» »

Trajekt Split - Supetar

Trajekt Split - Supetar

aljaž95 ::

Še nikoli nisem šel z avtom na trajekt pa me zanima, če kupim karto preko spleta in če zamudim tisto uro ali ti karta velja za kasnejšo uro oz. ure? Menda je med 14-17 uro največja gužva, ker so check-ini med 14-15 uro? Ali še me čaka vrsta pred trajektom namreč gremo konec julija v Supetar? Še kakšen nasvet za vkrcanje na trajekt z avtom?

iso2000 ::

Ja, karta ti velja za naslednje vožnje, ko prideš na vrsto. Vkrcavanje gre po sistemu prvi prideš, prvi melješ. Torej svetujem čim bolj zgoden prihod v Split in izberi trajekt izven najbolj obremenjenega termina - ponavadi bolj zgodaj zjutraj. Ne bo šlo drugače, kot da zgodaj vstanete, če se želiš izogniti pretiranemu čakanju. Pa že tako je pametno v sezoni biti kakšno urco prej v vrsti. Lahko greš pa že en dan prej na pot, pa se še po poti kje ustavite. Na trajektu pa ni kakšnih posebnosti - te bodo usmerili v pravo vrsto in ti določili kje parkiraš avto. Večina ljudi gre potem ali v salon ali na palube. Saloni so ponavadi klimatizirani in je notri hladno, pa še kakšno pivo ali sladoled lahko kupiš. Na palubi pa si izberi kakšno senčno mesto, da te ne žge med plovbo.
Aja, v Splitu, če boš zgoden, pustiš avto v vrsti in greš lahko na kakšen sprehod do mesta. Morda do tržnice, po kakšen kos sadja. Nasproti luke je sicer avtobusna postaja, ampak tam ni kaj dosti za videti.
Pa lepe počitnice, ko pride na vrsto.

starfotr ::

Na Hrvaškem še nikoli nisem kupoval vozovnice za trajkt preko spleta in v naprej. Kupiš tam na okencu, ko prideš tja.

bm1973 ::

Ne vidim prednosti, da bi kupil karto online, ker pol tako ali tako čakaš v vrsti...

Razen, če rezerviraš kako kabino za nočno vožnjo.
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

WizzardOfOZ ::

Split je malo poseben, pa nora gužva. V sezoni če prideš tja na okence, boš dobil karto za naslednji dan ali še kasneje, ker imajo itak vse zasedeno, zato jaz vedno kupim online karto.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Vesoljc ::

Jadrolinija ima tudi mobilno aplikacijo :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Apple ::

Če lih loviš trajekt, potem ni časa za zaustavljanje pri okenčku... Še en plus za online - prek mobilne aplikacije mJadrolinija.
LP, Apple

Bellator ::

WizzardOfOZ je izjavil:

V sezoni če prideš tja na okence, boš dobil karto za naslednji dan ali še kasneje, ker imajo itak vse zasedeno, zato jaz vedno kupim online karto.

Tako je. Če so karte razprodane, boš moral kakšen dan počakati. Lani, 1. septembra, sem se želel vrniti z otoka, prva prosta mesta pa so bila šele od 3. dalje, tako da sem za dva dni moral podaljšati dopust.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

iso2000 je izjavil:

Ja, karta ti velja za naslednje vožnje, ko prideš na vrsto. Vkrcavanje gre po sistemu prvi prideš, prvi melješ. Torej svetujem čim bolj zgoden prihod v Split in izberi trajekt izven najbolj obremenjenega termina - ponavadi bolj zgodaj zjutraj. Ne bo šlo drugače, kot da zgodaj vstanete, če se želiš izogniti pretiranemu čakanju. Pa že tako je pametno v sezoni biti kakšno urco prej v vrsti. Lahko greš pa že en dan prej na pot, pa se še po poti kje ustavite. Na trajektu pa ni kakšnih posebnosti - te bodo usmerili v pravo vrsto in ti določili kje parkiraš avto. Večina ljudi gre potem ali v salon ali na palube. Saloni so ponavadi klimatizirani in je notri hladno, pa še kakšno pivo ali sladoled lahko kupiš. Na palubi pa si izberi kakšno senčno mesto, da te ne žge med plovbo.
Aja, v Splitu, če boš zgoden, pustiš avto v vrsti in greš lahko na kakšen sprehod do mesta. Morda do tržnice, po kakšen kos sadja. Nasproti luke je sicer avtobusna postaja, ampak tam ni kaj dosti za videti.
Pa lepe počitnice, ko pride na vrsto.

Dejansko so taksne guzve da bi moral biti tam ze zgodaj zjutraj? Checkin v hotel je komaj ob 15.00. Online bom pa kupil v vsakem primeru pa tudi povratno. Kaksne so pa guzve kaj za odhod v popoldanskih urah?

Ne, ne potrebno biti že zjutraj tam. Pol ure pred trajektm je dovolj, če imaš karto. Komu mar, če se ne vkrcaš med prvimi. Gužve so vedno bile. Hrvaška je vedno bolj priljubljena, letos bo zaradi geopolitičnih razmer verjetno še bolj. Kot sem omenil, je bilo v začetku septembra še toliko ljudi na otoku, da so mi lahko ponudili karto za trajekt, ki je odplul dva dni kasneje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

11 trajektov pelje od 12-21h, na enega bomo ze uspeli, pa še torek je.

Karta za trajekt, ki gre ob 8h, ni veljavna za tistega, ki gre prej ali kasneje.

Zgodovina sprememb…

Apple ::

Ce za trajekt ni rezervacije, gres lahko tudi kaksen dan prej.

Vozovnica v eno smer velja vse do dneva, ki je vpisan na vozovnico. Kasneje ne velja vec.
LP, Apple

Moja napaka, za Supetar res ni rezervacije.

Usluga kupnje karte na linijama s rezervacijom podrazumijeva da kupljena karta za određene linije ujedno znači i rezervaciju mjesta za vozilo na trajektu za željeni sat polaska.

Trenutno je rezervacija karata za vozilo za određeno vrijeme polaska dostupna na ovim linijama:

Valbiska - Lopar
Zadar (Gaženica) - Rivanj - Sestrunj - Zverinac - Molat - Ist
Zadar (Gaženica) - Ist - Olib - Silba- Premuda - Mali Lošinj
Zadar (Gaženica) - Brbinj (Dugi otok)
Zadar (Gaženica) - Bršanj - Rava - Mala Rava
Šibenik - Zlarin - Obonjan - Kaprije - Žirje
Split - Vis
Trogir (Soline) - Drvenik Mali - Drvenik Veli
Split - Stari Grad (Hvar)
Split - Rogač (Šolta)
Split - Vela Luka (Korčula) - Ubli (Lastovo)
Sumartin (Brač) - Makarska
Prodaja karata za određeno vrijeme polaska osim na katamaranskim linijama dostupna je i na brodskoj liniji:
Dubrovnik - Koločep - Lopud - Suđurađ (Šipan)

Zgodovina sprememb…

Ne vem kako ni vec rezervacije, se vceraj sem probal in nametal not osebe za test.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kampiranje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8113702 (4784) Mato989
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9436257 (9888) Pithlit
»