promocija ::
Mam proc 366mhz in matično MSI MS-6178.
Pa me zanima, kje naj dobim gonilnike za intergrirano zvočno?! Za grafično sem jih našel, za zvok jih pa nikjer ne najdem!! PROSIM,če bi mi lahko kdo točn naslov povedu!
Drug problem je CD-ROM.Dela mi FUUUL počas! Že pri zaganjanju ko napiše Verifying DMI Pool data(al neki podobnga) mi jajca zihr pol minute! Ko pridm v Win rabi tak najmanj minuto da sploh prebere kaj je na CDju, z njega kopirat ali zaganjat pa tak ne morem ničesar,ker zašteka vse skup!! Je pa 32X hitrost, IDE kable mam pa tak zvezane,da sta HDD pa CDROM posebi,oz.nista skupaj.
Pa zakaj mi pri zagonu vedno šteje RAMe? Enih 5x jih prešteje,pol pa naprej zaganja! Se da to izklopit oz.kje, ker to traja kako minutko, tak da predn se ta kripa zažene,že tk prej penzijo učakaš!
Imam pa 64 rama, grafa+zvok na plati, Windows 98.
TNX
Pa me zanima, kje naj dobim gonilnike za intergrirano zvočno?! Za grafično sem jih našel, za zvok jih pa nikjer ne najdem!! PROSIM,če bi mi lahko kdo točn naslov povedu!
Drug problem je CD-ROM.Dela mi FUUUL počas! Že pri zaganjanju ko napiše Verifying DMI Pool data(al neki podobnga) mi jajca zihr pol minute! Ko pridm v Win rabi tak najmanj minuto da sploh prebere kaj je na CDju, z njega kopirat ali zaganjat pa tak ne morem ničesar,ker zašteka vse skup!! Je pa 32X hitrost, IDE kable mam pa tak zvezane,da sta HDD pa CDROM posebi,oz.nista skupaj.
Pa zakaj mi pri zagonu vedno šteje RAMe? Enih 5x jih prešteje,pol pa naprej zaganja! Se da to izklopit oz.kje, ker to traja kako minutko, tak da predn se ta kripa zažene,že tk prej penzijo učakaš!
Imam pa 64 rama, grafa+zvok na plati, Windows 98.
TNX
Slowenc ::
driverji za zvočno
Link je pa direkten iz msi-jeve strani, tko da ne govort da jih nisi nikjer našel. Verjetno jih sploh nisi iskal.
Za ostale probleme... za hitrejše branje, verjetno moraš DMA vklopit.
Za ram pa ... hmmmm verjetno ga imaš premalo.
Veliko uspeha
Link je pa direkten iz msi-jeve strani, tko da ne govort da jih nisi nikjer našel. Verjetno jih sploh nisi iskal.
Za ostale probleme... za hitrejše branje, verjetno moraš DMA vklopit.
Za ram pa ... hmmmm verjetno ga imaš premalo.
Veliko uspeha
Skiny gate.
Dr_M ::
Pa zakaj mi pri zagonu vedno šteje RAMe? Enih 5x jih prešteje,pol pa naprej zaganja!
v biosu nekje najt fast boot al neki tazga...
v biosu nekje najt fast boot al neki tazga...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik mi vse pogosteje zmrzuje kje so vzroki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1496 (1293) | nokia6310 |
» | ASUS A8N-SLI Deluxe 3 problemi Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2019 (1462) | Proximus |
» | BIOS flashOddelek: Pomoč in nasveti | 1587 (1394) | astras |
» | počasen zagon winsov...Oddelek: Pomoč in nasveti | 998 (909) | Boky |
» | modifikacija GF2 Pro kaj pa GF2 Mx?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1203 (876) | SlaveMaster |