» »

Desna koalicija: Interventni zakon 2026

Desna koalicija: Interventni zakon 2026

Temo vidijo: vsi
««
26 / 30
»»

harmonkar9 ::

Bellator je izjavil:

Se je pa potrebno zavedati, da bo račun za neumnosti vlade v odhodu prišel šele v tem mandatu. Ravno zato sem si želel še ene leve vlade.

Tipično levakarsko, zasluge za uspehe Gospoda Janše, ki prihajajo, želite pripisati pernati levakarski vladi.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Bellator ::

Srčno upam, da desne stranke ne bodo šle po kostanj v žerjavico za Goloba.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Bellator je izjavil:

Srčno upam, da desne stranke nebodo šle po kostanj v žerjavico za Goloba.

Gospod Janša bo nesebično šel po kostanj v žerjavico za nas domoljube in za dobro Slovenije, ne pa za pernatega. Se pa strinjam, da bi bilo za Gospoda Janšo in domoljubne stranke taktično morda smiselno, da bi levaki prevzeli še en mandat na 30 let podlage na 45 let podlage in dokončno uničili Slovenijo. Ampak Gospod Janša ni tako sebičen, da bi to dopustil, morda se preveč žrtvuje za nas, ampak tak pač je.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

Bellator je izjavil:

Veseli me, da si izpostavil dejstvo, da je registracija s.p.jev je pod Golob zrastla za 4.1%, izbrisi le teh pa so zrastli za 41.6% :))

Uradni podatki so da število stečajev počasi narašča. Lani za 10%, letos prvo četrtletje spet za okol 10%. Pri nas, v Nemčiji je še dosti huje.
Normalno, zaj se to ne omenja, bojo pa takoj nesposobni kaviar kapitalisti, ki sam vohajo za subvencijami, to takoj obesli na veliki zvon, če se zamenja oblast v desno. Ko Golobćek zaliva kapitaliste z subvencijami, takrat so vsi kapitalisti seveda tiho.

Izbrisi s.p ali stečaj to je kot bi potoval na Venero ali u Postojno. :D
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

FireSnake ::

Mato989 je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

CE bi to bilo res med moznostimi bi ta trojcek moral to javno predlagat da lahko javno Svoboda zavrne in se pac ve kdo je bil proti takim resitvam.

Tak da ne, bolj kaze da je trojcek populisticni show da resnica in Logar lepse izpadeta ko gresta z Janso. Kao "mi smo loceni pa smo mimogrede SDS podprli.

Narobe, ne trojček, to bi morala predlagat Svoboda kot relativni zmagovalec... ampak NI ŽELELA... kot tudi Golob ni želel povedat da ne bo premier...

On je sili na vsak način da bi privabil 1 stranko in bi imeli 4 leta enako sranje kot prej, in temu rekel "narodna vlada" ali kaj kurac pač je govoril...

Problem je da je Golob tako velik narcis s polnimi usti dela za ljudi, da ni hotel se odpovedat levi strani kot večinsko kao sredinska stranka... in usest dol NSI, Demokrate in SD v neko smiselno koalicijo...

je pa res da bi moral NSI dat veliko pogačo da bi to sprejeli, prva izmed zahtev bi bila da on ne bo nič razen poslanec ki stiska "DA"...

Ker tega ni želel smo zdaj kjer smo...

Drži. Pernatemu nikoli ni šlo za ljudi ampak za plenjenje in fojtranje čudnih NVOjev.
Če bi mi bilo mar za ljudi bi drugače delal. Tako nas je pa samo privijal.
In, kakor govori zdaj ne bi bilo kaj drugače v tem mandatu, če bi mu ratalo spacati vlado.

Ta teden se bo videlo. Jaz vseeno menim, da eni niso pripravljeni na nove volitve. Pernati je streljal, koliko je streljal. Podpora mu zdaj pada in bil bi še ob kakšen dodaten stolček.
Za male stranke tudi loterija. Pridobiti bi znal N.Si in jajo. Pa tudi to ni garant.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Če bojo nove volitve, pride do polarizacije, ki bo male stranke posrkala ko črna luknja. Vprašanje tud za SD če obstane, no zaj ko majo uno vročo, verjetno bi.:D

Bellator je izjavil:

Ta milijarda, s katero bodo razbremenili gospodarstvo, bo državi državi prinesla precej več nazaj. Pa tudi najemnikom in še komu. Želimo gospodarsko klimo v kateri rastejo nova podjetja in sposobni postanejo kapitalisti.

Seveda, treba je gledati na dolgi rok.
V tarči so levaki na veliko pljuvali, da to ni OK rešitev.
Edino, kar jim niso rekli: ali boš imel dobro plačana delovna mesta ali pa jih sploh ne boš imel. Kaj je bolje?
Vse, kar je nad minimalcem so za levake državni sovražniki. In raja se nič ne zgrozi, ko to gleda. Dobro so nas zdresirali.

D3m ::

Bellator je izjavil:

Veseli me, da si izpostavil dejstvo, da je registracija s.p.jev je pod Golob zrastla za 4.1%, izbrisi le teh pa so zrastli za 41.6% :))

Statistika s.p. za leto 2025

Novoodprti s.p.: 19.668 ustanovitev.

Zaprti s.p.: 18.477 izbrisov iz registra.

Neto rast: +1.191 novih podjetnikov.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Mato989 ::

D3m je izjavil:

Bellator je izjavil:

Statistika s.p. za leto 2025

Novoodprti s.p.: 19.668 ustanovitev.

Zaprti s.p.: 18.477 izbrisov iz registra.

Neto rast: +1.191 novih podjetnikov.

Bolj bi bilo pomembno koliko je razmerje v prihodkih zaprtih in odprtih na mesec povprečno >:D
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Gambino ::

FireSnake je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

CE bi to bilo res med moznostimi bi ta trojcek moral to javno predlagat da lahko javno Svoboda zavrne in se pac ve kdo je bil proti takim resitvam.

Tak da ne, bolj kaze da je trojcek populisticni show da resnica in Logar lepse izpadeta ko gresta z Janso. Kao "mi smo loceni pa smo mimogrede SDS podprli.

Narobe, ne trojček, to bi morala predlagat Svoboda kot relativni zmagovalec... ampak NI ŽELELA... kot tudi Golob ni želel povedat da ne bo premier...

On je sili na vsak način da bi privabil 1 stranko in bi imeli 4 leta enako sranje kot prej, in temu rekel "narodna vlada" ali kaj kurac pač je govoril...

Problem je da je Golob tako velik narcis s polnimi usti dela za ljudi, da ni hotel se odpovedat levi strani kot večinsko kao sredinska stranka... in usest dol NSI, Demokrate in SD v neko smiselno koalicijo...

je pa res da bi moral NSI dat veliko pogačo da bi to sprejeli, prva izmed zahtev bi bila da on ne bo nič razen poslanec ki stiska "DA"...

Ker tega ni želel smo zdaj kjer smo...

Drži. Pernatemu nikoli ni šlo za ljudi ampak za plenjenje in fojtranje čudnih NVOjev.
Če bi mi bilo mar za ljudi bi drugače delal. Tako nas je pa samo privijal.
In, kakor govori zdaj ne bi bilo kaj drugače v tem mandatu, če bi mu ratalo spacati vlado.

Ta teden se bo videlo. Jaz vseeno menim, da eni niso pripravljeni na nove volitve. Pernati je streljal, koliko je streljal. Podpora mu zdaj pada in bil bi še ob kakšen dodaten stolček.
Za male stranke tudi loterija. Pridobiti bi znal N.Si in jajo. Pa tudi to ni garant.

V času zadnje Janezove vlade je bil dvig denarja za NVOje največji odkar obstaja Slovenija. Me zanima, koga so takrat futral oz kdo je nakradel toliko denarja več!?!

Gambino je izjavil:

V času zadnje Janezove vlade je bil dvig denarja za NVOje največji odkar obstaja Slovenija. Me zanima, koga so takrat futral oz kdo je nakradel toliko denarja več!?!

Poglej na ERAR.

Gambino ::

FireSnake je izjavil:

Gambino je izjavil:

Poglej na ERAR.

V času Janševe vlade je največji skok v absolutnih številkah! LINK

Iz tvojega vira:
Največ javnih sredstev so v 2024 prejeli Osebna asistenca Pomurja, Zavod za izvajanje osebne asistence in drugih socialnih storitev, Murska Sobota (16,74 mio evrov), Zavod Brez ovir so.p. (12,47 mio evrov) in SONČEK - ZVEZA DRUŠTEV ZA CEREBRALNO PARALIZO SLOVENIJE SO.P. (10.42 mio evrov).

To je super!
A nisi socialno čuteč?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

feryz ::

A prej nismo imeli starih in obnemoglih?
Da je potem kar naenkrat vse poživinilo in ponorelo v luft?
Vsaj tak zaključek lahko potegnemo iz teh številk.

Ja, po moje so tudi sami taki, ki težko pobegnejo v davčno-domoljubne države, kot so Hrvaška, Bosna, Srbija, Romunija, ker so s svojo dejavnostjo in tudi fizično močno vezani na davčno požrešno levakarsko Slovenijo. Pravi uspešni domoljubni podjetniki smo že zdavnaj zaprli, pobegnili na Hrvaško, po volitvah smo se pa vrnili nazaj v Slovenijo, ker se obeta fenomenalna davčna politika Gospoda Janše.

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

A prej nismo imeli starih in obnemoglih?
Da je potem kar naenkrat vse poživinilo in ponorelo v luft?
Vsaj tak zaključek lahko potegnemo iz teh številk.

Manj, vedno več jih imamo. Zato Gospod Janša ni kriv za veliko povečanje financiranja NVO v času njegove zadnje vlade. Levaki pa so.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Počakajmo na lanske in še bolj, letošnje podatke o NVO-jih.
Nekaj se mi dozdeva, da bo cifra šla hudo gor.

Dimnik ::

harmonkar9 je izjavil:

Ja, po moje so tudi sami taki, ki težko pobegnejo v davčno-domoljubne države, kot so Hrvaška, Bosna, Srbija, Romunija, ker so s svojo dejavnostjo in tudi fizično močno vezani na davčno požrešno levakarsko Slovenijo. Pravi uspešni domoljubni podjetniki smo že zdavnaj zaprli, pobegnili na Hrvaško, po volitvah smo se pa vrnili nazaj v Slovenijo, ker se obeta fenomenalna davčna politika Gospoda Janše.

Čedalje bolj slabše trolaš...

Utk ::

FireSnake je izjavil:

Iz tvojega vira:
Največ javnih sredstev so v 2024 prejeli Osebna asistenca Pomurja, Zavod za izvajanje osebne asistence in drugih socialnih storitev, Murska Sobota (16,74 mio evrov), Zavod Brez ovir so.p. (12,47 mio evrov) in SONČEK - ZVEZA DRUŠTEV ZA CEREBRALNO PARALIZO SLOVENIJE SO.P. (10.42 mio evrov).

To je super!
A nisi socialno čuteč?

Ko smo ravno pri teh, ti prekmurci definitivno so "svojga denarja vredni"...
Iz tega bo enkrat še afera nastala.

feryz je izjavil:

Počakajmo na lanske in še bolj, letošnje podatke o NVO-jih.
Nekaj se mi dozdeva, da bo cifra šla hudo gor.

Seveda bo, levaki pač mečejo stran naš denar za NVO (najbolj za razne "pomoči" v 2024), medtem ko je Gospod Janša povišal investicije v NVO koristno in preudarno.

Zgodovina sprememb…

Dimnik je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Pohvale za slabo trolanje (= iskrenost in resnicoljubje) dobivam od domoljubov že najmanj pol leta, če ne več. Sem ponosen, da nekateri mislite, da vedno bolj resnično pišem, čeprav mi sploh ni jasno, kako bi se pri takih domoljubnih resnicoljubih, kot sem sam, to lahko povečevalo.

Zgodovina sprememb…

https://info360.si/gospodarstvo/kdo-je-...

Se pravi je bilo neko namigovanje o vpletanju Petrola v volitve samo še ena paranoja več. Enako kot o strašnem kibernetskem napadu in izraelskih obveščevalcih.

Pravi domoljubi vemo, da če se povpraševanje in dobava povečata, taktiziranja z dobavami ob tem ne more biti. To dvoje se namreč definitivno izključuje, samo levaki ne bodo priznali. Nam domoljubom je popolnoma jasno, da dobave ne bi mogle biti višje, kot so bile, ker se spoznamo na prosti trk.

Zgodovina sprememb…

Levaki so cel čas lagali, da Petrol zavaja in bremza dobavo. Pravi domoljubi na podlagi statističnih podatkov, ki definitivno dokazujejo, da to ni res, pač vemo, da to ni res. Levakom je treba vse 10x razložit.

Zgodovina sprememb…

Bellator ::

Utk je izjavil:

Se pravi je bilo neko namigovanje o vpletanju Petrola v volitve samo še ena paranoja več. Enako kot o strašnem kibernetskem napadu in izraelskih obveščevalcih.

To je jasno vsem, razen Aljoši. Tisti čas smo lahko na petrolu opazili več cistern kot ponavadi. Tujci so hodili k nam tudi izključno po gorivo, ker se jim je splačalo.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Bellator je izjavil:

Utk je izjavil:

To je jasno vsem, razen Aljoši. Tisti čas smo lahko na petrolu opazili več cistern kot ponavadi.

+1. Vsak pravi domoljub lahko potrdi, da je bilo cistern več kot ponavadi in tudi točno toliko, kolikor je bilo več povpraševanja in niti ena cisterna premalo in niti en rumeni trak preveč.

Zgodovina sprememb…

xeon ::

kaj, a bodo potem ukinili rtv prispevek? najbolj me jezi, ko se pogovarjajo levi in desni, po raznih oddajah, da rtv rabimo. za kaj? kaj ima en povprečen slovenec od teh 160 € na leto? časi in mediji so se spremenili... vztrajati, da to še vedno rabimo, je kot da bi danes telekom še vedno vstrajal pri telefonskih govorilnicah

Letos je pernati uničil in depolitiziral še oddaje, ki so 4 leta razgaljale njegove afere in smo jih domoljubi radi gledali. Verjetno bodo zdaj v teh oddajah celo pljuvali po prihajajoči vladi Gospoda Janše, zato čimprej ukinit!

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y ::

Dimnik je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Pri njem ne gre toliko za kakovost (trolanje je že dobro zasnovano), vedno večji problem je zasičenost, ker trolanje zvodeni. Lahko pa da na ta način drži debato pokonci...

Miki N ::

Malcolm_Y je izjavil:

Pri njem ne gre toliko za kakovost (trolanje je že dobro zasnovano), vedno večji problem je zasičenost, ker trolanje zvodeni. Lahko pa da na ta način drži debato pokonci...

Imam rešitev. Uvede se Sloteh Trol Tokene! Vsak Član dobi mesečno neko določeno število TTjev, lahko jih seveda dokupi (odličen vir financiranja foruma). Pravila se spremenijo da je trolanje dovoljeno, vendar se za vsak identificiran trol post odšteje token (ok mogoče za določeno število znakov identificirane trolarije, da se prepeči "agregiranje"). Enkrat ko prideš do nule se rdeči brez pardona. Ni važno levidesni.

Na ta način bo vsak dvakrat premislil kako borabiti TTje za maksimalno harmonkanje in kvaliteta in domiselnost trolanja se bo dvignila, ponavljanja bo manj!

No sicer bolj za rubriko Predlogi, samo malo raziskujem trg tukaj.

Malcolm_Y je izjavil:

Lahko pa da na ta način drži debato pokonci...

Končno si spoznal, da moji agromentirani prispevki dvigujejo nivo debate in jo držijo pokonci. Tudi vas, zmedene levake pod domoljubnimi maskami, mora kdaj pamet srečati. Še nedolgo nazaj si me obtožil, da teme zapiram:

Malcolm_Y je izjavil:

Njegova ideja ni slaba, ampak zbledi zaradi prenasičenosti. Res pa pomembno prispeva k zapiranju tem, v katerih se govori o katastrofalnih levičarjih.

Dajte se zmedenci najprej vsaj odločiti, kaj hočete, preden nas, prave domoljube, vlačite po zobeh. Domoljubja tudi nikoli ni in ne more biti preveč.

Zgodovina sprememb…

primoz4p ::

xeon je izjavil:

kaj, a bodo potem ukinili rtv prispevek? najbolj me jezi, ko se pogovarjajo levi in desni, po raznih oddajah, da rtv rabimo. za kaj? kaj ima en povprečen slovenec od teh 160 € na leto? časi in mediji so se spremenili... vztrajati, da to še vedno rabimo, je kot da bi danes telekom še vedno vstrajal pri telefonskih govorilnicah

Je že v parlamentarni proceduri.
Še nekaj glasov manjka ... ali pa tudi ne.

Ena prvih razprav, ki bi jo na področju medijev lahko odprla morebitna nastajajoča desnosredinska vlada, je vprašanje RTV-prispevka. Predlog za njegovo ukinitev je v parlamentarno proceduro s skoraj 20.000 podpisi državljank in državljanov vložila stranka Resnica, podporo predlogu je nedavno napovedal tudi predsednik SDS Janez Janša.

Po predlogu bi se javni zavod financiral iz proračuna in tržnih dejavnosti. Že dosedanje razprave o predlogu so pokazale zelo različna stališča, zagotovo pa se pestra debata tako v strokovnih kot političnih krogih obeta tudi v prihodnje.

https://domovina.je/medijska-nesvoboda-...

Vir: RTV1 Tednik, 4.5.2026

Vseh zdravnikov: 2512
Število zdravnikov, ki so delali v javnem zdravstvu in zasebniku s koncesijo April 2025: 549
Število zdravnikov, ki so delali v javnem zdravstvu in zasebniku s koncesijo April 2026: 407

Vseskozi sem govoril, da zdravniki, zaradi ultimata pernatega, odhajajo k zasebnikom.
Zdaj so pa tukaj številke.

Ne plešemo! Ker tole se kaj hitro ne bo saniralo.

T440 ::

Kje pa je Robi danes?
Podaljšan vikend?

FireSnake je izjavil:

Vir: RTV1 Tednik, 4.5.2026

Število zdravnikov, ki so delali v javnem zdravstvu in zasebniku s koncesijo April 2025: 549
Število zdravnikov, ki so delali v javnem zdravstvu in zasebniku s koncesijo April 2026: 407

Vseskozi sem govoril, da zdravniki, zaradi ultimata pernatega, odhajajo k zasebnikom.
Zdaj so pa tukaj številke.

Ne plešemo! Ker tole se kaj hitro ne bo saniralo.

Še drugi del! Vir: Planet TV 4.5.2026
----------------
Zdravstvo:
70% ljudi čaka nedopustno dolgo
144 000 ljudi brez izbranega zdravnika (julij 2025)
odhodi ortopedov in kirurgov
Zobozdravstvo:
- 50% več jih je zasebnikov (mladi zdravniki)
565 000 ljudi brez zobarja
- čakanje ortodonta: več let
Ginekologija:
- 45 000 do 55 000 brez ginekologa

Stroški pa rastejo.

Kje je robetino? V katero mišjo luknjo se je skril?
Danes zvečer se je zgodil met čez ramo. Zgleda, da so tokrat mediji zalučali pernatega čez ramo.

Zgodovina sprememb…

Dimnik ::

Plešemo, kot velevajo strici iz ozadja....in potem eni o kučanu in stricih iz ozadja, da ne obstajajo oz niso aktivni..

https://e-maribor.si/skrivni-sestanek-k...

FireSnake je izjavil:

Levaki so se spravili na naše dvosistemske zdravnike, ki nas domoljube edini zanimajo, tukaj se pa hvalijo, da je zdravnikov v javnih zavodih vedno več.

FireSnake je izjavil:

Ginekologija:
- 45 000 do 55 000 brez ginekologa

Tega vam levakom pač ne verjamem, da je pernati znižal z 230 na 55 tisoč v dveh letih, te pravljice lahko greste drugam prodajat

Zgodovina sprememb…

Najsvetlejši res dela čudeže. Še 9 mesecev nazaj je (sicer res skrajno desni) Dnevnik pisal o 230,000.

https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...

FireSnake je izjavil:

Stroški pa rastejo.

Levaki bodo uspešne domoljubne podjetnike uničili s previsokimi plačami, beg se že pozna!

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Malcolm_Y je izjavil:

Dimnik je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Kaj pa vem. Po moje nasičenost bolj tangira k temu, da ga ima(mo) vedno več ljudi na ignore. Še celo skripta obstaja.

Mogoče kakšni levaki, ki se ne morejo soočiti z domoljubnimi agromenti in resnico. Pravi domoljubi že ne.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 je izjavil:

Osebno menim, da ta čas, ko Golob počiva na Lošinju ali kjerkoli pač, s Tinciko ali brez... Vmes poteka mrzličen premislek kako naprej, s strani stricev iz ozadja. Eden od načinov je, da nekdo drug prevzame krmilo. Osebno menim, da je pretedentka Bratuškova, ki se ne boji ničear, nekaj denarja si je nabrala, ter verjetno ni ovira za nikogar.

Pa ti si neverjeten!
PRVI si govoril o Izraelcih, že dneve, preden so mediji začeli govoriti isto.

1. maja si izpostavil šiviljo.
Očitno si spet imel prav.
kučan še kar hara po državi.
Ob osamosvojitvi je res naredil veliko. Kasneje pa ogromno škode. In še kar ne odneha.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 ::

FireSnake je izjavil:

Kje je robetino? V katero mišjo luknjo se je skril?
Danes zvečer se je zgodil met čez ramo. Zgleda, da so tokrat mediji zalučali pernatega čez ramo.

Realno robertina ne more več nič. S svojim avtokratsko-narcisoidnim slogom je "živel" 4 leta. Verjetno strici bildajo Alenko, ki je poslušna, ter bodo pernatemu tako dolgo zvijali roko, da se bo poslovil od vrha Svobode.

S tem bo, ironično, tudi odprl poti sodelovanja proti sredini. Alenka pa bo verjetno ugotovila, da ji Levica škodi, pa se bo oddaljila od skrajnosti.

robertina (verjetno) poskuša reševati svojo kožo, od geni-jev, do računa v Romuniji. Koliko pa ima še vpliva, pa je vprašanje.

Vprašanje, kako to "prenaša" Tincika. Vsaj toliko ji je jasno, da gre robi skozi fatalno transformacijo. Preiskava (parlamentarna) gen-i bo sigurno odkrila nečednosti, če bo še SKOK, to se bo robi še bolj tresel.

Jaz kontejner kokic še imam in mi ne bo hudega.

bbbbbb2024 je izjavil:

Vsaj toliko ji je jasno, da gre robi skozi fatalno transformacijo. Preiskava (parlamentarna) gen-i bo sigurno odkrila nečednosti, če bo še SKOK, to se bo robi še bolj tresel.

Jaz kontejner kokic še imam in mi ne bo hudega.

Tole sem danes tudi jaz pomislil.
Če gre SKOK skozi se zna izkazati, da si imel prav, ko si rekel, da bo robertino odkorakal v rostfraj zapestnicah.
Ali pa je tinceka skapirala, da ga rebetro namaka še v eno, ki ji ni ime tinceka (o tem sem pisal pa že pred meseci, ko sem govoril o "kapuca party").

FireSnake je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Osebno menim, da ta čas, ko Golob počiva na Lošinju ali kjerkoli pač, s Tinciko ali brez... Vmes poteka mrzličen premislek kako naprej, s strani stricev iz ozadja. Eden od načinov je, da nekdo drug prevzame krmilo. Osebno menim, da je pretedentka Bratuškova, ki se ne boji ničear, nekaj denarja si je nabrala, ter verjetno ni ovira za nikogar.

Pa ti si neverjeten!
PRVI si govoril o Izraelcih, že dneve, preden so mediji začeli govoriti isto.

1. maja si izpostavil šiviljo.
Očitno si spet imel prav.

+1. bbbbbbbbbbb2024 je eden od največjih poznavalcev politike na tem forumu, njegove napovedi se vedno splača prebrati

Kaj je bb kriv, če pri dnevniku tako poročajo?

Nič. Lažnivi levakarski MSM so krivi, da je pričakoval do 8 % podpore za pernatega na volitvah

FireSnake je izjavil:

Če gre SKOK skozi se zna izkazati, da si imel prav, ko si rekel, da bo robertino odkorakal v rostfraj zapestnicah.

Kva fantazirate. Kakšna Bratuškova....Kakšne zapesnice. Zgleda da polna luna še ni izvenela.

Zaj se cufa Lofarjeve in une od Resnice. K niso "homogeni". Lah da ta pravljica za desnake ne bo mela srečnega konca.....In kakor se priča po koluarjih, Pucko ne bo samo eden....Lahko tud, da bo Jajo sam izsilu Levo vlado v paranoidni paniki, k bo silu z predčasnimi, k pol bojo uni od Stevota in Logarjevi takoj konzumirali politično širino. Ane, še zmeraj bolje vlada "narodne leve enotnosti" in 5k neto min. na TR vsak mesec, ko še ene volitve. Na katerih bi zaj, ko so zaigrali odprt špil sigurno izviseli.

In pol, ko bojo spet razočarani desničarji vpili "Golob nas spet pufa"....se jim sam interventno milijardo postavi pred nos. K to je dobesedno kraja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Ljudje so volili desne stranke, ker hočejo nižje davke, boljše zdravstvo, ki ga Golob ni izboljšal, konec enostranske rtv, konec norega zapravljanja za neumnosti, vsaj malo počistit korupcijo, te stvari, ki jih imajo posamezne stranke v programih.

Za levake je važno samo to da ni Janše, zato ste si iz vseh predvolilnih obljub zapomnili samo to. Ko imaš na tehtnici ali prelomit obljubo o Janši ali vse druge obljube, ki jih v levi vladi ne bi mogel uresničit, je pač treba izbrat tisto, kar bo bolje za vse ljudi, ne pa samo za levake zaposlene v državnih agencijah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

enavlaka ::

Bomo že prežvel, sam da ni đanša
««
26 / 30
»»