Forum » Pomoč in nasveti » ugašanje računala ter samodejni vklop
ugašanje računala ter samodejni vklop
oc0sil ::
na računalniku imam naložene win. XP ter avtomatsko ugašanje računalnika brez pritiska na stikalo in zagon s ptiskom na tipko tipkovnice.
Problem se mi pojavlja, pri ugašanju računalnika. Ko izberem zaustavitev sistema in ugasni računalnik, se mi računalnik ugasne, nato pa takoj sam od sebe zopet zažene. To se mi sicer ne dogaja vedno, vendar zadnje čase čedalje pogosteje in ne vem kaj bi bilo lahko vzrok temu. Mogoče kje kakšna nastavitev v Wind.? Ima kdo kakšno idejo, nasvet, predlog?
Problem se mi pojavlja, pri ugašanju računalnika. Ko izberem zaustavitev sistema in ugasni računalnik, se mi računalnik ugasne, nato pa takoj sam od sebe zopet zažene. To se mi sicer ne dogaja vedno, vendar zadnje čase čedalje pogosteje in ne vem kaj bi bilo lahko vzrok temu. Mogoče kje kakšna nastavitev v Wind.? Ima kdo kakšno idejo, nasvet, predlog?
Mac Gyver ::
Verjetno je to povezano z nastavitvami "wake on lan" in/ali "wake on keyboard" v biosu, nisem pa prepričan. Poizkusite malo stestirat...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PowerOn preko lana?Oddelek: Strojna oprema | 1820 (1237) | jamiroq |
» | Računalnik se prižiga - sam od sebeOddelek: Pomoč in nasveti | 2321 (1982) | refosk |
» | Kako naredit Wake On LANOddelek: Pomoč in nasveti | 1940 (1622) | bastadu |
» | Lahko noč, računalnikOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2462 (2462) | slycer |
» | Čuden shutdown na Abit Bx6 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1504 (1320) | luni |