Forum » Pomoč in nasveti » Spyware Inspiration ali Inspiration 1.1!!!!
Spyware Inspiration ali Inspiration 1.1!!!!
gofra ::
Gre za trdovratnno zadevo, ki je ne odstrani nič razen Pest Patrola. A ta briše le, če ga kupiš. Ročna odstranitev v mojem primeru ni bila izvedljiva: na straneh Pest Patrola sicer piše kako a kaj ko meni najbrž laufa pod drugimi imeni, saj ga sam ne najdem nikjer. Sam program (PP) ga sicer locira a se ta po brisanjuj (pa še tega včasih ne dovoli) zmeraj ponovno naloži kar pomeni, da je skrit tudi nekje v registru. Yahoo, Google, Altavista - nič (razen strani, ki ga zgolj opisuje).
Je t.i. Stealth Proxy in mislim, da že ime daje dobro vedeti, da bodo z njim težave. Ker ima stvar potencial, da gre za večjo nevarnost prosim kogarkoli, ki ve kaj več da se razpiše in s tem pomaga meni in zaščiti druge. LP!
BTW, Firewall tegale gumpca ne ustavi zato še enkrat toplo priporočam Pest Patrol.
Je t.i. Stealth Proxy in mislim, da že ime daje dobro vedeti, da bodo z njim težave. Ker ima stvar potencial, da gre za večjo nevarnost prosim kogarkoli, ki ve kaj več da se razpiše in s tem pomaga meni in zaščiti druge. LP!
BTW, Firewall tegale gumpca ne ustavi zato še enkrat toplo priporočam Pest Patrol.
Caligula ::
Naslednjic, ko ga pest patrol najde, ga ne daj brisat. Poglej kje je. Pojdi v register in mu vrednost iz 1 spremeni v 0.
Ali pa pest patrol ali adaware-ce ga ta najde, zazeni v safe modu windowsov.
Ali pa pest patrol ali adaware-ce ga ta najde, zazeni v safe modu windowsov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The BEST spyware remover (kaček pameti in znanja)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1783 (1518) | pivmik |
» | program za spywareOddelek: Programska oprema | 1349 (1216) | gofra |
» | Vsiljiva stranOddelek: Omrežja in internet | 1218 (1003) | Vice |
» | Kateri program za iskanje Spyware-a uporabljate?Oddelek: Omrežja in internet | 1033 (964) | MadMax |
» | Težave z XP-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 932 (753) | |ke |