» »

Prihodnost Avstrije

Prihodnost Avstrije

Temo vidijo: vsi
«
1
2

Polda ::

42% vseh učencev v Dunajskih šolah so muslimani.

Muslims now make up almost half of all pupils in Vienna’s public schools

https://brusselssignal.eu/2026/05/musli...

Pa še en zanimiv podatek. Kar 73% muslimanov v Avstriji meni, da bi morala biti pravila korana nad zakoni Avstrije.

Kam to pelje na dolgi rok ?

klemenSLO ::

U pizdo mater.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

c23po ::

Kako naj pravi vernik katerekoli veroizpovedi postavi državne zakone nad zakon vere?
Računalniki nimajo spominov.

starfotr ::

Kar seješ, to žanješ. To so sami hoteli, nihče jih ni silil, da dopustijo priseljevanje v takem obsegu.

c3p0 ::

V Bruslju pravijo, da je to dobro, multikulti se bomo vsi imeli bolj radi.

Pri nas (še) ni enako, ker si pač ne želijo biti tu, saj smo poor country, kot je izjavila tista na vlaku.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

asdf_jklc ::

c3p0 je izjavil:

V Bruslju pravijo, da je to dobro, multikulti se bomo vsi imeli bolj radi.
Pri nas (še) ni enako, ker si pač ne želijo biti tu, saj smo poor country, kot je izjavila tista na vlaku.

Pri nas maš pa bosanske in albanske šole. Pa si spet na istem.

Kayzon ::

starfotr je izjavil:

Kar seješ, to žanješ. To so sami hoteli, nihče jih ni silil, da dopustijo priseljevanje v takem obsegu.

Lepo te prosim kdo za k**** je to hotel?

harmonkar9 ::

Uspešni domoljubni podjetniki si sicer z avtohtonimi nimamo kaj začet, ker so preveč izobraženi, zato jim gredo same neumnosti po glavi, kot je večja plača in krajši delovnik, poleg tega so pa tudi prestari in imajo premalo otrok. Se mi pa zdi izredno grdo od levakov, da uvažajo tujce, na srečo se bo vsaj pri nas to nehalo, ker imamo pravo domoljubno vlado.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

Miki N ::

Kebab je novi dunaj'c.

... in zavijanje mujezina novo jodlanje. AjiAjaAaAaAaaaa. :|

Netrunner ::

Polda je izjavil:

Tiho osvajanje sveta brez vojne. Prej ali slej bodo samo muslimani ali kitajci, če se ne bo nič naredilo na tem področju.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Netrunner je izjavil:

Polda je izjavil:

Tiho osvajanje sveta brez vojne. Prej ali slej bodo samo muslimani ali kitajci, če se ne bo nič naredilo na tem področju.

Kitajci so v upadu.
Indijcev je pa čedalje več predvsem v Evropi in tudi v Sloveniji.

Tudi na Portugalskem ne kaže dobro.

In Portugal, a guy went out with the flag of PORTUGAL through his neighborhood.

A bunch of Muslims and Black people insulted him, shouting: "Get out of here, racist," just for carrying the flag of his country.

https://x.com/ElTrumpista/status/205970...

Zdaj pa še ta podatek. Koliko migrantov je bilo po letih na portugalskem.

1974 32,057 --
1980 50,750 +7.96%
1985 79,594 +9.42%
1990 107,767 +6.25%
1995 168,316 +9.33%
2000 207,587 +4.28%
2005 274,631 +5.76%
2010 443,055 +10.04%
2015 383,759 -2.83%
2020 666,830 +11.68%
2024 1,543,697 +23.35%

Between 2020 and 2025, Portugal experienced an unprecedented migration surge, with the foreign-born population doubling. WTF :|

Kayzon je izjavil:

starfotr je izjavil:

Lepo te prosim kdo za k**** je to hotel?

Tisti, ki jim je izdal dokumente, da lahko legalno živijo tam. Razen, če me želiš prepričat, da so musliči avtohtoni tam.

pegasus ::

Nehajte pisati bedarije. Vsa večja mesta so že celo zgodovino stik in mešanica kultur. Za prihodnost avstrije se začnite bat, ko bodo gorske kmetije obdelovali filipinci in krave pasli indijci.

Netrunner ::

Polda je izjavil:

Kitajci so v upadu.
Indijcev je pa čedalje več predvsem v Evropi in tudi v Sloveniji.

No, se popravljam, moral bi napisati azijcev :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Vanich ::

pegasus je izjavil:

Nehajte pisati bedarije. Vsa večja mesta so že celo zgodovino stik in mešanica kultur. Za prihodnost avstrije se začnite bat, ko bodo gorske kmetije obdelovali filipinci in krave pasli indijci.

Če je prišlekov ene sorte že okoli 50%, z veliko tendenco eksponentnega rasta te številke, to ni zgolj "mešanica", ampak invazija z namenom prevlade.

Da da, tako kot so indijci že v celoti zavzeli UK. Še indijski sodelavci se tu šalijo, da je UK že njihova in da je Nemčija naslednja ;)

Islam ne pozna nacije.

jest10 ::

Ja nič, reši nas s tičem

jest10 je izjavil:

Ja nič, reši nas s tičem

Deficit tiča lahko rešuješ na obeh straneh enačbe, lahko hkrati ali pa močno na drugi. Tudi ekonomično je bolj in eko. Saj v naravi je tudi tako, če eni zajci preveč fukajo regulacijski mehanizem ni, da drugi še bolj ... ampak nekaj drugega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Samael ::

Vanich je izjavil:

invazija z namenom prevlade.

Jao ... te teme in slo-tech.
S trebuhom za kruhom v iskanju boljšega življenja zase, za svoje potomce "z namenom prevlade"? Pa verjetno sta Soroš pa Kučan masterminda zadaj? Al kako?
Samael != Samuel

Kaj je Samći, te jezimo a? :))

Miki N je izjavil:

Kaj je Samći, te jezimo a? :))

Nah, samo takoj, ko sem videl naslov teme, sem vedel, kaj vse se bo pofočkalo v to debato ;((
Samael != Samuel

O te te, samo ne priznaš.

Samael je izjavil:

To je tist ... "kazalec na uri se je premaknil, konec se bliža!" :))

pegasus je izjavil:

Samael je izjavil:

To je tist ... "kazalec na uri se je premaknil, konec se bliža!" :))

Vsak teden :)
Samael != Samuel

D3m ::

Miki N je izjavil:

O te te, samo ne priznaš.

Absolutno.
|HP EliteBook|R7 8840U|

No glejte na svetlo stran - se bodo saj rešili vzdevka "Jodlarji". :))

globoko grlo ::

Eh, zanikovalci bojo zanikal, k bojo pa glave dol tiscal, riti pa gor, bo pa prepozno.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

opeter ::

Saj tako je bilo vedno: ljudje so vedno prihajali in odšli. Ko pride nova kultura, se ta pomeša z obstoječim ... to se je dogajalo tudi v preteklih desetletjih/stoletjih/tisočletjih.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

mojsterleo ::

Včasih so evropejci kolonizirali svet, sedaj pa je ravno obratno.

opeter je izjavil:

Saj tako je bilo vedno: ljudje so vedno prihajali in odšli. Ko pride nova kultura, se ta pomeša z obstoječim ... to se je dogajalo tudi v preteklih desetletjih/stoletjih/tisočletjih.

Sure. Vidimo to danes po getih po celi EU. A bogami i šire.

Lahko bi bilo še huje, recimo na naši Obali imajo invazijo tapravih Alienov.

globoko grlo je izjavil:

Eh, zanikovalci bojo zanikal, k bojo pa glave dol tiscal, riti pa gor, bo pa prepozno.

opeter je izjavil:

mmmhhhhhmmmmmmmmm

Fall of Constantinople @ Wikipedia
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

ZveeZ ::

Miki N je izjavil:

Lahko bi bilo še huje, recimo na naši Obali imajo invazijo tapravih Alienov.

Jp.
Vsako sezono vas je pun k:)

D3m je izjavil:

mmmhhhhhmmmmmmmmm

Ja, vse je šlo dol, odkar ste vsiljivci prišli na moj košček sveta Slovanske migracije na Balkan @ Wikipedia :(
Samael != Samuel

mtosev ::

Mene ne skrbi za Avstrijo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

mtosev je izjavil:

Mene ne skrbi za Avstrijo.

Kot, da toliko potuješ.
|HP EliteBook|R7 8840U|

dronyx ::

Japonska ima podoben demografski problem, kot številne Evropske države (nizka nataliteta, staranje prebivalce...). Nekaj časa nazaj sem delal primerjavo, koliko tujih delavcev bi na leto uvozili pri nas, če bi jih uvozili toliko, kot jih imajo namen uvoziti Japonci v prihodnjih letih. 3.000! In koliko jih pri nas uvozimo? Za eno leto sem našel podatek, da smo podelili 48.000 delovnih dovoljenj tujim delavcem (v tej števili je sicer uvoz novih in podaljševanje dovoljenj obstoječim). Za leto 2024 sem našel podatek da ima Japonska 2,3 milijona tuje delovne sile (3,7%), Slovenija pa jih ima 150.000, kar je že 15%. Gre pa tu pri nas in še marsikje za "race to the bottom", torej iskanje delavcev, ki jih lahko plačaš čim manj. Ko zmanjka delavcev iz balkana, je na vrsti Azija, potem verjetno že Afrika.

Samael je izjavil:

D3m je izjavil:

mmmhhhhhmmmmmmmmm

Ja, vse je šlo dol, odkar ste vsiljivci prišli na moj košček sveta Slovanske migracije na Balkan @ Wikipedia :(

Čista laž. 7. stoletje my ass.

dronyx je izjavil:

Japonska ima podoben demografski problem, kot številne Evropske države (nizka nataliteta, staranje prebivalce...). Nekaj časa nazaj sem delal primerjavo, koliko tujih delavcev bi na leto uvozili pri nas, če bi jih uvozili toliko, kot jih imajo namen uvoziti Japonci v prihodnjih letih. 3.000! In koliko jih pri nas uvozimo? Za eno leto sem našel podatek, da smo podelili 48.000 delovnih dovoljenj tujim delavcem (v tej števili je sicer uvoz novih in podaljševanje dovoljenj obstoječim). Za leto 2024 sem našel podatek da ima Japonska 2,3 milijona tuje delovne sile (3,7%), Slovenija pa jih ima 150.000, kar je že 15%. Gre pa tu pri nas in še marsikje za "race to the bottom", torej iskanje delavcev, ki jih lahko plačaš čim manj. Ko zmanjka delavcev iz balkana, je na vrsti Azija, potem verjetno že Afrika.

Od tega potem vsi še privlečejo še komplet familijo on potem parazitirajo na sociali in dodatkih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

dronyx je izjavil:

Ko zmanjka delavcev iz balkana, je na vrsti Azija, potem verjetno že Afrika.
Opazuj situacijo na hrvaškem: včasih so iz Slavonije hodili v sezoni na obalo kelnarit, danes se jim ne da več in kelnarijo filipinci.

Kurzweil ::

Panjabi MC - Mundian To Bach Ke (Beware Of The Boys)

Bellator ::

pegasus je izjavil:

dronyx je izjavil:

Opazuj situacijo na hrvaškem: včasih so iz Slavonije hodili v sezoni na obalo kelnarit, danes se jim ne da več in kelnarijo filipinci.

Seveda se jim da, ampak delodajalci raje zaposlijo 2 Filipinca namesto treh Slavoncev. Filipinci pač potrpijo, tako kot v Kompasu v Kr. Gori, kjer jim občasno pretresejo sobo, ker so morda kaj ukradli.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

pegasus je izjavil:

dronyx je izjavil:

Saj to ni samo Hrvaška, to lahko sedaj opazuješ tudi pri nas. Eni imajo celo firme za uvoz delavcev iz Indije in podobnih držav. To je postalo danes cel biznis in skoraj gospodarska panoga.

S trebuhom za kruhom v iskanju boljšega življenja zase, za svoje potomce

Ah, ja, to bo to.

dronyx je izjavil:

Eni imajo celo firme za uvoz delavcev iz Indije in podobnih držav. To je postalo danes cel biznis in skoraj gospodarska panoga.
Torej lahko zaključite, da je prihodnost nacionalne identitete odvisna od pohlepa posameznikov. :))

Bellator je izjavil:

pegasus je izjavil:

dronyx je izjavil:

Seveda se jim da, ampak delodajalci raje zaposlijo 2 Filipinca namesto treh Slavoncev. Filipinci pač potrpijo, tako kot v Kompasu v Kr. Gori, kjer jim občasno pretresejo sobo, ker so morda kaj ukradli.

1000x raje vidim Filipince, kot pa Šiptarje. Filipince ima zaposlene lokalni prevoznik in jih redno srečujem in so kul.

Bellator ::

Jasno, saj si Srb.

pegasus je izjavil:

dronyx je izjavil:

Eni imajo celo firme za uvoz delavcev iz Indije in podobnih držav. To je postalo danes cel biznis in skoraj gospodarska panoga.
Torej lahko zaključite, da je prihodnost nacionalne identitete odvisna od pohlepa posameznikov. :))

Pohlepni so itak skoraj vsi. Poglej teme v katerih se ljudje pritožujejo, da ne morejo brez davka kupiti kitajske krame, ki je ne potrebujejo.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

pegasus je izjavil:

dronyx je izjavil:

Ne gre samo za pohlep posameznikov. Marsikje vidi v teh migracijah ljudstev tudi politika svoj interes, ker gre za nove potencialne volivce. Danes kot politik tega praktično ne moreš kritizirat ali sprejemat ukrepe za zajezitev teh migracij, ker s tem izgubiš veliko volivcev. Demokracija ima slabosti, ki jih spretno izkoriščajo. Ampak meni je vseeno, če so nekoč domorodci tujci v lastni državi. Jaz tega ne bom gledal. :))

Konec Februarja letos sem se udeleževal nekih izobraževanj v neki ustanovi in je upravnik ene od 5ih največjih UE v Sloveniji pred 28 pričami povedal, kako so mu v službi grozili Albanci. Ni bil ravno navdušen nad njimi, pa je Slovenec.
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sedam pomfrija (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29839768 (17511) tony1
»

Država brez poceni delovne sile iz tujine (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8513678 (10432) zobnik
»

Slovenija vabi delavce iz Filipinov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18934988 (30861) PrihajaNodi

Več podobnih tem