Forum » Loža » FB marketplace
FB marketplace
polozweii ::
Ko sem na FB na začetku odprl Marketplace sem izbiral med dvema načinoma dostopa:
Pri prvem dovoliš uporabo podatkov FBju in imaš več funkcij, kot je na primer pošiljanje sporočil.
Pri drugi ko podatkov ne dovoliš je možna le komunikacija po e-mailu.
- Izbral sem drugo ampak v teh par oglasih ki sem jih odprl je imel nevem zakaj le en vpisan svoj e-mail.
- Če vnesem svoj oglas in v kot fotke predmeta ki ga želim prodati napišem svojo telefonsko bodo tak oglas izbrisali?
Pri prvem dovoliš uporabo podatkov FBju in imaš več funkcij, kot je na primer pošiljanje sporočil.
Pri drugi ko podatkov ne dovoliš je možna le komunikacija po e-mailu.
- Izbral sem drugo ampak v teh par oglasih ki sem jih odprl je imel nevem zakaj le en vpisan svoj e-mail.
- Če vnesem svoj oglas in v kot fotke predmeta ki ga želim prodati napišem svojo telefonsko bodo tak oglas izbrisali?
Vpisal sem oglas in na email dobil sporočilo da je bil oglas objavljen.
Če v sporočilu izberem Prikaži vnos vidim oglas in tudi zgoraj v vogalu piše Tvoj vnos je viden drugim v storitvi marketplace.
Če pa izberem Premakni se v storitev Marketplac in tam ročno izberem lokacijo ter v iskanje napišem ime zadeve ki jo prodajam, oglasa ne najde čeprav izberem zadnjih 24 ur in je vsega le par oglasov s tem imenom prevoznega sredstva.
Če v sporočilu izberem Prikaži vnos vidim oglas in tudi zgoraj v vogalu piše Tvoj vnos je viden drugim v storitvi marketplace.
Če pa izberem Premakni se v storitev Marketplac in tam ročno izberem lokacijo ter v iskanje napišem ime zadeve ki jo prodajam, oglasa ne najde čeprav izberem zadnjih 24 ur in je vsega le par oglasov s tem imenom prevoznega sredstva.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polozweii ()
Preveril bi če je oglas res 100% tam.
Na drugem PC oglas vidim.
To mi je prvič da oglasa ki sem ga ustvaril na neki strani ne morem videt med ostalimi oglasi kot vsi ostali.
Na drugem PC oglas vidim.
To mi je prvič da oglasa ki sem ga ustvaril na neki strani ne morem videt med ostalimi oglasi kot vsi ostali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polozweii ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Bolha BREZ SKRBI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20405 (3606) | joez7 |
| » | Blokiran dostop do FB MarketplaceOddelek: Loža | 1248 (801) | Technics |
| » | facebook ads , facebook reklame.Oddelek: Loža | 2430 (717) | KTr1sk |
| » | Kupci na bolhi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22638 (11464) | Leko |