Forum » Znanost in tehnologija » Je kdo že preizkusil Pi App Studio?
Je kdo že preizkusil Pi App Studio?
tec ::
Če razvijate AI ali spletne aplikacije, me zanima vaše mnenje o Pi Network kot kanalu za pridobivanje uporabnikov.
Pi ima precej veliko skupnost uporabnikov (60m), razvijalcem pa ponuja tudi integracijo plačil, denarnico in druge storitve. Zdi se mi zanimiva možnost za tiste, ki imajo izdelano aplikacijo, pa iščejo način, kako jo predstaviti širšemu krogu ljudi.
Je kdo že preizkusil objavo ali integracijo aplikacije v Pi ekosistem? Kakšne so bile izkušnje?
Pi ima precej veliko skupnost uporabnikov (60m), razvijalcem pa ponuja tudi integracijo plačil, denarnico in druge storitve. Zdi se mi zanimiva možnost za tiste, ki imajo izdelano aplikacijo, pa iščejo način, kako jo predstaviti širšemu krogu ljudi.
Je kdo že preizkusil objavo ali integracijo aplikacije v Pi ekosistem? Kakšne so bile izkušnje?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Katero rešitev/arhitekturo uporabiti za digitalizacijo poslovnih procesovOddelek: Programiranje | 2671 (2086) | showsover |
| » | Prvi telefon s Tizenom: Samsung ZOddelek: Novice / Ostale najave | 19432 (16900) | boolsheat |
| » | Kaj je SOA?Oddelek: Programiranje | 5287 (3489) | k--p |
| » | Windows Phone 8 vs AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 7395 (6703) | Malajlo |
| » | Office 2003 in 2007Oddelek: Programska oprema | 3226 (2857) | solatko |